Отговори
# 150
  • Му Кинд Оф Плаце
Фейри,
има памперси Бамбино мио-16 лв с вгладена вложка в Данет, ама няма наличност до две седмици. Бамбино мио имат и преходни гащи-10 лв, които пак стават, ама не и за къпане, аз поръчах такива докато излязат банските.
Ако имате фино дупе-виж тук, ама размерът е 62/68, въпреки че това е размер с памперс, ама са 5 лв  Wink може без памперс да стане
http://www.atrakcion.com/catalog/product_info.php/cPath/46_66/products_id/665

от ходенето по плажове стигнах до извода, че са много по комфортни от памперсите, а от гледна точка хигиена-са необходимост, защото пясъкът е  Sick и никой не чисти, пък влиза навсякъде. Аз така не съм ставала цялата в пясък от дете  Mr. Green

# 151
Мами, Мари цяла нощ повръща, така се намъчи горкото ми детенце  Cry Водихме я в спешното, казаха, че не е вирус,а от претопляне.
Моля кърмещите мами, които са имали проблем с повръщане, сега за Сиска си спомням зимата, да погледнат темата ми в Кърмаческия и ако могат, да ми отговорят, ще съм им много благодарна!

# 152
ania, много кофти... ConfusedМен много ме е страх от повръщане. За кърменето не знам какво да ти кажа. Когато Дени повръщаше, всеки лекар имаше различно мнение по въпроса. Спомням си как трябваше да суче, защото беше обезводнен и му наливаха разтвори във ръчичката, и как давах гърдата направо с ужас. Защото той както си сучеше и започваше да повръща на фонтан. Ужасен период! Давах му да суче, с много страх и през цялото време се молех този път да не повърне. Давай и по малко, друго не знам какво да ти кажа. Дано бързо отмине!

# 153
  • Sofia
Брутро и от нас.
С това ранно ставане вече бръмвам, таман се беше нагласил да става към 8, по жегите започна да става в 6 без 15 и в тоя диапазон на часовете. Да не говорим как ме маризи като ме буди. Ние си имаме кошара с идеята да спи в нея, че е по широка, а той се върти. НО, спи в нея само до първото събуждане и после отказва. Вече втора вечер пада от спалнята, въпреки че барикадирам с наличните възглавници и одеала. Снощи падна жестоко, намерих го ПОД едното барикадно одеало, такъв трясък се чу Sad...те нали са ни тежички вече дечицата...Вече май ще трябва да ям бързо и да оправям нещата до първото събуждане и после легация с него...
Феъри, аз се захласвах до голяма, даже помня първият си нормален рев, майка ми тогава ми казваше"давай маме, плачи така хубаво" и нещо от тоя род, та да е било на 3-4 годинки. Иначе на два пъти ми е спирала сърдечната дейност от захласване, та наще са ми правили реанимация, ма те са ветеринари и все пак. Аз припадам, реанимират ме, после майка припада, баща ми реанимира нея и такива работи. Докторите са й казали, че управията идва с възрастта. На мен Сава ми се захласва редовно, но поема въздух, като му духна в устата, но ревне ли пред майка ми, настава зверска паника...
Дианка, дано се оправите и вие, то вашето край няма Heart Eyes
Сиска, ми дано това да са пъпките на младежите, та да ги подминат пуберските такива.
Гуш, ми тя Емата прилича на баба си  newsm78
Ей, ми то днес сме си имали рожденичка...Адвайс, девойко, бъди щастлива и здрава  bouquet

# 154
Zdrasti!
Честит Рожден Ден на Адвайз!  bouquet
ВАля, радвам се че се оправяте  bouquet. Хотела в който ще ходите е мноо убав и е точно на плажа, мноого добър избор Grinning. Може да се видим Laughing Само дано да ти се махнат синките до почивката, а иначе съм съгласна с мъжа ти , че нямаш акъл да се подлагаш на таквиз зверства. Сега имало нови методи с ток(май newsm78), безболезнени и без белези.
Франзелата ти е обяснила за матрачето, но и аз като Феъри слагам и нещо допълнително, напр. олекотена завивка.

Аз момата я пускам по дупе на плажа, не е страшно. Не ми се е случвало да прави малка или голяма работа (предполагам, че първата сме я правили без да забележа), но ако се случи  второто просто ще го почистя. Винаги си нося торба за отпадъци.
 Едни англичани ни оставиха една торба памперс-бански, така че ще ги ползвам.  Вчера като бях на Метро имаше памперс-бански и на Либеро, струваха 8лв. и бяха около 5-6 бройки.

Стана много дълго, но да се похваля, че захранвам успешно с млечни момата и се надявам скоро да се  върнем към нормалното меню. Освен това най-после е избил мъдрец- горе. Пфююю, голям зор с тия зъби ooooh!
Прегръщам всички болнички Hug

# 155
Катка успешно захранване и да нямате вече проблеми.
Валя изтръпнах като си представих, аз сега нали съм с нетърпимост към болката, дано жертвите си заслужават и да се радваш на добър резултат!
Днес бях решила да захраня с жълтък, но ще отложа голяма жега ни очаква над 33 градуса, то за германия си е рекорд, ще изчакам захлаждането.
липсва ми моренцето, вече втора година само го сънувам smile3518

nbirthday Адвайс newsm67

# 156
ЧРД Адвайс!Много сбъднати желания!  bouquet
Ей Валя,значи ме метна мен по върбите...а сега ще си печеш дупето на Несебър! Crossing ArmsПриятно изкарване! PeaceНие най-вероятно ще отскочим до Турция през септември,но докато не стане не вярвам аз...хи-хи

Освен това най-после е избил мъдрец- горе. Пфююю, голям зор с тия зъби ooooh!
Как така мъдрец бре моме Shocked,моите избиха на 20 и кусур години-аз ли не съм уред нещо newsm78
На болничките-бързо оздравяване! Praynig

# 157
Адвайс, честито и от мен-много щастие и късмет ти желая!!!

Дидка, споко бе Stop, не съм те метнала Naughty....това е по последно решение на Ицо, а и в крайна сметка ще сме цялото семейство на почивка....
Катка, много ще се радвам, ако наистина се срещнем Party...а с тоя мъдрец ме разби-кътник ще да е това....
Мегстар, прескочи го морето и тая година и от догодина с двете бебета под мишница на плажа....
ania, бързо да ви минава Praynig!!!

Благодаря ви за отговорите за сгъваемата кошарка   bouquet...

# 158
  • София
ania, бързо оправяне на дечко!

Феъри, Любака го пусках по памперс на пясъка. Голичък не посмях, защото той и така се увърташе целят в пясък, та иначе незнам... Във водата не съм го вкарвала, защото много ревеше от морето, пък и беше студено. За бански, може би защото не съм ползвала, не виждам смисъл за бебока.  Може би догодина чак, въпреки, че не виждам ткъде ще ми дойде разликата. Ех...море...как ми се ходи пак. Много хубаво да си изкарате и времето да не ви е много жегаво. Simple Smile

Кроче, ти пък ме разби с тези припадъци. Горкият ви татко Crazy

За спането моето диве също се върти ужасно много. По тази причина не смея да го взема при мен. В леглото си се върти на по 360градуса по няколко пъти до сутринта. Напоследък ми спеше върху корема и не искам да ви описвам  какво е да спиш с 11кг в/у себе си.

Та, днес на консултацията мерките са чудни- 10800г, 76.6см. Юначето не  е отслабнало от боледуването и е наддал 600г, удължил се е с 2.5см. Ама и не е наддал много...все пак яде по 4 пъти на ден кашичка ooooh! Ама съм доволна, че миналият път беше свалил 250г.
Обривите завяхват и искат другата седмица да му бият ваксина...много ме  е страх и не искам.

# 159
Привет и от нас! Hug
Калоян от снощи е с температура.Педка на първи излезе в отпуск и каката се разкашля веднага, а Калоян два дни след нея!След малко ще го водя при една друга лекарка.
Валя, на такъв тормоз не се подлагам,стига ми кола-маската.На лични ще те питам нещо друго.Попаднах в една тема на твои постинги.
Ние ще ходим след20.07. на море, но без бебе, само с каката.Калоян ще го харизвам на бабите.
Сега се сетих!
Има ли още непроходили или ние сме последните страхливковци?
Болничките бързо да оздравяват!

# 160
Обривите завяхват и искат другата седмица да му бият ваксина...много ме  е страх и не искам.

коя ваксина искат да му бият? ПМР ли?
На Теа Маринова й беше отменила всички ваксини. Но нали й бяха сложили вече всички до 6 м., сега като стана на 13 м. ходихме при нея, аз си поисках направление, точно за да видим какво ще правим с ваксините. Оказа се, че трябва да минем на някаква комисия, за да ни ги разрешат, защото Теа й изглеждаше добре. Комисията  почивала юли и август, затова трябваше да минем проформа юни - да си имаме разрешението, за да не чакаме после до септември, а пък самата ваксина да я бият чак след захранването с млечни и по-нататък даже, след втори преглед, което се плануваше да е ей сега някъде (но нали я хвана разстройство от смотания вирус и забавихме захранваенто с млечни). Е, и на комисия на минахме Sad
Та затова се чудя, ако е тази ваксина, защо искат да я бият на Любаче просто така newsm78

# 161
  • София
Мартеа, и аз се чудя как така. Исках направление за Мариова и другата седмица ще си го взема. За да съчетая нещата с протокола за млякото. Точно тази вакси, която се бие на 13м. е. Ще излъжа нещо за да говоря първо с Маринова.

А да знате сега какво стана...направо треперя цялата. Любака както си спи, изведнъж писва. Гушкам го аз, започвам да го друсам, а той пищиии...ама се дере. Заспал и чак се захласва от деренето. По едно време ме олива цялата...а той се изпишкал, ама така, че препълнил памперса, преля в/у мен, по пода, по спалнята...ама много урина ви казвам....направо незнам... После похлипа малко и пак заспа и сега си спи. Звънях в пирогов на доц.Бранков, но никой не ми вдига. Сега питах в темата за фимозата, пусках бележки на разни мами, които са го посещавали. Много съм притеснена... дано успеем днес да го заведем

# 162
 newsm59 Адвайс

# 163
Диана какво става, успя ли да се свържеш, защо не звъннеш на някой педиатър, толкова много урина наведнъж, не че съм чувала да е нещо лошо, но и аз бих се шашнала. Дано не е нищо лошо.

Десита и анди още не ходи, за пръсче обикаля неуморно, а бутайки количката изминава големи разстояния но сам тц  Mr. Green

при нас е голяма жега, как ще ритат довечера германците незнам  Thinking

# 164
Здравейте!Много се радвам,че снимките ви харесаха Hug.Феъри,Наси също беше по памперс на плажа,събличах го само когато влизахме във водата и после пак му го слагах.Ванче,направо незнам ако бях на твое място сигурно щях да превъртя,и моя се захласва от време на време ама чак така Shocked.Много болни дечица,бе Thinking,какво става?!Айде бързо оздравяване на всички/и ние със сополите в това число/.Аз пък да се оплача-в събота си купихме колело/на Чиполино-куче/,ама много,много скапано Close.Супер нестабилно,дръжката очаквам след 1-2 излизания да се счупи,не дай боже и лапето да обърна някъде.От долу пък една табла за крачетата амо се сурка сякаш карам самосвал Close.Иии много ме е яд.Вие доволни ли сте от вашите колела newsm78?Честито на рожденничката  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт