При нас го няма проблема със залепването, слава Богу. Сравнително самостоятелен е.
Днес пак сме на лекар
Писна ми! Вече 2 седмици кашля от гърдичките, пък те чисти. И пак хрема....Няма край 
Пламенка, много сте преживели вие
Писна ми! Вече 2 седмици кашля от гърдичките, пък те чисти. И пак хрема....Няма край 

. Иначе докато кърмех само от едната страна в продължение на около 2-3 мсеца/понеже другата беше блокирала/, бях гротескна гледка - едната ц...а беше преди, другата сега. Нещата се оправиха сега при мен, но аз никога не съм се числяла към цицорестите. Но искрено се възхищавам на бюста на Дона сега, щото си я знам отпреди. Тя и преди си беше достйна за възхита, но сега чупи рекорди 
ша извинява Аги, но си е истина
аз все още не мога да привикна и избрах плавния метод, от юли започвам с филийките 

За радост на мама си не рева много сигурно щото имаше девойки, но и одрасканото не е много , де.... Тъкмо дето вчера си говорехме с баща му че няма произшествия от този род - ей, на - чу дявола

Като намеря малко време ще кача снимки.
Ще имаме голям зор с т'ва гърне, подозирам че изпуснах момента. Като беше по-малък май по-лесно щеше да стане
Ходи и взима играчките на децата,скубе ги,крещи,събаря ги на земята.Направо не знам какво да го правя.Все съм след него,но вече е толкова бърз,че не мога да реагирам навреме
Не знам вече.Много е малък да му обяснавям.Хич не ме слуша и си знае неговото.Вие имате ли такива изпълнения и как се справяте?

Реве и се дере, когато се опитам да дам на друго дете играчка, която не е наша дори. Скубе, бие шамари и се бута на поразия.