Пловдив - 5

• 13 848
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
[Kaili,добре дошла-доколкото разбирам сме почти комшийки-като почнеш да излизаш с бебчето/след лекото и бързо раждане,което ти пожелавам/се оглеждай из квартала...стига да имаш желание ,де...
Момичета,ако срещата е някъде навън и аз мога да дойда,но само при това положение-щото моето ремарке е и с количката комплект...а и вече и глас развива]

Благодаря за посрещането!

Аз ще раждам в 2-градска. Може ли някой да ми  каже какво да нося за болницата, освен документите и тоалетни принадлежности. Тези дни ще се разходя и до болницата, но ако все пак някой може да ми каже - предварително Благодаря!

# 121
Аз раждах там Grinning Мноооооого съм доволна от целия персонал! И условията са хубави Simple Smile А за носенето - нощници, памперси (искат по 3 на ден), лигнин за стерилизиране - 2 пакета (някои носят един), разни сокчета, бисквитки и т.н. (макар че храната е добра) и не забравяй фотоапарата Wink За изписването - един комплект дрешки на бебето, иначе те го обличат с техни дрехи по време на престоя. Ако имаш помпа - вземи я, може да ти потрябва Peace
Леко раждане Hug

# 122
Момичета мога да доида в10 ч. без детето ,но ако трябва ще е с мен трябва ли да си приготвя въпроси  newsm78

# 123
Kaili  аз раждах другаде ,но ще ти искат същите работи;нощница,лиглин, превръзки,вземи си хавлиики за тоалет ,добре еда си вземеш джапанки а не пантофи и бель ;за бебока памперси,мокри кърпи ,хавлийка и сапун и дрешки а вземи си лъжица,вилица,чашка,сапун и тоалетна хартия и стотинки за телевизора .Леко раждане не е страшно а е много хубаво чуство  ylinfant

# 124
Renci  за следобед ще чакам ,но можеби ще мога и аз след 14ч 

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 16:46 от ivanka.ge

# 125
Благодаря за отговорите! smile3525 Вече смятам да се приготвям багажа да ме чака в гардероба.

Между другото Lorexa роди на 15.07. втората си дъщеричка Кари. Да и е жива и здрава и много да я радва! newsm44

# 126
Ваня, ще бъда към 10 без 10 пред централатана СДС на ул. Цар Асен 2.  Не е нужно да си подготвяш въпроси, ще го запознаем с исканията на Сдружението.
Всъщност, ако си имаш свои въпроси, можеш да си ги поставиш, де.
Как ще се познаем? Аз ще бъда с тъмносин панталон чарлстон с шарени кръпки на коленете и на задните джобове.  С червена коса, вързана на ниска опашка съм. Ами, ще се оглеждам за теб, това е.

# 127
Ренци, какво става за утре? Ще има ли среща или не? Ако има - казвай кога и къде Hug
Коала, а ти ще дойдеш ли следобед? Успех утре при Стоянов, момичета Hug
Да е жива и здрава Кари на Лорекса и много да радва мама, татко и кака!  bouquet  bouquet  bouquet

# 128
Любче, Ренци ме помоли да се свържа с ГЕРБ, за да уговоря среща, обаче не за понеделник, а за петък евентуално, защото Ренци тогава ще може да дойде без Блажето. Още не съм звъняла, мислех утре...

Така че, момичета за утре следобед няма да има среща с ГЕРБ.

# 129
Добре, Гери. Да видим какво ще кажат от ГЕРБ. Иначе аз ще дойда, само да не кажат, че не могат да ни приемат с децата... Тогава няма как - моите ремаркенца просто няма на кого да ги оставя Sad
А утре ще ти стискам палци да убедите Стоянов да ни помогне по някакъв начин fingerscrossed

# 130
Здравейте и от мен!Тия дни не съм се вясвяла много,много но първо съм с двамата юнаци и без баба,а и днес правихме пита на Ивчо....ох,то голяма аларма,голямо нещо...и сега имам за чистене,чинии за миене...абе обичайното като  за след такава тумба гости....Лошото е,че поне няколко баби се обадиха,че ще дойдат през седмицата,че днес не можели...та душа да ми е яка...Но ако имате нужда от хора за срещите и допускат майки окомплектовани с деца-пишете ми на ЛС.
Kaili ,моята информация за Втора градска е отпреди две и половина години,но се носеше това което  Lss ти го е казала.Аз само бих добавила,че е добре да си носиш бутилка минерална вода,щото след раждането  ще ти се пие зверски,а ако е през нощта няма как да ти донесат,а има вариант и  да не можеш ставаш.
Честито бебче на Лореха!Да и е жива и здрава дъщеричката!

# 131
А за какъв 143 блок ми говорите тука?Аз дори не знам кой е 143 блок в тракия.Или това се отнася за pijo 82?

За д-р Калинов, нищо не мога да ти кажа.
Иначе за бл. 143, да за pijo 82 се отнася, а не за теб, защото тя е споменала, че живее до Кауфланд.

# 132
Здравеите пловдивски мами,искам да питам дали някоя от вас може да ми каже нещо за курсовете за бременни в Пл.Заслужава ли си да се посетят,в кой месец се започват,някой има ли  някакви кординати Laughing    bouquet

# 133
  • Пловдив
pijo 82 , готино е! Има лекции, има и упражнения за бременни! Така се научаваш лесно на някои неща! Поднася ти се " на готово"! А ако ли не - то поне ще се запознаеш с други мами и може да си бъдете дружки и за напред! Аз бях на такива курсове в бившата Първа поликлиника (до понеделник пазара) на 4-я етаж се записваш. Не помня кой номер кабинет беше, но долу на регистратурата ще ти кажат!  Peace

# 134
Незабравка ,мерси.А има ли значение ж кой месец ще се запиша.аз сам 4 ,така че имам време Laughing

Общи условия

Активация на акаунт