Декемврийчета 2018 - тема 2

• 58 592
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз съм в голяма чуденка как да я обличам сега с идването на топлото време. Трябва да поръчам и дрешки, някакви по летни за топлите месеци.

# 571
Аз от вчера махнах якето, по боди и блуза с дълъг ръкав е, утре май и бодито ще махам ако се задържат температурите.   Другата седмица ще сме няколко дни в Сандански и съм прогoтвила тениски и гащеризони с почти къси крачоли, ще видим дали ще се престраша Grinning

Не по темата, но,  Еуфория, много се забавлявам да следя твоята бременност - според подписа ти си в 69 седмица вече, не знам как издържаш Grinning

# 572
  • София
Хаха, Алиса, понеже вече все влизам само от телефона, пък тук не виждам подписите, съответно и моя 😂🤣 пък от телефона нещо неми дава да го махна

Голямо бебе нося, вече 7кила 😂😅

Ето, веднага се поправям!

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 23:36 от Еуфория16

# 573
И аз много се чудех как да го облека моя в това топло време, вчера явно го претоплих, защото се изрина много около вратлето, където му спарва... А и го бях оставила за малко на баба му, а тя му беше сложила и покривалото на коша (че духало) Rolling Eyes
Днес се поправих и го оставих само по тънко боди с дълго ръкавче и долнище, като заспа в количката му метнах една тънка пелена.
Иначе много се поти докато суче, избива му пот по челото, а сега като стана по-топло, направо се стича вода по ръката ми от него, а косичката мокра...
Еуфория и аз напоследък съм на вълна 'ще ни трябват летни дрешки' Grinning

# 574
Аз Лора от доста време я обличам само с боди с дъълъг ръкав и панталонки. Единствено преценявам колко плътно да е бодито - имам по-плътни и по-тънки. Якета, блузки и жилетки почти не съм ползвала. Но тя е още в зимния кош и там в по-закрита. Допълнително регулирам тмпературата със завивката - ако е по-хладно слагам по-плътно одеало или чувалче, ако е по-топлосамо тънка пелена. Покривалото също пази допълнително. Като гледам по количките моето бебе май е най-голо Simple Smile Ама не мога да си представя да й сложа полар при вчерашните температури. Вчера беше с най-тънкото възможно боди, със завити ръкави, най-тънкото панталонче, без чорапи и само с една памучна пелена отгоре до кръста и без покривалото. Беше й доста добре, не се беше изпотила Simple Smile

# 575
Май и аз държа моя бебок много гол - боди с дълъг ръкав и панталонки или само по гащеризон. Вчера се изкушавах да му сложа гащеризонче с къси крачолчета и може би трябваше, защото му беше жега и се потеше, а за завиване не мога и да си представя

# 576
  • Пловдив
Ето сега започва голямото чудене с какво да я обличам и моята. Хем е топло, хем подухва. Вчера май аз я бях облякла най-дебело, така като ви чета - боди с дълъг ръкав, отгоре с блузка, чорапогащник, клинче, чорапки и една памучна шапка, но тя беше на ръце, на село си бяхме, за първи път видя моите роднини. Не беше потна, явно и е било добре, но после си стана много ветровито и я сложих в зимния кош, без шапка, с тънко одеало и покривалото, оак не беше потна. Най ми е трудно да преценя в колата как да я обличам. Столчето доста запарва, сложила съм пелена, но пак се поти. Добре, че е климатроника, та държа на 20 градуса.
Вчера без да искам я ударих. Понеже за първи път бяхме на село и си беше стрес за нея, реших да я храня в колата и като се качвах и чукнах главичката във вратата. Как заплака, заедно с нея и аз заплаках. Не съм я водила на лекар, но нямаше видими причини за това, дано всичко да и е наред.

# 577
Момичета, благодаря за съветите. Смятам след празниците да потърся личната лекарка и ако трябва да посетим гастроентеролог.
Тия дни моята госпожица е сууууупер нервна през деня. Не е по цял ден за щастие, но поне 2-3 часа има рев, криви се, спи и се, а не може да заспи и изобщо не знае какво иска - гушкам я плаче, оставя я пак плаче...сега успях да я укротя с люлеене в кошарата.
И при нас се затопли, започвам също да се чудя как да я извеждам. Днес беше по боди с презрамки, блузка с дълги ръкави, тънко яке и одеало отгоре.

# 578
И аз като е топло не ѝ обличам връхни дрехи, но вчера си беше направо горещо и имах чувството, че с боди с къс ръкав и блузка пак е прекалено навлечена. То си беше за по къс ръкав реално, но ще видим кога ще започнем така. Иначе вече окончателно може да се обръща от гръб по корем и се върти на всички посоки в леглото си Simple Smile Следващите две съботи и ние сме на сватби, но ще си я водим с нас, дано всичко мине спокойно (колкото може).

# 579
  • Ловеч
Христос Воскресе!!! Нека има мир и любов  в семействата ви!!!

За обличането и аз се чудех,ноо вчера вече беше само по тениска,панталон и без чорапи и пак пу беше топло.С летния кош съм,постоянно е навън,не търпи легнал камо ли завит с нещо.

Весело посрещане на празника,момичета😘😘

# 580
  • София
Честито Воскресение Христово!
Нека има мир и любов във всяко семейството!

Весело посрещане на празниците ❤️

# 581
Христос Възкресе! Благословения, мир и любов ви желая!

Ние в събота бяхме извън София и си беше голяма жега.Съблякох го по къс ръкав и си му беше добре.Пробвах да го сложа в летния кош, но ми изглежда прекалено свит.Тя количката уж има легнало положение, но крачетата са му присвити ...ще си ползвам зимния още известно време въпреки, че там му е скучно като не вижда нищо

Да ви попитам, от снощи съм се паникьосала, писах и на личната....фонтанелата му забелязвам , че е изпъкнала и на допир се усеща.Как са главичките на вашите дечица?Вигантол давам по 2 капки сутрин.Четох разни неща из нета( явно трябва да спра да чета) педиатърката каза, че няма повод за притеснение.А Лео си е спокоен иначе, храни се добре.

# 582
Христос воскресе!
Ние сме при свекърите и тук времето е хем много топло, хем духа студен вятър и аз си я затварям в количката да си спинка. Обличам я като мен, ако съм по къс ръкав оставям само по боди и панталонки. 200 км път обаче не минаха добре, бебка се изпоти в колата, а я бях съблякла, едва едва я накарах да суче, не беше доволна.
За фонтанелата съм забелязала само, че пулсира понякога, което било нормално. На 2 капки вигантол сме.

# 583
Аз фонтанелата никога не съм я пипала, нямам представа как е или как трябва да бъде. Щом лекарката нищо не казва разчитам че е добре Simple Smile
Ние утре ще пътуваме и сега трябва да приготвям багажа , най-неприятната ми част от всяко пътуване Sad По принцип за мен едва го приготвям, а сега като трябва и за бебка .. много ме натоварва тази дейност. А и тъкмо събрах сили и решимост да се захвана с нея и Лора взе че заспа. Simple Smile  Сега трябва да я изчакам да се събуди.

# 584
Мили мами, една виртуална почерпка от нашето семейство. Бате Виктор днес става на 5 години, а бебе Цветослав на 4 месеца! Heart

Общи условия

Активация на акаунт