Отговори
# 180
добро утро и от нас, Heart Eyes
ние също уж ходим пуснахме се и прощапулник правихме но тя все гледа да ме хване за ръката,иначе из къщи си я пускам да ходи но навън много се страхувам да я пусна тя така се изтрелва напред (съгурно е навик от паяка),така че не ми е самостоятелна но да ми е жива и здрава,незнам как е при вас проходилите като нас ли сте или си ходите спокойно.
Иначе пожелавам оздравяване на болничките сладури, Diana T стискам ви палци..
Това е от нас

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 12:56 от buba76_

# 181
ей, Дианче, ха дано тоз път сте на вярната пътека!  Praynig пък представи си да нямате алергия, а? много хубаво звучи (гледайки напред), но и адски гадно, като се замисля колко калпави доктори има!

ето ни нас, например: с анемия сме (се оказа  Sad) и педката ни предписва желязо и казва следващата седмица да ходим за онази ваксина с морбилите и другите две неща. обаче аз всичко сверявам с хомеопатката (щото й вярвам) и тя се същиса като разбра, че на дете с такъв нисък Хб искат и ваксина да правят. та сега се укривам цял месец и ще лъжа нещо, за да обясня, защо сме закъснели с ваксината. другата седмица може би ще я правят. дано хб дотогава се е постабилизирал!

Кроче, мерси за поздрава и хубавото предположение за бъдещето на младежа! защо не, както се казва  Heart Eyes

за неходещите и майките им, моят съвет е да не насилвате детето в никакъв случай, че само повече ще се страхува. когато се почувства уверено, тръгва изведнъж и не се спира вече. така стана с наш Мартин поне. но проходилка той не е пипвал.

# 182
Привет и от нас!
Диана, стискам палци тази лекарка да помогне  и скоро да забравите здравословните проблеми. Толкова се измъчихте,  а  ако не е имало алергия - нямам думи просто  #Crazy  Радвам се, че си доволна от докторите в Пирогов - ние като ходихме там на хирург за пишока, чакахме 100 часа, после ни се накараха, че идваме при тях, платихме си за манипулацията...дано не се налага пак да ходим.
Буба76, и аз отначало се страхувах да пускам Момчил сам, защото беше нестабилен и падаше, та използвах каишките, за да контролирам паданията му. Постепенно придобихме аз -  смелост, а той увереност и сега само понякога вървя с него - помагам, когато има тротоар или друго за качване...
Иначе при нас - нищо ново само едно яко повръщане - убедих се, че детето не обича кремове с какао и това е. Преди време му купих каша "Лека нощ" на Ганчев с какао - изяде само лъжичка. Сега  в неделя бяхме на гости и го почерпиха с какаов крем на д-р Йоткер - е, само от 2 лъжици и като почна едно напъване и после повръщане   ooooh!  Омаза всички дрехи, та се наложи да вземем тениска от приятелката ми (добре че е слабичка), та Момчил ходеше с нея като ангелче....Само диадемата и арфата липсваха  Mr. Green

# 183
Фииииииууууу,здраствуйте братушки/тези дето се славят с по-дълбока памет и ме помнят/,а и другите дето не..та доста време не съм ви затормозявала с идиотщините си,ма туй съвършено не значи,че не ви шпионирам,и тъй нии проходихме значи-чудо да видиш,аз тъкмо щях тука да пускам наддаване за най-късно проходило дете,където бях убедена,че ще грабнем приза,ма на..изненада ма чоркулито.И  наред с туй вчера такова разбиване на устата си направи,под вещото око на баба й/майка ми,без малко да остана сираче-щях да я убия начи/обърнах се да събера шишета,чаши и други наши аксесоари и тя паднала,захапала стъпалата и майка търчи към мен с ревящото дете,аз щях да си глътна езика,уж не съм от тез дет се паникьосват-гледам от носа надолу кървища,блузи,майка до лактите омазана и не мога да разбера какво точно сме разбили и отде се взе толкоз кръв,други майки наскачаха и те изтръпнали,аз не смея да й отворя насила устата да видя ко става,поливам с вода наред..та викам си  край туй шай то с нащо ходене-в 1 клас ще я водим с количката,ма слава Богу не познах.И всички болни да оздравяват,стига вече гадни болежки,нека се радват пълноценно на лятото.Гледам за ваксини се разправяте-наща за 13 месец ни я хакнаха у гърба,каза ни като стане на година и 3 м. да я заведа за консултация и за още една ваксина и тъй вече през 3 месеца ще ходим при дофтурицата.

# 184
Eто ни и нас - озъбили се!
Ами да - имаме си два горни кътника наведнъж (всъщност не съм много сигурна дали са кътници, но това ще трябва да е - има отпред 4 зъба, после място за по един, вероятно кучешки от всяка страна - и сега тези зъби, които са доста по-големи от останалите, избили са им краищата само, та не мога да преценя, сега да не ми се смеете на обяснението Embarassed).
Така в рамките на 3 дни избиха 3 зъба, горкото дете.

За разстройството - започвам да се замислям дали не е от това, че започнах да ям само хляб Бонус от около 2 седмици (на диета съм, вечер само салата и като цяло ограничение). А смътно си спомням, че имаше някакъв проблем с него.... Та сега ще го спра и да видим.

Днес Теа стана в ранни зори не за друго, а заради съседското куче Twisted Evil То е на леля ми, дворно е и като почне едно виене и лаене, пада се точно откъм прозореца, под който спи Теа. И тя като го чуе и се ухилва до ушите, почва да сочи към прозореца и да вика бау-бау. Много ме е яд, щото така като стане й се разваля целия режим - задрема за 15 мин докато я прибирах от разходката, като се прибрахме - кисела, рев, после пък като се ококри, няма заспиване, аз супер се изнервих, след като се опитвах да я приспивам точно час и половина и накрая й повиших тон. И накрая - горкото дете. Оплаках се Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 16:28 от martea

# 185
Ю-ху, здраствуйте на всички. Аз нещо не мога да насмогвам да изчитам всичко и все не съм вчас и затова и не пиша, пък иначе съм си тука  Flutter

# 186
Диана, стискам палци този път всичко да бъде наред и Любчо да се излекува! Hug
Има хора-лекари, на които професията наистина им е призвание и когато попаднеш на такъв човек е истинско удоволствие. Не само защото ще ти помогне, а защото ти носи удовлетворение да познаваш хора, посветени на професията си Simple Smile

# 187
  • Му Кинд Оф Плаце
Хело, дами,
Фелипе е с херп-ангина, така модна на последък и с първия си АБ, за което вече се питам, аджеба-на вирусна ангина дава ли се антибиотик или не, още повече, че АБ, което ни предписаха цевзил помага при цистит и синуцит, но ни дума за ангина. Водихме преговори за антибиограма, ама траело 5 дена до резултат, всяко нещо-бой до първа какпка кръв, няма ли свестни педиатри? Май пак ще се върнем към частната консултация-там поне, проблеми няма, ако искам да проверя китайския му произход-плащам и, ето, детето-японче. Вече съм изпушила и пиша глупости

На болните да се оправят, на тези с проблемите покрай ваксините-нищо не разбирам, но випожелавам да вземете правилното решевие.

# 188
 newsm78 Калина, моите скромни недокторски познания в науката, казват  не Naughty, АБ-те лекуват бактериални инфекции и не изтребват вируси, но сигурно доф-ра се е презастраховал.
Бързо оздравяване, мале той Фипо ги е подкарал болестите на конвейр, той и Дени май се надпреварват кой ще боледува повече  Heart Eyes Peace, не ме бйте бременна съм в осмия месец, тук е непоносимо горещо, снощи германците изпаднаха от СП, аз вече второ лято не съм пила студена бира като хората, мъжа ми пак е дежурен и затова пиша глупости Crazy

Choparche недей така пиши, виждаш че и аз не съм в час, кажи как е Велко-хубавелко  Heart Eyes
радвам се, че и малейна прописа  Hug

Павлина - честито  Hug ходеща щерка, все по хубави пътища да ходи и здраво да стъпва на земята!
А за приза, моля но ние сме си го заплюли, най-голямото (по мерки) бебе най-късно проходил, но аз не се притеснявам, когато е готов тогава  Wink

# 189
  • София
Десита и Любака не е проходил. Стиснал се е за полата ми и се притеснявам от този факт.

Малейна и Любака е с анемия в/у всичкото и искат ваксина да му бият. Та и аз реших да лъжа, че има температура Mr. Green

Пателина, дано не ви се налага да ходите, но да знаете да потърсите доц.Бранков, той пише в здравния форум с ник "доктор Оги". Може би разковничето беше, че съм от форума, незнам.
За какаото е добре, че няма да лапа много шоколад Wink

Павлина, честита ти пешеходка и дано нямате повече такива случаи. Любака няколко пъти така си разбиваше нейде устата, ама вече си пази главата Simple Smile

Калина, бързо оправяне. Туй е морския вирус, който си донесохме. И аз, и Любака пихме антибиотик. Трябва си щом има ангина. Този, който са ви предложили май е новата мода... Любака пи Аугментин, а аз Макропен. Секрета няма начин да стане по-бързо, май, защото чакат гадовете да поникнат...ама не съм сигурна. Щот за Любака плащахме и аз исках секрет, и лекаря ми каза седмица. Точно по този повод се сетих да разправям на мъжа ми, че едно време изследваха секрет и явно за по-бързо, защото винаги пиех различен АБ за ангините и чак преди операцията пих Аугментин, като нещо много силно и вредно...а сега под път и над път дават широкоспектърни АБ.

Айде, аз отивам на пазар в Метро за разпускане на нервите. Мисля, че се докарах до шопинг терапия и се притеснявам, че съм за психар Grinning

# 190
Zдравейте мили дами,
Първо да се извиня за "оня" мъдрец Joy, кътник е, то е ясно, като е ясно кой  не е у ред hahaha
Диана, дано това да са "истинските" лекари и да се намесят адекватно, че да има ефект най-после. Hug
Павлина, честито ти ходеща мома  bouquet
Май пак ще се върнем към частната консултация-там поне, проблеми няма, ако искам да проверя китайския му произход-плащам и, ето, детето-японче. Вече съм изпушила и пиша глупости

Хахахаха, готина смешка  Joy

Ава има от тия колела-куче, един път излязохме с него и целият квартал чу.
Недомислена работа Close, нестабилно и шумно.

А какви страшни истории разправяте Shocked

Мисля, че се докарах до шопинг терапия и се притеснявам, че съм за психар Grinning

На мен вече шопинга не ми помага и съм силно притеснена, че пред вратата на психаря, ще се съберем повече хора отколкото на Априлци  Laughing

Днес се видяхме с Дона и прекарахме забавно следобеда. Пламъчето ми се видя порастнал. Обаче Станислава много ме изложи. Тъкмо обяснявах колко е миролюбива и тя в пристъп на някава дива радост се опита да му вземе едното око и да му изтръгне ръката Shocked.Явно навлиза в агресивния си период ooooh!

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 22:52 от КатКа

# 191
Здравейте мами,

Мари вече е по-добре, но страшно се е привързала към мен, както май правят всички болни дечица...Към кърменето също и само ми надига блузата Wink
Meqstar, с какво оправи на Анди дупето, когато имаше разстройство? На Мари дупето е ужасно червено, плаче като я почиствам, а всички кремчета, които имаме и обикновено помагат, не вършат работа сега.

Честити зъбчета на Теа  Simple Smile

Калина, замисляли ли сте се да подсилите по някакъв начин имунитета на детето или да се обърнете към хомеопатията? Аз съм с две ръце за хомеопатията, на мен ми помогна за много сериозни проблеми, чкам с нетърпение да си дойдем в БГ лятото и да заведа Мари при хомеопатката ми, не ми харесва това боледуване всеки месец...

За ходенето, аз бях готова да се обзаложа, че Мари ще проходи последна, но тя взе, че проходи преди десетина дни, но покрай тия болести ми се уби желанието за прощапулник...пък и няма кой да ми омеси питата Wink

# 192
  • Му Кинд Оф Плаце
Аня, мислила съм  bowuu и дотам останах. Факт е, че след шарката имунната му система е разбрицана, вероятно и моята, ама кой я гледа (идвам и аз на шопинг терапия, ама по-следващата седмица, че следващата съм на работа за една седмица и таман д а захлебя за шопинг), ама трябва да прескоча себе си и втърдения си мозък, ще узрея  ooooh! ooooh!
Фелипе се плюнчи от налепа като за светоно и целият отпред е мокър.
Катка, специални поздрави на Дона, и тя не пише често.  Confused

# 193
ania оставях го колкото дсе може повче на въздух и с много дебел слой Пенатен (тозиот металните кутии с цинк)
Отне ни доста време, докато се оправи около 3-4 след като ни свърши разстройството.
Бързо възстановяване на Мари!

# 194
Привет, дами! Hug
Ние няколко дена бяхме на почивка в Ичера, та затова не съм писала.Прекарахме си много добре. Grinning
Не съм чела назад,но ако има болнички им желая бързо оздравяване! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт