Отговори
# 45
ivi2000, честит рожден ден! Много щастие с двете съкровища и третото, което е на път Laughing

При нас го няма проблема със залепването, слава Богу. Сравнително самостоятелен е.

Днес пак сме на лекар SadПисна ми! Вече 2 седмици кашля от гърдичките, пък те чисти. И пак хрема....Няма край Tired

Пламенка, много сте преживели вие ShockedЧестито ти дипломиране и дано се е излекувала вече малката Praynig

# 46
Здравейте и от нас,
дано вече няма болести, а само радости..
megstar много харесвам това име, браво за избора..
ivi2000 честит рожден ден и от мен да си много щастлива и само хубави моменти, оказва се че сме юнски рачета с теб..
Какво да ви кажа моята палавница се изприщва от жегите по гърдичките в ситни пъпчици, при вас как е правите ли ги нещо?
Това е за сега

# 47

nbirthday ИВИ Много  txtloves, Flowers Four Leaf Clover и лека бременност!

Радвам се, че ви хареса името  Heart Eyes
Пламенка честито дипломиране!
Мартеа, мисля че Теа има различна схема за захранване от теб, ягодки, камъчета hahaha  Heart Eyes

# 48
  • Mediterraneo
ivi2000, Честит рожден ден! Много здраве и любов  Heart Eyes

Пламенка,  smile3501 за дипломирането. Дано лошото е зад гърба ви  Praynig
Гуш, и аз да кажа- Ема наистина е твое копие  Grinning И изглежда една такава голяма, като момиченце вече, не бебе   Kissing Heart

# 49
Иви, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива, още едно прекрасно бебче, като му дойде времето!
Честито и на всички именици!
И аз черпя, че нашият тати празнува!

Нашата сага продължава. Сега пък Теа е с ужасна хрема, кашля, подобно на мен, едно такова хъхрещо.... Слагам физ. разтвор и Виброцил капки, взех и Проспан за кашлицата, по препоръка на педка. На мен пък от тази 2седмична вече хрема явно са ми се възпалили синусите, преди имах синузит, който излекувах с нагревки, но сега май отново е тук - ужасно ме цепи главата, носът ми е запушен и т.н. Тъпа работа, голяма гадост тоя вирус, значи.
Аз няма да мога да дойда в Младост този петък, защото свеки също е болна (разболяхме я) и не може да гледа да Теа, така че няма смисъл.
Кроче, остава за другата седмица уговорката ни, ако е много късно - хайде на лични да се разберем нещо.

# 50
  • Sofia
Честит рожден ден на Иви 2000, много здраве, щастие и успешно ново попълнение на семейството!!!
Честит имен ден и на Петър/съпругът на Мартеа/ Peace
Пламенка, браво за дипломирането и стига болежки и при вас.
За бюста - често да си кажа такива ц...и не бях имала докато кърмих /1 година/, заснела съм се със сутиен, без сутиен, кърмеща, въобще всякакви варианти. Щот знае ли човек, може повече да не се вида в такава светлина Mr. Green. Сега съм си в изходна позиция и имам един мноооого голям плюс от кърменето - преди бях с обърнати зърна навътре, но сега този проблем го няма...благодаря на Савунката за това  Grinning. Иначе докато кърмех само от едната страна в продължение на около 2-3 мсеца/понеже другата беше блокирала/, бях гротескна гледка - едната ц...а беше преди, другата сега. Нещата се оправиха сега при мен, но аз никога не съм се числяла към цицорестите. Но искрено се възхищавам на бюста на Дона сега, щото си я знам отпреди. Тя и преди си беше достйна за възхита, но сега чупи рекорди Hug
А малката ГУШкалка си е голяма мома и е копие на мамата си Wink ша извинява Аги, но си е истина
За залепването, Савата си ходи с мен буквално хванат за полата, иска да ме води за ръка или да бъде гушнат. Направо изкрейзвам от това и мислех, че само при нас ситуацията е такава, но явно си е от възрастта.
При вас как е режима със спането и храненето. Сава спи всеки ден сутринта между 10.30 и 13.00 и след обяд някъде от 16.00-17.00 до 18.00-19.00 часа, яде сутрин каша или попара, на обяд деткса кухня и трите бурканчета /ако му хареса/ и след обяд или по-скоро привечер плодово пюре с бисквита или грис или суров плод/напоследък е фен на пъпеша/. На азспиване избумква голямо шише кисело мляко или много разредена каша /зависи какво е закусил/. Друго не ще да яде. А нощем си изпива едно шише воде и горе-долу толкова кис.мяко.

# 51
kroche веднага ти отговарям:
дневен режим на Анди:
- събуждане 7.30 - 8 ч.
още в леглото си пие сам пълна до горе 250 мл. бутилка АМ (педито ми каза да започвам с филиите, щото над годинката млякото не трябва да бъде основна храна и само следва да се добавя като напитка към закуската и да давам направно прясно, но  Naughty аз все още не мога да привикна и избрах плавния метод, от юли започвам с филийките  Wink
- в 10 ч. плод със сухар или хляб с масло (отскоро започнах да му давам и от оризовите вафли без сол)
- 12,30-13 ч. обедно меню (без десерт и супа) и чаша плодов чай (студен)
- следобеден сън от 14 (15)ч.  до 16 (17)ч.
- следобедна закуска: кисело мляко с плодове (готови пюрета и десерти) или плодове с житни (пак готови, мойто производство не му харесва)
- вечеря в 20,30: в момента редувам млечна каша със супа със сухар, като идеята е постепенно да мине на готвено, т.е. да изоставим млечните каши.
през целия ден вода на корем, чашата му (250 мл.) е винаги пълна и сам си пие
- заспиване 22-23 ч.
Това ще си копна да видя как ще се е променил след време.

# 52
Хаиде и аз да се разпиша!  Grinning
Иви2000, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива с още едно прекрасно бебче!
Честито и на всички именици!
Днес имахме малко произшествие - момъка падна и удари морно чЕло в асфалта Sad За радост на мама си не рева много сигурно щото имаше девойки, но и одрасканото не е много , де.... Тъкмо дето вчера си говорехме с баща му че няма произшествия от този род - ей, на - чу дявола  Close

Кроче, как така Савата яде и трите манджи на обяд?  Shocked Момчил едва успява да изяде една. Въобше в жегите се храни по-малко, дори сутрин отказва да закусва , та гледам като излезем навън да хапне нещо. Иначе сутрин яде попара, кус кус, к. мляко или АМ с бисквити и плод; на обяд манджа от кухнята - веднъж месната , веднъж постната с добавено сирене; следобед - крема от кухнята с добавен плод и бисквита; за вечеря - каквото си открадне от нашето ядене и преди сън - 210 мл АМ с 2 бисквити Закуска. През ноща не яде, но изпива около 250 мл вода - отдавам го на това, че в стаята е 27-29 С  Tired
Спи по 1 път дневно от 12.30 ч -13.00ч до към 16 ч- 16.30ч

# 53
Кроче, Калина, Сиска, пъпките как избиха (при варицелата) - наведнъж ли? Теа има една на лицето, видя ми се една и на гушката, та да питам.

Режим

сутрин се събужда между 4:30 - 6:30 за кърмене. Заспивам докъм
8 - 8:30
9:30 - 10 закуска - най-често попара (сухар, бисквитка + каша + АМ от нейното) или каша просо или грис с АМ от нейното
13 - 13:30 - обяд - каквото съм й сготвила - вече е на обща храна.
14-14:30 - 16-16:30 - сън
като се събуди - кърмене
17-17:30 - плод с бисквита (обикновено настъргана ябълка или готово плодово пюре) или грис
20-21 ч. вечеря - супа с АМ от нейното+сухар. Често и вечер има месо в супата - въобще месо всеки ден яде. Не мисля, че й вреди, а толкова много обича. Обикновено е пилешко или пуешко. И маслини, много маслини вечер Grinning
преди заспиване кърмене - но само наужким, само цокне и се върти, това е заради късната вечеря, за сметка на това често се буди и през нощта да цока.
заспиване - към 22:30-23 ч.

# 54
  • Mediterraneo
Режим-
събужда се по някое време между 6 и 8.
 Махнах сутрешното мляко и сега закусва към 9. Редувам попара, макарони, дом.юфка, мляко с бисквити
спи по около 40 мин. между 10 и 11
обяд в 13ч. супа и основно от кухнята
спи 2-3 часа между 13 и 17, всеки ден различно
следобедна закуска към 17- вариантите са ужасно много
заспива към 21 с около 200мл прясно мляко- АМ отдавна го отказа, кисело яде единствено с лъжичка и така.

# 55
Мегстар, с какво смяташ да мажеш филийките - само масло ли? Да взема и аз да го пробвам  Thinking

А, забравих да кажа, че в събота направихме прощапулника, Момчилче си хвана първо докторски слупалки, после чук и USB-то на татито, което визираше ПЦ, поради липса на друго  Wink Като намеря малко време ще кача снимки.
А вчера за пръв път го пробвах на гърне - ами, не разбира какво искам от него - става и тръгва, или пък си слага джапанките вътре, все една е на пясъка с кофичката  Close Ще имаме голям зор с т'ва гърне, подозирам че изпуснах момента. Като беше по-малък май по-лесно щеше да стане  Thinking

# 56
  • София
Моя човек е станал голямо хулиганче,да ви се оплача TiredХоди и взима играчките на децата,скубе ги,крещи,събаря ги на земята.Направо не знам какво да го правя.Все съм след него,но вече е толкова бърз,че не мога да реагирам навреме Rolling EyesВчера се хвърли върху приятелчето си,събори го и и то падна и се удари на земятя.Ожули си нослето,горкото,и много плака CryНе знам вече.Много е малък да му обяснавям.Хич не ме слуша и си знае неговото.Вие имате ли такива изпълнения и как се справяте?

Иначе нашето обривче се оказа,че е от жегите.Не било вирусно.Мина си от самосебе си,слава богу Peace

# 57
  • София
Кроче,ама вярно ли изяжда Сава и трите бурканчета от кухнята ShockedНа Калоян едвам едното успявам да му го пробутам Wink

Нашият режим е такъв:

Сутрин между 4 и 6-260 мл.АМ
Закуска:Млечна каша със сирене и масло/много я харесва така Mr. Green/
Обяд:Манджата от кухнята
Закуска:Крема от кухнята с плодове
Вечеря:Супата със 2 сухара

Преди заспиване:260 лм. АМ с бисквити

# 58
Patelina73, не си изпуснала момента с гърнето...аз даже не съм я пробвала....едно дете е готово за гърне когато само започне да изкачва и да слиза по стълби....това е моята теория...

Иви, честит рожден ден!!!Безкрайно щастие и здраво бебе!!!  bouquet

Ето и нашия режим:
7-7:30ч. става
8ч.-закуска-попара, но по-често каша
от 10 до 11ч. предиобеден сън
11ч. плодово пюре или пасирани плодове
12:30ч.- обяд -осн. ястие от кухнята
от 14 до 16ч. следобеден сън
16ч.-закуска-кисел
19ч.-вечеря-супа със сухар
21ч.-шейк от Нестле джуниър и сок

Преди да заспи през деня изпива по 200 мл. сок..а иначе си пие и по всяко време сок...вода не пие...

От днес сме на антибиотик-ЦЕК...температурата не спада под 38 градуса....а има и пикови моменти, за които неискам да си спомням....втора вечер дежурихме над Иса да сваляме температура и по-доброто зло е антибиотика...

# 59
  • Mediterraneo
И-и-и, Вале, жалко за АБ, но си права, че е по- малкото зло. Знам какви нерви коства свалянето на упорита Т...
Ками, мерси, че ме успокои  Mr. Green Все едно говориш за Силия! Ужасно нагло и нахално същество- всички играчки се отнемат от децата, не дава никой да припари до тях, а тя като хиенка обикаля да събира все нови и нови  ooooh! Реве и се дере, когато се опитам да дам на друго дете играчка, която не е наша дори. Скубе, бие шамари и се бута на поразия.
Ама с говорене нищо не става... Оня ден попадна на едно по- бясно от нея, че сега нослето й е одрано. Сбиха се за една кола, но този път моята отнесе побоя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт