Пловдив - 5

• 13 865
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
[Питах някой слу4айно да ходи при доктор Калинов в "Тракия"?Аз ходих миналия месец на 12-ти и ме записаха.Казаха ми 4е трябва да дойда след един месец пак.Нали не е задължително да отида пак на 12-ти? Sad Никой ли не може да ми каже нещо?]

Не, не е необходимо да отидеш точно на 12-ти. Иди когато ти е удобно около тази дата.

Здравейте!
 Да се включа и аз към вашата група. Калина, бъдеща мама, термина ми е на 28.08. Кичука, ул.Кичево. Вече не остана много и аз да си гушна моето бебче. Hug

# 106
КЪДЕ сте мами от Кършиака.ЗлаВещице как мога да се свържа с теб . newsm78

# 107
Момичета, обадиха ми се от ГЕРБ. Искат среща в понеделник в техния офис. Утре ще чакат да им звънна да им кажа кога точно ще ни е удобно. Казвайте сега кой ще идва. Коала? Любе? Джул? Кармен? Тейлър? И друг ако желае може разбира се. Това, което аз се чудя обаче е дали не е по-добре да направим срещата с ГЕРБ след като мине срещата с Президента. Вие как мислите? Дайте да решим какво да правим.

# 108
Ренци, аз съм на линия. Само да е в удобно време, че съм с малкия. Мога да ида на кухня и към 12 часа. Ако се уговаряме, към 10.30 ми се струва удобно, на мен де, дано и на вас. Къде мислите да я направим срещата? Може би в някое кафе, или в някой парк?

Срещата с президента в София е чак след 17 юли, много време ще мине дотогава. Предлагам да ги преслушаме ГЕРБ в Пловдив, да видим какво могат да предложат, за нас е важно да си настояваме и за местните искания. Даже мисля, че това е нашият фронт на борба в момента, щото в София момичетата действат.

# 109
Ренци, при нас този понеделник ще продават купоните за кухнята - не мога да пропусна Sad С една дума - времето ми 11:30-12:30 е заето... Ако срещата е по друго време, мога да дойда Peace Но зависи и къде е този офис на ГЕРБ Thinking
Коала, ти искаш да бъде някъде навън ли? Те нали искали в техния офис? Но както решите - ако ми е възможно, ще дойда - кажете къде и кога и ще преценя Wink А пък ако някой по-разговорлив от мен изяви желание, аз ще ви подкрепям от тук Mr. Green

Добре дошла, Kaili Hug

# 110
ЛСС, аз съм проспала, че ни канят в техния офис. Всъщност мястото е без значение, но ако сме с децата, сигурно в офиса им няма да е удобно.

# 111
Аз съм с двете ремаркенца, няма начин... И това трябва да се попита - дали може да сме с децата Wink

# 112
Kaili,добре дошла-доколкото разбирам сме почти комшийки-като почнеш да излизаш с бебчето/след лекото и бързо раждане,което ти пожелавам/се оглеждай из квартала...стига да имаш желание ,де...
Момичета,ако срещата е някъде навън и аз мога да дойда,но само при това положение-щото моето ремарке е и с количката комплект...а и вече и глас развива

# 113
Ей сега пак се чух с ГЕРБ. Казах им, че понеделник ни е труден ден да се организираме, но техния координатор ще отсъства от града и затова предлагат да се уговорим за понеделник следобяд. Та казвайте на кой как му е удобно и да съгласуваме час, защото трябва да им се обадя да потвърдя или утре или най-късно в неделя. Аз в понеделник имам да върша куп неща и направо идея нямам как ще стиковам програмата, но ще се постарая.

# 114
Момичета, току що прочетох във вестника, че Петър Стоянов ще се среща с граждани в понеделник, 17 юли от 10 до 11 ч. в централата на СДС на ул. "Цар Асен" - това е отстрани на партийния дом.

Мисля, че е добре да се възползваме от тази възможност. Аз ще ида на тази среща, има ли още някой, който да ме придружи, ако сме две или три е по-внушително.

Ренци, а за ГЕРБ - следобяд хич не ми се вписва, че Ицко си спи в леглото, в количката повече от 30 минути не може, но всъщност аз ще извикам майка ми да го гледа, за да мога да ида и сутринта на срещата със Стоянов.

Е, хайде да се разпишат желаещите. Би било добре и някоя бременна мама да е с нас Hug

# 115
Коала, на мен ми е абсолютно невъзможно да дойда на среща с Петър Стоянов. Много ме е яд за което. Обаче мъж ми ще е цял ден във ВМИ и аз сама трябва да ходя за кухнята. Просто няма на кого да оставя малката. Да не говорим, че за момента и следобедът ми е невъзможен. Направо идея нямам какво ще правим. Затова и не давам предложение за час на срещата. Кажете на вас как ви е удобно, а аз ще опитам да направя всичко възможно да се организирам за този час.

# 116
Момичета не се познава ме ,но имам желание да дойда на срещата .Само къде и кога аз бях на протеста може да ме видете на снимките отпред с кафяви дрехи и синя количка. Rolling Eyes

# 117
Ваня, кажи на теб кога принципно ти е удобно. Все още не сме избрали час и затова питам. Трябва да го измислим така че да е удобно за всички.

# 118
Ваня, а утринта в 10 ч. за срещата със Стоянов можеш ли да дойдеш? newsm78

# 119
Ренци, а ти попита ли може ли с децата? Ако може - около/след 14 часа ми е удобно.
Коала, аз не мога да дойда сутринта, няма начин да отида за купоните после...

Общи условия

Активация на акаунт