Момичета, вашите мъници реват ли от непознати? Ники реве дори и от сестра ми, която вижда в месеца да речем 4 пъти, от свекъра, от непознати. Днес я сложих в летния кош, даже и от него май ще реве. В чудо се виждам вече. Когато сме на вън, понякога я храня и след това я вдигам да разглежда света, само тогава няма рев, ако някой я погледне в количката или сме някъде - рев. В момента сме на село, тук е за трети път, е няма такъв рев. Това период ли е, зъби ли са или малката я е страх от всичко? От скоро и в нас вечер е една киселячка и реве от всички, а ни познава още от раждането си. Отказа да суче, само като я приближа до гърдата се започваше истеричен рев и от два дни спрях да я кърмя (не че имаше много) и сега не мога да напасна ам колко да и давам, за да стига. Излезнаха и пъпки около брадата и устата от плюнки, даже едната е с бяло връхче, като гнойна, не мажа с нищо, някой да се е сблъсквал с такова чудо?
Пиша толкова разпокъсано, защото съм много изнервена, все едно някой ми смени детето и ми даде това ревливото, а понякога даже и аз трудно я успокоявам. Офф, оплаках се отново, извинете!