Пловдив - 5

• 13 825
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
По въпроса за курсовете за бременни, на мен приятелки ми казаха 4е курса е 2 месеца и е добре дас се запи6е6 в 5-6 месец а не много рано щото нали се правят разни упражнения и няма да има6 още корем.Аз ще имам дове4ера координатите от моите приятелки и ще знам къде се ходи.

# 136
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=26601Ще чакам да ми кажеш кординатите.Може да се запишем заедно.Нали си от януарските мачета.А колкото до корема,моят вече си личи ,всички познават ,че сам бременна smile3521 preggo

# 137
Sandy,току що прочетох вав форума за курса.На всякаде дават ,че се записва в поликлиниката на понеделник пазарА,ПРОДАЛЖАВА 2 МЕСЕЦА,И МОЖЕШ ДА СЕ ЗАПИШЕШ СЛЕД 12 СЕДМИЦА.МИНАЛАТА ГОДИНА Е БИЛ45ЛВ.

# 138
Здравеи Коала аз закъснях и бях там точно в 10ч опитах за маики кога ще приемат и ми казаха че нямат записан час  стоях отвън до 11ч имаше телевизия Европа изглежда сме се разминали  newsm78

# 139
Ей pijo 82 айде тогава да се запи6ем заедно.Ако искаш може даже да се видим преди това.Оба4е си мисля 4е за сега ни е рано да се записваме.не мисли6 ли?

# 140
Здравеи Коала, за петък ли остава срещата зощото аз ще ходя до морето даси топна д....о , но се надявам като се върна да си разказала как е минало.  grinning039

# 141
Здравеи Коала аз закъснях и бях там точно в 10ч опитах за маики кога ще приемат и ми казаха че нямат записан час  стоях отвън до 11ч имаше телевизия Европа изглежда сме се разминали  newsm78

Здравей, Ваня. И аз бях там, в 10 часа се записах при секретарката, но не съм информирала за какво искам среща.
После висях пред сградата около 15 мин., оглеждах се, ама май не се познахме. ТВ Европа и аз ги видях.

Съжалявам, че не се познахме. Нищо, другия път Embarassed

Здравеи Коала, за петък ли остава срещата зощото аз ще ходя до морето даси топна д....о , но се надявам като се върна да си разказала как е минало.  grinning039

Още не съм звъняла на ГЕРБ, че сега си идвам от П. Стоянов. Ще пиша допълнително.

# 142
Копирам се от голямата тема:

Рапортувам от Пловдив:

Днес сутринта се срещнах с Петър Стоянов. Запознах го със Сдружението ни /представих го като сдружение вече/. Той имаше представа от нашите инициативи, даже каза, че са ни търсили, тук в Пловдив, за втория протест, защо не са ни открили, не ми стана много ясно, кому са звъняли newsm78. Както и да е.

Петър Стоянов беше много доволен, че го информирах за исканията ни. Бях се приготвила с второто /голямото/ Отворено писмо, връчих го лично на него. Тъй като времето ни бе ограничено, не съм го запознавала обстойно с точките, но той ще си ги прочете.

Настоявах за следните неща:

1. Да информира цялата парламентарна група на СДС за нашите предложения.

2. Да постави парламентарно питане до министър Емилия Масларова как Социалното министерство смята да се бори с демографската криза в България.

Личното ми впечатление е, че П. Стоянов остана много приятно изненадан от инициативността ни, а като чу че искам и парламентарно питане, направо си мисля, че му оцелих в десетката.

Както разбирате, той пое твърд ангажимент за изброените по-горе точки.

Освен това се ангажира в най-скоро време да направи среща между Хасан Адемов, себе си, Иван Колчаков /зам председател на СДС и член на Социалната комисия/ и момичетата от София, по-специално Калина Тошева /Мишле, много официално, но така трябва Laughing/.

Другото, което той поиска, е да му изготвим в рамките на около две страници /не повече!/ нашето становище по двата законопроекта - на Адемов и Христова. Пита какви са нашите съображения! За пръв път някой да ни пита за това!

Тези съображения, предполагам, ще му ги дадете в София, когато се срещнете, Кали.

П. Стоянов си записа подробно моя телефон, телефоните на Кали и Влади, които са в Отвореното писмо.

На местно равнище ще работим с Николай Караиванов, председател на Общинския СДС и председател на общинските съветници от СДС. Той се ангажира да лобира проблемите за детските градини и яслите в Общинския съвет на Пловдив.

Като излязох от срещата, налетях на главния редактор на 24 часа - Пловдив и на кореспондента на няколко софийски вестника Михаил Лазаров.  Връчих и на тях по едно отворено писмо. Петър Стоянов ще дава пресконференция днес, та сигурно ще каже и за нашите искания.

Ами това е от Пловдив. Рапорт даден! Laughing

# 143
Браво Коала!
Направо ме разбиваш понякога и ти се възхищавам много!
И въпреки, че не трябва да се обвързваме полотически се радвам, че някой все пак прояви интерес кам исканията и съображенията ни. То беше крайно време просто.

Аз вчера се размазах направо. Кумата ми дойде още в 9 часа сутринта и цял ден беше с нас. Нодвечер дойде и кума и заформихме ракии и салати и днес давам заето. Донци изгуби цял ден за четене. Днес пак е същата програмата, но поне легнахме на обад да дремнем и ние покрай детето.

Коала, а ти звъня ли на ГЕРБ?

# 144

Коала, а ти звъня ли на ГЕРБ?

Ох, Ренци, срам Embarassed, ама дремнах малко с Ицето, като се събудих, то 17 часа минало. Да оставя за утре, а? newsm78

# 145
Коала, страшна си! newsm51 Дано Стоянов направи нещо, а пък ако постави и парламентарно питане до Масларова ще е супер! Дано наистина зачетат мнението ни за двата законопроекта Praynig И малко се трогнат Twisted Evil

# 146
Хелоууу!
Ние се завърнахме, но чак сега успях да седна да прочета.
Коала браво за срещата с Петър Стоянов. smile3501
Аз съм си тук за около 2 седмици, в сесия съм и нямам  много свободно време, но ще гледам да помагам с каквото мога.

# 147
Момичета кажете колко често трябва да се правят изследвания на кръв и урина?Мен дори не ме гледаха последния път а само ме измериха колко килограма съм и такива работи.А не трябва ли и други неща да измерват?

# 148
Изследвания на кръв и урина се правят 3 пъти по време на бременността, доколкото зная... На мен ми спестиха едно Close На консултациите обикновено претеглят, мерят таза и обиколката, друго няма. Освен когато дойде време за рутинните изследвания, разбира се Peace

# 149
Ей pijo 82 айде тогава да се запи6ем заедно.Ако искаш може даже да се видим преди това.Оба4е си мисля 4е за сега ни е рано да се записваме.не мисли6 ли?
Здрасти,наистина ни е малко рано,но предполагам,че трябва да се сабере група ,за да се уформи курс,така че не зависи от нас.В петаак отивам на море и като се варна ще се обадя да питам за кога се очертава курс.След това може да се разберем нещо.

Общи условия

Активация на акаунт