Пловдив - 5

• 13 749
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, видяхте ли днешния брой на "Марица"? newsm78

На първа страница Кабранска блажено кърми баш на главната улица.
Кабранска, снимката е страхотна, много си готина!  bouquet

На новите зъбчета - честито

# 196
мами от Пловдив да  ви се представия. мама съм на прекрасен син на 3 мес..17д.кажете сега как да се зaпишa от кои квартал съм ..там горе.....    a и сажалиавам че несъм била с вас вчера  bigdance2

# 197
Пиши тук,пък после Веселина ще те включи в списъка-пък ако имаш желания-ние се събирме в градската градина-има бебчета на различна възраст и много симпатични мами/пък и там определено е по-хладно през деня/
Коала благодаря ти за комплимента,чакаме те като се позахлади да се обадите...и да те питам,като ни метнаха малко прах в очите с тези 10лв от 2007г и 90% от заплатата,спираме ли с протестите на местно ниво?/че се каних вчера да те питам,ама пусти светски изяви,...че и колегите ти много настоятелни... Wink/
ivanka.ge,честито ви зъбче,дано и другите така да излизат!!!

# 198
ма къде по точно се събирате и към колко newsm78

# 199
обикновенно по обед/т.е. след 11часа/на сенчестата алея отстрани на малката детска площадка.Имам снимки в подписа,а и на другите мами и бебета има...не се притеснявай да се обадиш-всички са добре дошли при нас.

# 200
МНОГО СТЕ СЛАДКИ И НИЕ СМЕ СПАЛИ В СЪЩТОТО ЛЕГАЛЦЕ КАТО СЕ РОДИХМЕ.  ylinfant

# 201
Кабранска, момичета, борбата временно е стихнала, заради отпускарския период. През септември ще се борим при оформянето на бюджета за разширяване на подоходното облагане и за увеличаване на детските. Предстои борба и за оправяне на породеното майчинство, щото сега нищо май в тази посока няма.

На местна почва - след 20 август предстои среща с ГЕРБ за проблемите с ясли, градини и т.н. Вчера не ми беше удобно да захапя кмета, че много беше хубаво събитието, не исках да го развалям това прекрасно настроение... Ако си мисли той, че с един електронен регистър с сурогатна форма ще ни замаже очите, мноооого се лъъъже #2gunfire

Момичета, в събота в "Марица" ми излиза статия за кърменето в БГ Жена притурката. Да си вземете вестника.

На всички ви много поздрави от Ренци, от една механичка ми се обади по телефона, завалийката Mr. Green

# 202
Привет от Аитос! Аз може да съм далече, но следя какво става във форума  Wink  Добре дошла на новата мама  bouquet  За съжаление от тук не мога да иа включа в списъка, Веситo ще го направи в новата тема - ако изпишете тази преди да се върна Hug
Кабранска, Духи_пухи, браво, медиини звезди сте вече  Peace Видях ви по БТВ Hug Прекрасна инициатива! А моето зверче се отби точно преди световната седмица на кърменето... Но вече го приех.
Сега ви оставиам, но ще ви държа под око  Mr. Green

# 203
Момичета какво ги правите тези зверчета в дни като днешния.моя е свикнал на вън и сега е много сърдит newsm61

# 204
Майчета,моля за  съвет .На  моя позната бебето е на 5мес.  изписалиса им ортопедични гащицки и тя  е много притеснена и неща да ги слага , аз знам че трябва ,но не мога да я убеда моля ако някоя от вас е такива гащички да пишат .Благодаря предварително. newsm78

# 205
Момичета, някоя от вас ползва ли от тези кошарки за игра, които са с две нива и плот за преобличане ? Предстои ни да ходим на гости и се чудя дали си струва да купим кошарка, само да спи в нея 10 дни? В смисъл практични ли са наистина и каква марка да изберем ? Благодаря предварително !!! Wink

# 206
М да и ние ползвахме ортопедични гащи от 2-и месец, не помня до кога Embarassed По принцип се препоръчват и с профилактична цел/ по нови разпоредби на МЗ/  нищо страшно!
А относто кошарите - да аз имам такава от баткото , на ХАУК, но пък преди 5г. нямаше и други сгъваеми тип легло. Аз лично освен за път я ползвам и като второ легло в къщи- в хола например зимата! Много е удобна. Ползва се до към 2г. възраст.
kabranska часовете ни за разходка малко се разминават, ние излизаме сутрин а на обет сме на кухня!Поздравления за снимката !

# 207
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас ползва ли от тези кошарки за игра, които са с две нива и плот за преобличане ? Предстои ни да ходим на гости и се чудя дали си струва да купим кошарка, само да спи в нея 10 дни? В смисъл практични ли са наистина и каква марка да изберем ? Благодаря предварително !!! Wink
Славея не се чудете много ще ви е от помощ кошарката. Ние така и не купихме за Алекс и съжалявах после. Даже тази година на морето взехме от братовчедката - много голяма работа ни свърши. Алекс вече е на 2г , но пак му беше удобна. А пък на вас ви предстои типърва да я ползвате. През деня ще я слагаш където искаш и така няма да се притесняваш, че малката като пролази ще ти "бяга" и винаги ще ти е пред очите. Тази кошарка, която ние ползвахме беше на Бертони и се сгъваше лесно в една чантичка. Компактна и удобна за транспортиране.
Не се чудете за да не съжалявате после като нас Mr. Green

# 208
Здравейте момичета! Нека и аз да се представя - имам си момиченце на 1 месец и 3 дни и сме от Пловдив, живеем на Волга до полицията. Често пъти съм влизала в темата още докато бях бременна, но чак сега реших и аз да се разпиша в нея. Лек ден на всички! newsm03

# 209
Благодаря за съветите!!! Hug
Добре дошла на новата мама plamebg!!! Simple Smile Честито момиченце, жива и здрава!!! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт