Децата сами показват какво им харесва и какво не и кога. Естествено, че тиква е по-добре от АМ, но има си бебета които са на АМ от самото начало, но се захранват след 6-ти месец. Лалече лига също ми идват малко в повече. Супер е, че помагат при проблеми с кърменето, но и те изпадат в крайности които ума ми не успя да смели. Просто не съм такъв тип майка. Трябва да се намери баланса. А и баш тия дето сега са само за хранене от 6-ти месец навремето са захранени със сокове, защото такава е била практиката. И сега са си нормални хора и деца гледат
я не се втелявайте. Аз допреди месец не знаех на какво казвате ЗВБ, но като прочетох споделих с ММ и той се скъса от смях. Припомни ми баткото как реагираше на допир до истински плодове и колко му беше гнусно. Но на пюре ги ядеше. Сега с бебето пък като го натискам (буквално ) да суче излиза, че според него е по-добре да пие АМ. Дай сега по неговия акъл да ходя. Еми няма как да стане. Та баланс му е майката.
Много ми се иска да му дам вече нещо.
Утре сме на док да го преслушат пак дано вече е ок. Беше на инхалации 7 дни с пулмикорт след като по леки мерки за съжаление не можаха да го излекуват. Препоръчани теми