Отговори
# 165
Диана, това пък чудо какво е? За първи път чувам, дано всичко е наред Praynig

# 166
Здравейте,  пак съм изпуснала сума писания сигурно, ама попрочетох 2-3 страници назад. Сиска, ние имаме АБСОЛЮТНО същия обрив и направо съм се видяла в приключение - все се чудя какво му има на детето.. вчера не беше жега, а пак ги имаше тези пъпчици. Сутрин обикновено или е чиста кожата, или поне не са така силно изразени пъпчиците, а през деня вче става ужас - по коремчето, по гърба, започнаха да се появяват и по ръцете и крачетата... днес нямаше нищо сутринта, да видим как ще я заваря като се върна....

мерси за инфото за пробиотиците - чудех се тези дни какво е това ново адапте ХИП ПРОБИОТИК - изцяло замени предишните млека... а ние още пийваме от време на време адапте

# 167
и - забравих да кажа - Гита, страхотни снимки  Heart Eyes много сте сладки. А успяхте ли да си починете наистина, или всичко беше само търчане по децата? ние решихме - почивката ще е в Турция и без детето този път...  Whistling

В неделя направихме най-сетне прощъпулника!!! Учудващо, присъствието на свекитата беше горе долу търпимо и всичко мина даже приятно. Зори най-напред награби молив и химикалка, а после без да ги пуска - и калкулатора Simple Smile накрая заряза всичко и остана с портфейл в ръце. абе, material girl  Laughing

за зъбките...или поточно липсата им (4 броя) май сте прави.. като е гладна - хич не й пречи малкия брой зъби.. такива залци налапва.. много е смешна - аз й подавам да си отхапе от парче хляб, а тя го взима и си го натъпква в устата... в неделя беше захапала едиг голям залък от питката и обикаляше като куче с пръчка в устата hahaha друг цирков номер е - налапва шишето с вода, награбва по още нещо и в двете ръце и така обикаля стаята...

# 168
  • Sofia
Дианка, какво стана с доктора, обади ли се, как е Любачето?

# 169
Леле, Диана, какви са тези работи от вас? Дано не е нищо сериозно! Вече почвам да си мисля, че затова някои мами спряха да пишат в темичката ни, само лоши работи напоследък Sad
Мари не е повръщала от сутринта, но сега я почна силно разстройство, има и Т...явно е пак тоя гаден гастроентерит...и ме е страх как ще изкараме тая нощ..А лятото стомашните вируси са най-много, гадно е, че няма как да опазим децата...

# 170
вясвам се набързо да кажа едно "здравейте", да пожелая от сърце бързо оздравяване на всички болнички дечица и май-чета, да си помрънкам, колко ми липсвате (но никакво време и възможност нямам да форумствам откак проходи юнакът) и да се похваля, че на нашия прощъпулник (преди месец  Blush) Марти докосна клещите, но след дълга чуденка гепи ключовете за колата и не ги пусна, а и нищо друго вече не го заинтригува. туй то - шофьорче ще стане момчето,  Crossing Arms може би  Rolling Eyes

целувки и сърдечни поздрави!  Heart Eyes

# 171
  • София
Дианче, споко - сънувал е нещо човека, пък за урината - може просто така да се е случило, че има повече пиш. Ема също преди малко пропищя насън, за 1-2 сек - сънува...

# 172
  • София
Малейна, радвам се да те видя  Hug

Чак сега влизам, защото бяхме в Пирогов, а после на отдих при мама и тати Blush Миличките ми родители, много ги обичам.

Доц.Бранков е невероятен човек. Свързах се с него, изслуша ми обърканият разговор, разпита ме подробно и още по телефона предположи какво е станало. Веднага ми каза, че ще говори със специалист, при  който да отида. След десет минутки вече ми беше записал час. Ходих при д-р Боева, детски пеиатър в хирургията. Жената е...слънце. Много внимателна, очевидно запозната с алергиите, запозната с лицата в бранша... Оказа се, че малкият юнак такива колики са го насвили, че е изпуснал насъбраната урина по време на спането (неврологично ненам кво си). Представям си каква болка е било. Жената ни изписа капки, мезим форте 3 пъти на ден и витамин Б12. Другата седмица пак сме там. Разпитва ме много подробно за историята ни още от раждането на бебо. Каза, че според нея алергия няма, а в случая не е приложено адекватно лечение от самото начало. След една седмица пак ще се видим. Изобщо, сега отново съм заредена с надежда и оптимизъм, че бебо може да се оправи. Докато му преслушваше коремчето, беше потресена от фимозата, която има Любака. Обади се по телефона на доцента и каза, че положението е страшно и трябва да го види. Човека веднага ни повика за преглед. Изобщо, този доц. Бранков ми направи страхотно впечатление. За пишока каза, че засега проблеми няма, но ще трябва някой ден под обща упойка да го клъцне Confused Ама, по-нататък.
При разговора ни с Боева й споменах, че сутринта сме били на консултация и педито ми е казало, че колики няма. Е, жената каза, че вътре ври и кипи...нямам думи.

Та, така днес. Очарована съм от отношението и отговорността на доц.Бранков. Просто, ей, така, без препоъки или връзки, без нищо. Говоря за шефа на детска хирургия в Пирогов, на който само аз съм му на главата...А, и докато бях при лекарката, той се обади да провери, дали съм там и дали съм я намерила. А за черешка, не ми взеха нито лев за прегледите...какво да ви кажа, малко ми се върна вярата, че не всичко е пари.

Сега чакам утрешният ден да започвам с лечението и се моля това да е верният път.

# 173
Честит рожден ден мила Адвайс!
Диана радвам се за вас!
От тези колела и аз не съм доволна, Ники не му обръща никакво внимание, отвъртя ни се един болт, абе не ги харесвам и ми е супер неудобно, все имам чувството ,че ще я обърна.

# 174
  • София
Дианче, споко - сънувал е нещо човека, пък за урината - може просто така да се е случило, че има повече пиш. Ема също преди малко пропищя насън, за 1-2 сек - сънува...

Сънува, сънува  Simple Smile Хлипа, смее се. Редовно го прави Simple Smile Бебоци- и те изживяват нещата Simple Smile

А Ема много е порастнала, онзи ден я мернах в Заимов. Мислех да пиша, ама забравих. Верно с детегледачката все са навън, защото колкото пъти слизам надолу ги виждам да се разхождат Grinning

# 175
  • София
Леле, Диана, какви са тези работи от вас? Дано не е нищо сериозно! Вече почвам да си мисля, че затова някои мами спряха да пишат в темичката ни, само лоши работи напоследък Sad

Сигурно си права. Wink

На весело и маса всеки обича Mr. Green

# 176
  • София
Малейна, радвам се да те видя  Hug

Сега чакам утрешният ден да започвам с лечението и се моля това да е верният път.

Дано!  Praynig

# 177
Диана, с двете ръце стискам палци да се намери верния път!

# 178
  • Варна
Цитат
Има ли още непроходили или ние сме последните страхливковци?

Има, Десита, има. Константин е голям бъз. Миналата седмица много му се ходеше и няколко пъти направи по 7-8 крачки, от мен до баща си, до някоя играчка и т.н. Да, ама на другия ден пак старата история: пускам го, стои изправен, умува малко, поклаща се и хоп - по дупе. Иначе много обича да ходи/тича хванат за една или две ръчички и да бута количката си. Супер бърз е и в пълзенето, което май е причината за забавяне на прохождането. Да са живи и здрави, ще тръгнат.
Ужасни истории разказвате, направо ...  Shocked Айде вече повече здрави и засмени дечица и мами, разбира се.

# 179
  • Sofia
Брутро и лек ден на всички Hug
Дианка, много се радвам за Любачето и действително ако не е прилагано адекватно лечение, просто нямам думи за педито...
Малейна, хилоу на теб и любителя на автомобили, може да не стане шофьорче, а да конструира нова кола Mr. Green
Айде вече да няма болнички, че е дълго чакано лято и да има много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт