Димана, може и от храната да е. Да не е от слънцето, претопляне-такива неща има и след претопляне, ама са придружени с Т.
. В крайна сметка обаче пи антибиотик и Зиртек, преди да прочета за Зиртека във форума и да го спра на своя глава. Тъй като Детелина е карала и херпангина, за нея мога да кажа, че също я лекуваха с антибиотик и когато изби обрив казаха, че било реакция на антибиотика. След четене из нета за себе си стигнах до извода, че вероятно е било не алергия а съпътсткващата херпангината розеола. Стискам палци на Фило по-скоро да оздравява, а на теб пожелавам здрави нерви да издържиш на натоварването. И дано помощничките наистина да ти помагат.
Мажа го всяка вечер с Аутан, вече 1 месец и пак чат-пат го виждам сутрин наяден. А пъпчиците при него стават ужасно големи, червени и изглеждат много страшно
Ние не открихме спасение - пръскахме с какво ли не, ръсихме с разни неща, тупахме, прахме, всяка вечер чаршафи, пижами и дрехи се тупат....и отново се появяват. Явно някой ги носи отнякъде. Преди време видях, че в детската градина където ходим с Дени имаше бълхи по пейките и повече не сме стъпвали там, но въпреки това бълхите продължават да ни навестяват.

!Не знам дали ти се опита да ми звъннеш към 17.40 в четвъртък, но батерията ми падна и понеже телефонът ми Реве та се къса ЗА НОВ, та въобще не успя да зацепи и да се включи...Мъка, мъка...извинявай- само да не си помислила че не искаме да ви видим...
!Може пък ние да ви видим във Варна, така и така ще водя Теа на очен лекар след месец-два...Здраве да е!

То е нормално с тези притеснения за изпитите все нанякъде трябва да ме избие...Стига съм се офлянквала...да отивам да чета...бъдете здравички!
дечица.На всички бързо оздравяване.

. Не е повръщала. Но елате да видите мен... От сутринта съм в тоалетната и няма мърдане от там. На всичкото отгоре май бързо се обезводнявам, защото започнаха и болки в бъбреците. Ама не мога да се насиля да пийна вода- веднага драйфам
Т също не се опитвам да си свалям, че ми се повдига от лекрствата.
, много отврат, сигур не го връщаш, щото е толкова гадно, че не искаш езика ти да усети отново тази гадост). Стискам палци да мине бързо и леко. 

Явно пешеходстването ми се отразява добре 
Като го видях лошо ми стана - омазана ръка, кофа, обувка - ужас! Такова миене и бърсане падна...
После ходих да събирам остатъка от акото, че както си стоеше насред детската площадка, пак щеше да отиде там
се поотпусна малко..
, много бе..
Така че може нещо да съм се повлияла...