Отговори
# 60
  • Му Кинд Оф Плаце
Мартеа, първо се появи една зад ухото, на другия ден вече оха. Ако детенце е било нервно предните дни, може да е имало мускулни болки-характерен симптом на варицелата. Ако има Т, а пъпката е с течност-вие сте  Confused

# 61
Ками, добре, че си го писала, та да потърся и аз съвет, че имам много сериозен проблем с моя малчо. Освен всичко, което сте писали ти и Димана моят синковец е любител на кучешките акита и фасовете, взема всякакви боклуци и ги тъпче в устата си, ходи само по тревите(където често има кърлежи) и като се опитам да го вразумя се хвърля на земята и почва да си бие главата. В чудо съм се видяла, ама сякаш въпреки всичко започнаха да поутихват тези прояви, откакто проходи е сякаш по-улегнал, знам ли.
Аня, моля те, напиши повече инфо за това хомеопатичното на Боарон за никнене на зъбките, че какво ли не съм опитала и много малък ефект, а сме едва на 7мия зъб(вчера проряза и съм толкова щастлива).
Иначе, да се похваля, вчера направихме прощъпулника, тези дни ще пусна снимките. Ники хвана първо калкулатора, после стетоскопа, но тях ги остави и си взе мобилен телефон с разни движещи се нещичка по дисплея. Нещо свързано с комуникациите ще да ни е професията значи.
Нашият режим:
тъй като от повече от месец Ники не приема нищо от кухнята аз готвя всеки ден за нас и той с огромно удоволствие похапва от нашата храна(сол и пипер слагам след като му дам). Малко ми е трудно понякога така, но той така или иначе отдавана отказа всякакви видове пюрета, каши и прочие бебешки храни, сега си е изцяло на обща храна.
Вечер се буди безброй пъти и суче усилено
сутрин ставаме 7.30-8.00
около 8.30-9.00 закуска(попара, макарони, кус-кус, филийка с кашкавал, сирене или някакъв колбас в минимално количество-запечена или не, мляко с биксвити-прясно или кисело и т.н.)
около 10.00-11.00 малко плод или бисквитки, солетки (обикновено тогава пак суче, така че не приема много-много друга храна)
обяд-около 12.00 ч.-обща храна(супичка, ястия най-различни)
сън от 12.30-13 до 15.30-16.00
следобедна закуска: банан, малини, череши, солети, бисквити, филийки, кис. мляко, а може и само кърма(най-често)
вечеря-различно според това кога приема-пак обща храна(супички, ястия, банички със сиренце)
преди лягане задължително кърма
ами най-общо това е, ние сме пристрастени към кърмата и засега не се плашим дали ще останем гладни, ама като спрем кърменето вярвам ще яде повече твърда храна. Въпреки, че в интерес на истината напоследък хапва доста добре, не се оплаквам

# 62
Вале, не се притеснявай за АБ, по-добре така, и ние дотам стигнахме с тоя вирус. По-важното е да следиш състоянието й и като спре разстройството да спрете и АБ. Ние го спряхаме на половината доза (т.е. трябваше да сложим 5 дни х2 или 10 инжекции, а ние сложихме 5) и после мина от само себе си. Успех, ако мога да съм полезна с нещо не ме жали, потърси ме на лични

# 63
  • София
Августа, как и къде ви поставяха антибиотика?

Любака прави алергия към Аугментина, но не ни го спират...чудя се, дали е можело с инжекции и как стоят нещата по въпроса

Ето малко снимки от морето

# 64
Пателина смятам да мажа с масло и кашкаvал, тук има много сирена за мазане от рода на Филаделфия те също са ми v списъка. Педито каза да му мажа и колбас тук има едни детски, които се маjат като пастет. Някъде из "готварския бях чела рецепти за домашно приготвени пастети, така че и тоvа е vариант, това се сещам засега.

Диана много хубави морски снимки си имате , а тази с пясъчното краче е за картичка.

# 65
Иви, честит рожден денМного любов и сбъднати мечти newsm59  ura
Честит проштапулник на Момчи и Никола!
За срещата ако не другата седмица за да може да се съберем всички!
Ние папме така сутрин към 7 мляко 210 мл, 10:30 попара или кисело мляко с бисквити Закуска и плод или кус кус.
 На обяд към 14:30 манджа от кухнята с 2 сухара.

Към 18:30 кремче.
Към 22 супа с 2 сухара, давам много вода, плодове и сокчета и зайо байо.

# 66
Диана много хубави снимки, а Ема с кимоното е много сладка.

# 67
  • Му Кинд Оф Плаце
Ау, Гуш, за това кимоно  Embarassed Embarassed, незнам защо съм останала с впечатление, че е ярко червено с  много ярко сини фигури и разправям на мъжа ми какви цветове, наситени, готини, чисти, таман за детенце, колко оригинално, дрън-дрън и отварям снимките да покажа яркостта, а то си е много таман в пастелни светли тонове за лято  ooooh! ooooh! ooooh!, ама аз съм шматка, ако светът изглеждаше както в обърканите ми мисли, щеше да е голяма лудница

# 68
Здравейте  и от нас,
и нашия режим е като на повечето мами затова не го пиша да не се повтарям, но никой ли не дава кисело мляко или кисело мнляко с бисквита  newsm78
Друго от няколко дена Криси сутрин си свършва работата в гърнето и толкова съм доволна от нея, дано да не е времено, защото с баткото имах големи проблеми с това гърне, хич не го обичаше..
Това е от нас,сега пак се стягаме да излизаме незнам как е при вас мен ме хваща за ръката и ме води до входната врата, носи ключовете да отключвам и да излизаме много е сладка Wink

# 69
 newsm78 сигурно е обсъждано, но аз съм пропуснала  Embarassed
преварявате ли още водата за пиене и тази, с която приготвяте млякото?

# 70
  • Му Кинд Оф Плаце
Мегстар, аз ползвам изворна вода, не преварявам от много отдавна.

# 71
И аз не преварявам отдавна, използвам различни марки изворна или трапезна вода.
Буба76, почти всички споменават, че дават кисело мляко, било с бисквити или без  Simple Smile

Аз също ще се похваля, че Момчил свърши голЕмата работа на два пъти в гърнето  Mr. Green smile3550

# 72
Привет и от нас! Hug
И нашия режим е като на повечето от вас.
Буба, аз давам кисело мляко с бисквита от време на време за следобедна закуска. Wink
Вода не преварявам много отдавна.Давам изворна.
Иначе при нас новото е, че сме в зъбна одисея и като прибавим горещината става направо нетърпимо на моменти. #Crazy

# 73
  • София
Ау, Гуш, за това кимоно  Embarassed Embarassed, незнам защо съм останала с впечатление, че е ярко червено с  много ярко сини фигури и разправям на мъжа ми какви цветове, наситени, готини, чисти, таман за детенце, колко оригинално, дрън-дрън и отварям снимките да покажа яркостта, а то си е много таман в пастелни светли тонове за лято  ooooh! ooooh! ooooh!, ама аз съм шматка, ако светът изглеждаше както в обърканите ми мисли, щеше да е голяма лудница

еми това, което описваш си е баш както трябва да изглежда едно кимоно...на Ема е бебешко от фру-фру, а не от ценна коприна.  Laughing

# 74
Patelina73 така е но повече наблягат на АМ (адаптирано мляко)

Общи условия

Активация на акаунт