Пловдив - 5

• 13 857
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Момичета мой близък роднина е починал.Много ми е кофти  Cry .
Заминаваме за погребението и после отиваме за една седмица на балкан.Ако има нещо телефона ми е 0888 695918.

# 91
Здравеите майни искам да се обърна към маиките от каршиака ако искат да се запознаем .Аз съм до Мегата  и имам бебе на 5 м .За мен ще е удоволствие да се видем и да си поговорим lovekiss

# 92
  • Пловдив
Здравей, аз съм на Джоаната Simple Smile

# 93
Кеми, моите съболезнования, мила Flowers Rose

Ренци,  какво стана с режисьорката на "Гласовете ви чувам"?
ivanka.ge, добре дошла  bouquet Вече сте в списъка Peace Ще се радвам да се запознаем Hug

# 94
Момичета за какъв списак става дума Embarassed

# 95
Погледни първа страница на темата   love001

# 96
Здравейте!
Аз съм от Пловдив, квартал Смирненски.
Ние сме на 21 дни. Joy Joy Joy

# 97
Здравейте моми4ета, някой слу4айно да ходи при доктор Калинов в "Тракия"?Аз ходих миналия месец на 12-ти и ме записаха.Казаха ми 4е трябва да дойда след един месец пак.Нали не е задължително да отида пак на 12-ти?

# 98
Момичета, аз се включвам, за да се срамувам и оправдавам. Embarassed
Още не съм се видяла с режисьорката на предаването по Евроком. Откак проходи фурията нямам време за нищо. Къщата ми е на вили и могили и едвам успявам чиниите да измия. На мъж ми са му набутали 3 изпита в разстояние на 1 седмица и му пуши главата и не може да ме отменя даже и за секунда с детето. Вече ми се реве направо. Обаче и звъннах да и се извиня и се разбрахме да се видим като минат изпитите на мъжо хем и Коала да си е тук за предаването евентуално. Извинявам ви се много, но просто нямам сили за нищо в момента. Даже за форума нямам време и така си ми седи отворено прозорчето по цял ден. Абе лудницата е пълна, но се успокоявам с факта, че от 01.08. ще ходим за месец при свеки и там белким си почина малко. Искам да имаме баби в Пловдив значиииииииииии!!!

# 99
  • Стара Загора
здравейте,Бях във Весела за да ми насрочат дата за секцио.Възхитена сам от невероятното отношение на лекарите.Постъпвам на 23.07,а секциото ще ми е на 25.07, ще се радвам ако има и други раждащи там по същото време
 Peace

# 100
Здравейте, момичета! Завърнах се.
Беше ми мъчно за вас.

Ренци, честити ви крачета! На теб - честит джогинг по неволя Mr. Green
Кармен_Мери, съболезнования и приятна почивка.
На новите майчета - добре дошли  bouquet

Малко да ви се оплача - Ицко на морето го изби шарката / #Cussing outмамка й!/, но аз вече бях претръпнала от баткото. Пък и по-леко я караме сега. До неделя сме в карантина.

Ще изчета голямата тема, че много се изписало, да съм в час...
За срещата с ГЕРБ - моля ви, нека да е след няколко дни, че да се осеферя.

# 101
  • Пловдив
здравейте,Бях във Весела за да ми насрочат дата за секцио.Възхитена сам от невероятното отношение на лекарите.Постъпвам на 23.07,а секциото ще ми е на 25.07, ще се радвам ако има и други раждащи там по същото време
 Peace
Sta, няма да съжаляваш. На мен ми правиха секцио по спешност там преди 4 години и останах много доволна. Раната бързо заздравя и нямах почти никакви болки. Персоналът на болницата е супер - всички са много мили, особено старшата сестра / дано да е същата/. Всички ти дават много кураж и не се държат с теб като с лежащо болен или като с жена в затруднено положение, а като с човек, отишъл на почивка за 1 седмица.
Докато бях там получих жестоко запушване на каналите на гърдите и се подух.Една сестра дойде при мен през нощта и ми отпуши каналите. После ми обясни как да кърмя и да се цедя и оттам нататък нямах никакви проблеми с гърдите. Много съм й благодарна.
Един съвет: питай сестри, акушерки, лекари - не се срамувай. Никой няма право да ти откаже помощта си.

# 102
 Peace
Аз раждах там и съм много доволна, но това преди 2 години. Сега като гледам как са я ремонтирали, направо е супер. Със сигурност ще останеш много доволна от всичко. Успех!!!

# 103
Ей и мен ме забравихте. И аз съм в Тракия,Скобелева майка. Здрасти pijo 82, ти къде си в Тракия?
драсти,аз сам до Кауфланд

и сигурно се разхождаш до бл. 143 ???

# 104
Питах някой слу4айно да ходи при доктор Калинов в "Тракия"?Аз ходих миналия месец на 12-ти и ме записаха.Казаха ми 4е трябва да дойда след един месец пак.Нали не е задължително да отида пак на 12-ти? Sad Никой ли не може да ми каже нещо?
А за какъв 143 блок ми говорите тука?Аз дори не знам кой е 143 блок в тракия.Или това се отнася за pijo 82?

Общи условия

Активация на акаунт