Отговори
# 195
  • Mediterraneo
Здрасти и от нас. Завърнахме се оня ден, слънцето малко ни избягваше, ама поне дъжд не ни валя. Децата се напалуваха, ние уж си починахме, ей такива работи. Живот и здраве, плануваме още веднъж да прескочим до морето за 3-4 дни. За повече- нъцки, нито време има тати, нито средства  Confused
Силия се прибра здрава от морето, но днес ходихме на кожен лекар. Отзад на тила има хемангиом, който нещо взе да не ми харесва. Детето все се чеше там, получи се някаква раничка. Казаха ни, че е от топлото, нищо общо с хемангиома, просто мястото е съвпаднало. Поне се успокоих, а се надявам и кожата да се успокои с изписаното мехлемче. Praynig

Още много болни дечица в нашата дружина  Sad Да се оправяте всички  Praynig

# 196
Днес малоумното куче на леля ми пак събуди Теа в 6 ч. Побеснях направо. Сега тя заспа на връщане от разходката, нито е яла, нито нищо. Направо нервите си скъсах, значи, така да ни се разбива режима... После е една кисела, нервна... както и да е.

Освен това нашите провайдъри на нета тук много ме ядосват - през ден нямам нет за по половин-един ден, точно когато  най ми трябва (обикновено когато е свързано с работа). И няма нито един телефон, на който да попиташ какво става!

Ей такива "селски" проблеми.
Иначе баирът нагоре-надолу, въпреки че е доста тежък, ми идва добре, раздвижих някои забравени мускули.

Младостки мами
ако не ни мине котка път утре ще идваме до Младост (понеже съм сърдита на таткото и няма да го моля да ни превозва, смятам да дойдем с транспорт, въпреки че идея си нямам как точно ще стане с моята малка бъзличка).
Кажете къде ходите сега, като е жегаво? Надявам се за следобдната разходка да успеем, въпреки че тая надежди и за сутрешната.

# 197
Павлина,честито ти пешеходка!Мартеа , на вас пък честито нови зъбки,което ме подсети и моичкия да го проверя,че скоро зъб не е вадил newsm78.Е,бръкнах му в устата ама -цъ,няма никой Simple Smile. Диана, за психаря и аз съм в кюпа Peace.Някой ме беше попитал дали съм успяла на морето да си почина-ами починах си от готвене и от чистене иначе с детето дори повече се измарях от колкото в къщи.А, и да похваля мойто Наси днес как ми взе ума.Както си буташе колелото из къщи отиде в кухнята и се върна с една гъбичка/незнам от къде я изкопа/,след което започна да си го забърсва #Crazy,багажника,после седалката,таблата за краката,направо ме шашна.Апък аз съм седнала някой неща да му обяснявам като на малоумен,то детето всичко разбирало newsm78.Кой знае как ми се присмива наум и си вика"Тая пък за какъв ме мисли?"-еее Mr. Green.

# 198
Павлина, и от мен честита пешеходка! Все да са й гладки пътищата!
Гита, тези телци големи чистофайници, бре! И мойта все ми подражава с една кърпа - аз бърша, тя след мен. Най-обича да лъска кофата за боклук, тя по принцип си има пристрастия към нея Sick
Мойта мома преспа 40 минути и сега шета. Пак ме доядя за разваления ни режим.... Как ли ще се справим с този проблем newsm78

# 199
  • Му Кинд Оф Плаце
Дами, и за искам подкрепа. Утре почвам работа за една седммица-ще замествам заместничката си, ама вече ми идва да се хвърля отнякъде. Свекърва ми, кото трябваше да гледа детенце и преди това да прекара няколко дена с мен и с него, днес си извъртя Дто и не дойде. Всъщност дойде, де, ама да разправя. Вчера обясни, че имала ангажимент-добре, въпреки че първоначално трябваше и днес да съм на работа и тя знаеше, но не го правя на въпрос, хубаво, казах й, обади се като свършиш да се разберем. Цял предибоед ни вест, ни кост, по обед се звъни на вратата-веселата пуберка на отдавна отминала тийн възраст потропва пред къщи-Да ни видела как сме за 10 минути. Отворих по простата причина, че домофонът не е видеофон, иначе нямаше да й отговоря, фръцна се в къщи, аз не говорих с нея, не й дадох детето, заоплака се нещо, аз студено не реагирах и си тръгна с танцова стъпка. А утре трябва да го гледа тя. сега рева на мъжа ми и той обеща да я понаглежда, ама хич не ми е спокойно. Тя е така извън времето и пространството и само разни дивотии я вълнуват. Вчера не обърна внимание, че е заплакал по бебефона, а то изтрещя яко-просто си повтори репликата и ме пита "Ти къде отиваш?" така ме е яд, че се съгласих, не мога да се отметна, а сега ще си рискувам детето с една разсеяна откачалка, която като види приятелка, така се разговаря, че забравя за всички.
Казах си. Ама пак не ми стана по-леко и пак не намерих вариант.

На всички пожелавам хубави емоции и прекрасен ден.

# 200
Калина, много ти съчувствам, но съвет не мога да ти дам! И аз нямам вариант някой да гледа Марти за няколко дена (майка ми работи и не е в София, свеки е малко възрастна и не смогва, няма сили жената, не е до желание), та затова и аз на няколко пъти съм отказвала добри предложения за заместване за по няколко дена/ до седмица. а ми се е искало да мога...  Confused

някак си се осланяй на провидението, то нали Господ ги пази децата...  Praynig и седмицата ще мине мнооого бързо!

# 201
Калина, много добре те разбирам, много е кофти да нямаш доверие на този, на който оставяш детето. Ние затова сме на тоя хал с Теа, че не иска при никой друг да заспи и да стои - не я свикнах навреме точно поради тая причина, а хем 8 месеца живеехме със свекърите.... ама като не ми дава сърце да я оставя как да стане. Стискам палци да минава успешно!
А свекърва ти баш си я представих каква картинка е ooooh!

# 202
  • София
упсииии

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 22:15 от Гуш

# 203
Хъгси да си жива, здрава и безкрайно щастлива  smile3525

Ксения къде е Ичера  newsm78

# 204
Нещо май сте се объркали за ХъгситУ Wink

Калина, мнооого кофти ситуация Rolling Eyes Бързо да оздравява Фипо!

ania, а вие как сте, оправихте ли се?

# 205
  • Му Кинд Оф Плаце
е, грубо казано, проблемът ми е решен  Cry Cry
Фелипе май има начална вирусна пневмония. Казвам май, защото, ако има е толкова начална, че по-начална не може да бъде (добро предположение на педката), ама ходихме на рентген и утре като си вземем снимката (дълга и сложна история) ще тормозим педката, че тя предписва гентамицин, пък за мен това е, де да знам, имен ме лекуваха с гентамицин, няма ли друго и тъй.

# 206
Е, Калина.... ужас! Какво става при вас пък сега.... Дано не е пневмония....

# 207
  • София
Нещо май сте се объркали за ХъгситУ Wink

Ами получих съобщение от ICQ, че има рожден ден - сега видях в списъка на първа страница, че е на 07.06, а от ICQ 06.07....

Калина, откъде тая ВИРУСНА пневмония....дано да не е това, което е предположила педката, ако трябва иди при друг, за още едно мнение.

# 208
Честито на всички проходили и озъбили се.. Hug
Аз уча за изпита и нямам никакво време Twisted Evil
Кали дано всичко да е наед Praynig
Мартеа цъкни като си в Младост, но аз до 4 съм на работа.

# 209
  • Му Кинд Оф Плаце
о, за ходене-ходихме. Направиха му снимка на цифровия рентген и трима доктори потвърдиха диагнозата. Ама нали съм патка, питах само диагнодата стига ли-Да (пък дамата съученичка на майка ми и бяхме с леко предимство, ама решила да ни спести 2 лв, пък аз не включвам). Звъним на педката-тя вика, ще звъня на нашия спешен-гентамицин. Добре, ама аз се закучих, щоно искам да го прегледа, ама тя вика-има спешен, дамата е добра, дрън-дрън. Отиваме при един частен известен доктор в града, той вика-няма пневмония, къде е снимката. Ха, де-в рентгена почива, пък на съученичката й свърши смяната и тази на смяна няма време да се занимава с нас (вечерта е лудница там, щото е единственият рентгеен в града) и вика -Утре. Педката предложи да му направят втора снимка утре в рентгена на поликлиниката, ама не ща, естествено. И така, сега дете приспа себе си и татко си, пък аз си блъскам главата. Детенце не кашля, няма сополи, но може да има вирусна пневмония, която не се чува и така. От друга страна това е единствената клинична пътека,която се поема 100% от касата и е най-скъпата, ако да не е единствената. Аз съм твърдо против вкарването в болница, особено ако е ранен стадий и ще си го гледам вкъщи, да идват да му бият инжекциите или ние да го водим. Продължавам да се мая, по-скоро вярвам, че е пневмония, щото ако не я лекуваме, пък се окаже, че е ... Май ще е гентамицинът.
А къде я лепнахме ангината или пневмонията? Сигур на протеста, няма къде другаде, това май ще ми поохлади гражданското чувство  Confused

Общи условия

Активация на акаунт