Пловдив - 5

• 13 817
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
Добре тогава.приятно изкарване на морето и като се върнеш ще се запишем.Аз си мисля че трябва да питаме дали не може да се запишем предварително за по късен месец.Би трябвало да може.нали все пак групи сформират.

# 151
ето ти тел. ако искаш се обади 651152. Simple Smile

# 152
Този телефон на кого е?За курсовете ли?

# 153
Момичета моля за съвет. Може би не тук му е мястото, но още не съм избрала къде да раждам - дали на Пещерско или във Весела. Най-вероятно ще е секцио и за сега нямам уговорка с конкретен лекар.Бях се насочила към д-р Минев от Весела, но той мисля, че напуска. Ако  не се свържа с лекар, как ще трябва да постъпя /във всички случаи ли се плаща/ - колко дни преди термина трябва да отида в болницата и да се запиша и т.н. Какви са цените за секцио във ВМИ и Весела, защото секцио + упойка.... Къде из форума пишеше за необходимите неща в тези родилни домове.

# 154
но още не съм избрала къде да раждам - дали на Пещерско или във Весела. Най-вероятно ще е секцио и за сега нямам уговорка с конкретен лекар.Ако  не се свържа с лекар, как ще трябва да постъпя /във всички случаи ли се плаща/ - колко дни преди термина трябва да отида в болницата и да се запиша и т.н. Какви са цените за секцио във ВМИ и Весела, защото секцио + упойка.... Къде из форума пишеше за необходимите неща в тези родилни домове.

аз бях на Пещерско - много съм доволна.
няколко дни преди термина отидох на преглед при лекарят ,който исках да ме "реже". Не иска пари/ след това му дадохме обаче - бях много доволна/
Нищо не съм плащала в болницата. Секциото ми беше по мед.причини.
Като ми изтече водата ,отидох в болницата - исках да е по-близо до естествената дата. Лекарят знаеше за това , съгласи се, даже и "уцели" датата  Grinning каза  -  пон. / вторник ще е - пон. родих  Sunglasses
Относно нужните ти неща за б-цата, ако искаш мога да ти ги пратя на лични. Това ,което ми е трябвало във ВМИ-то на пещерско шосе.

# 155
Момичета, срещата с ГЕРБ е насрочена на петък, 10 ч. в техния офис на бул. Мария Луиза 29. Това е дългият блок срещу църквата "Св. Петка", където има автосалони. Офиса им е точно до автосалона на Нисан. Приех да е там, защото казаха, че е удобно за колички, имало рампа и т.н.

Пишете, дали ви устройва, до четвъртък трябва да се обадя, ако ще променяме нещо, ако е удобно за всички - няма да звъня повече.

Присъединилите се наскоро момичета - моля, чувствайте се горещо поканени на тази среща!

# 156
Момичета моля за съвет. Може би не тук му е мястото, но още не съм избрала къде да раждам - дали на Пещерско или във Весела. Най-вероятно ще е секцио и за сега нямам уговорка с конкретен лекар.Бях се насочила към д-р Минев от Весела, но той мисля, че напуска. Ако  не се свържа с лекар, как ще трябва да постъпя /във всички случаи ли се плаща/ - колко дни преди термина трябва да отида в болницата и да се запиша и т.н. Какви са цените за секцио във ВМИ и Весела, защото секцио + упойка.... Къде из форума пишеше за необходимите неща в тези родилни домове.
Аз ще раждам във Весела и хубаво си се насочила към д-р Минев,той е много добър специалист,но след като напусне Весела той открива частна клиника на Пещерско шосе и ще се мести там така,че пак можеш да се уговориш с него само,че в новата му клиниката да те изражда.

# 157
Коала, аз съм на линия. Близо ми е и дори и да не ме докара мъжо пак няма да закъснея за кухнята. В 9,30 пред офиса ли ще се чакаме? Или 9,45 примерно.

# 158
И аз ще дойда. Надявам се да приключим навреме за кухнята Wink Обаче дали да не се чакаме пред църквата? Ако ни видят с колички пред офиса може да ни поканят вътре, а е хубаво да се съберем преди това Thinking

# 159
Любче, Ренци, нали има една градинка точно на кръстовището срещу църквата - ако искате там да се чакаме? 9.45 добре ли е за всички?

# 160
Аз съм съгласна - 9:45 в градинката срещу църквата Peace

# 161
Момичета само тричките ли ще сте.Ще се включа и аз.Присъствах на първият протест на 1 юни.Ще поканя и друга приятелка, коята също бе на протестите?Така ОК ли е ?

# 162
# 163
Здравейте мамета! Heart Eyes
 Прощавайте че се намъквам така във вашата темичка Rolling Eyes Embarassed
 Искам да ви питам дали случайно не знаете в Пловдив някой или някъде да сплита косата на НЕГЪРСКИ ПЛИТКИ С УДЪЛЖАВАНЕ?

ЦЕЛУВКИ НА ВАС И СЛАДКИТЕ БЕБОРИ Heart Eyes Hug

# 164
Здрасти kokita,ако се интересуваш сериозно аз мога да ти приоверя защото работя във фирма който рзпространява козметика за коса и зареждаме фризиорски салони.Кажи какво по конкретно те интересува и ще се обадя да питам?

Общи условия

Активация на акаунт