Пловдив - 5

• 13 816
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Ох, момичета!Всички ли работите? Мен вече ме гони такъв мързел, че едва издържам. Как ще дочакам съботата - тогава тръгваме за морето Hug

Вие до кой месец смятате да се подвизавате по работните си места?

# 166
Аз работя и смятам да работя до последно.е аз така смятам де ама то не се знае.Ако ме домързиииии.......снощи си легнах в осем и днес станах в осем.Луда работа е стова спане.

# 167
kokita, във фризьорски салон "АРЛЕТ" на ул. "Отец Паисий" имаше реклама, че правят плитки с удължаване . Имаше и цена, но не съм сигурна дали беше 150 лв или 250 лв.( минавах набързо и не съм запомнила точно ).

# 168
Момичета, какво стана на срещата с ГЕРБ ? Като ви остане време, моля да ни информирате, па макар и с две-три думи !

# 169
На срещата с ГЕРБ бяхме само Коала, Ренци и аз. Момичета, нали имаше още желаещи да дойдат, какво стана? Thinking
Разговорът беше само с шефа им. Той обясни какво представлява тяхното сдружение и че тяхната цел била създаването на гражданско общество. Нашите цели се припокривали с част от техните. Искат да работим заедно. И всичко това човекът го разтягаше час и половина... Crazy А, и нямали политически амбиции - като дойдело време за избори, щели да си създадат партия ако е нужно, но сега били аполитични hahaha Само се чудя вярваше ли си Mr. Green Както и да е - моето впечатление е, че не точно искат да работим заедно, а да работим ЗА тях. Което не ни устройва, разбира се. Обаче все пак имат добро желание и може да създадем една работна група, както поискаха. Ако не ни устройва работата й - ще се откажем. Но нищо не пречи да опитаме, нали? Поне това е моето мнение. Другото, което ми направи впечатление, е че той говореше със стандартни изрази и клишета от проектите на ЕС. То е хубаво, че работят по европейски програми, но всички тези неща не значат почти нищо тук, в България... Малко въздух под налягане Confused Обаче може да си бъдем взаимно полезни на местно ниво, мисля Thinking Е, тази среща беше за запознаване. Коала и Ренци пък обясниха кои сме ние и какво точно правим. Следващата стъпка ще бъде след 20.08. и тогава ще видим как и дали ще вървят нещата...
Толкова от мен. Ако Ренци и Коала се сещат за още нещо, ще допълнят Peace

# 170
Здравейте приятели!

Момичета, не отказвайте подадена ръка, дори и от най-антипатичните ви политически фигури! Не забравяйте, че целта е по-добро бъдеще за нашите деца!

Какво значение има кой ще обере лаврите след  това!

# 171
Докторе, не става въпрос за лаври. Вече се чуват слухове, че сме протежета на тази или онази политическа сила. Тези слухове пречат на нашата кауза, защото политиците си правят напук, а проблемите ни се омаловажават.

# 172
  • Пловдив
Не е хубаво да се замесваме в политика и според мен  newsm78

Докторе, не става въпрос за лаври. Вече се чуват слухове, че сме протежета на тази или онази политическа сила. Тези слухове пречат на нашата кауза, защото политиците си правят напук, а проблемите ни се омаловажават.

# 173
И аз също мисля,че ако приемем помощ от страна на политическа сила ще се опорочи идеята-защото те ще ни защитават исканията само докато спечелят нещо...после.../че и сегашните управляващи обещаваха социално благополучие,а сега-по някой лев дадоха на пенсионерите,щото гласуват под строй,а на нас ще ни отпуснат още два месеца болнични.../

Devil In Disguis,днес като се разхождахте из Градската градина ни подминахте на няколко пъти...следващия път ако искате да се запознаем./имам снимки долу в подписа/Ние сме доста голяма група форумски мами. Събираме се в сенчестата алея отстрани на малката детска площадка.

# 174
Здравейте приятели!

Напълно съм съгласен, че политиката е мръсна ръбота и има потенциал да опетни и най-светлата личност, с най-чистите и благородни намерения.  Така или иначе, обаче исканията ни могат да бъдат изпълнени с подкрепа от политиците, от овластените. И как виждате да стане това? С идеализъм? Не мисля ...

Протежета ... Няма нищо лошо някоя политическа сила да застане сериозно зад нас и нашите искания. Кой има проблем с това? Или искате сами да постигнете всичко? Вие нямате такава власт, нали? Търсите срещи с президента, министри и т.н. Ами това е вид политика.

Политиците си правят напук, а проблемите ни се омаловажават ... За жалост комплексари, мегаломани, интересчии винаги ще има в политиката ...  Sad  Ние се разграничаваме от тях, нали? Какво пречи всеки месец да изпращаме официално изявление до медиите за това, коя политическа сила, с какво конкретно ни е помогнала и коя, само ни е обещавала и залъгвала. Да изясним ясно и категорично, че ние приемаме подкрепа от всяка подадена реално ръка за помощ! Но не сме и няма да станем заложници на никоя политическа сила! Нека покажем ясно и категорично, че ние сме за реална политика в интерес на бъдещето на нашите деца, на нашата страна! Хората бързо разбират истината! Не се притеснявайте от слухове и празни приказки! Трябва да се върши мноооооого. много работа! Иначе ще си пиииииииииишем в тези форуми до края на света ...

Да приемем помощ от БСП, ДПС, ГЕРБ или която и да е друга сила. Какъв е проблема? Който си позволи да ни използва за предизборна реклама, без реално да свърши някаква работа, много бързо ще го опровергаем и ще стане смешен! И нашата кауза няма да е опетнена! Можем да си я опетним само ние!

Приятелски привет!   

# 175
Здравейте мамчета  Hug
Можете ли да ми кажете къде се намира Детски център Смехорани? Благодаря предварително   bouquet

# 176
# 177
  • Пловдив

Devil In Disguis,днес като се разхождахте из Градската градина ни подминахте на няколко пъти...следващия път ако искате да се запознаем./имам снимки долу в подписа/Ние сме доста голяма група форумски мами. Събираме се в сенчестата алея отстрани на малката детска площадка.

Видях ви... и тъкмо си мислех, колко много майки на едно място .... Embarassed

Следващия път, моля да ни спрете, щото с burning soul сме си заплеси и двамата /особено аз/.  bouquet

ЗлаВещица - гласувам.

Май и нашия тати ще участва, ако одобрят снимките  newsm78

# 178
Здравейте мамчета  Hug
Можете ли да ми кажете къде се намира Детски център Смехорани? Благодаря предварително   bouquet

Смехорани се намира до градинката на Каменица от страната на Класика,но по -навьтре.

# 179
Здравейте, момичета!

Електронният регистър на свободните места в детските градини вече е факт.  newsm44

http://www.plovdiv.bg/gradini.htm

Е, засега форматът му е доста тромав, всъщност е една екселска таблица, но важното е, че информацията е дадена, а усилията ни са възнаградени!

Мисля, че трябва да напишем кратко благодарствено писмо до кмета, ама наистина кратко, като си свърши и другите обещания, тогава дълго писмо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт