Отговори
# 240
Здравейте и от нас!
Деспина, честито ти ходещо човече!Все по-равни пътища да стъпва! Wink
Калина, стискам палци Фипо да се оправи час по бързо и да не се чувстваш като в задънена улица при всичките тези "компетентни" мнения! Wink
Димана, и на вас желая бързо оздравяване! Hug
Вали беше два дена с температура- ту я качва, ту спада.Вече е добре като изключим, че е нахапан от комари, въпреки че всеки път го мажа с Аутан. #CrazyСега мажа пъпките с Фенистил гел,от който съм много доволна.
Мегстар, беше ме питала къде се намира Ичера.Селото се намира на няколко километра от Сливен, до Карандила. Wink
Приятни почивни дни!

# 241
  • Му Кинд Оф Плаце
Ехо, днес Фелипе е ОК, правиха му изследвания, но не зная какво значат-всички стойности са под референтните, но подозирам, че това са референтните стойности за възрастни, а и той все пак си беше болен. Ще разберем, хм, във вторник  Mr. Green това вдига вярата ми, че медицината е всесилна щом може така да чакаме. За мен важното е, че е добре, обривът изсветля и почти изчезна, апетитът и възможността за ядене се завърнаха, за съжаление само към купешките пюрета, но той напоследък нещо е особен във вкусовете и  настроенията си. Повтаря непрекъснато "Мамма, мамма, аммамм", но подозирам, че има предвид нещо общо, а  не майка си  Blush
ксения, стискам палци за борбата с комарите, че по вашите ширини има доста.
Иви, спокойно, наслаждавай се на пътя,  Mr. Green на изпита  Mr. Green, на възможността за свободно движение и на последващата среща с детенце.  Peace

# 242
Калина, радвам се, че Фипо е вече добре!И занапред никакви болести,само положителни емоции! Wink
А за комарите - в изобилие са! #CrazyТази година, обаче общината била бедна и нямала да пръска за комари, само за гъсеници. #2gunfire

# 243
  • Му Кинд Оф Плаце
ъ, да ги разменим, при нас при вятър е фул с гъсеници и как нехайно си мислех първите няколко пъти, че са листенца  ooooh! ooooh!

# 244
Да ги разменим! Wink Въпреки, че миналата година - сядаш на някоя пейка и веднага започваше дъжд от гъсеници. #CrazyА, и аз в началото колко ги бърках с листа..... #Cussing out

# 245
Май, всички дечица ги е нападнал по някой летен вирус. Каката първо се разболя и за първи път ми се случва да започне с кашлица и температура и след това да премине  в хрема.След два дни и Калоян я последва.Нашата педка е в отпуск и аз нали съм вряла и кипяла в детските болести, докато се наканя да ги заведа на лекар, то взе , че им попремина(чукам на дърво,да не ме изненадат утре!)   Sick
И тук е пълно комари и гъсеници.
На всички дечица пожелавам бързо оздравяване, както и на майките им! Hug
Скоро ще си имаме ходещи крачета.От вчера, Калоян се пуска по малко.

# 246
Хайдеее, и ние сме в кюпа CryЦяла нощ Дени е повръщал, и разстройството го започна. Май и Т започва да вдига... Тъкмо ни минаха пъпките от варицелата, тъкмо спря най-сетне да кашля (след като 1 месец се борим с кашлицата), тъкмо му минаха ужасните обриви от жегите SadНЕма празно при нас Tired

Много здраве на всички!

Калина, радвам се, че вече сте ОК!

# 247
  • Mediterraneo
Сиска, сега остана Силия да изкара шарка... Верно все са заедно тези наши деца в болестите, да му се не види... Cry
Калина, браво на Фипо!
Аз съм вече по- добре, все още ми се вие свят, но поне не повръщам. Обаче е ред на татито  Crazy
Десита, да се оправят децата!
Иви и ти да оздравяваш!

# 248
Ajde i ние да се запишем. Станислава беше на бабин дом в петък вечер и в събота сутрин ми я върнаха с потекъл нос. Ние с татито обаче довършихме работата, щото я заведохме на плаж да се натопли, пък то беше лекинко ветровито. Снощи не спахме, честно казано не съм съвсем наясно защо бяха тия ревове. Тая сутрин към сополите прибавихме и лека Т.

Понеже не съм мерила скоро Т нещо не се справям. Вие какви трикове прилагате?

Честито на новопроходилите  bouquet
Стискам палци на новоразболелите се да им минат болестите Hug
И айде вече да приключим с тая кофти серия, а Tired

# 249
  • Sofia
бос, Деспинка, бос, ако и да му е студено, с чорапите - по-добре да го уча на кънки  Mr. Green
Гуспуджата е абцелютно права, Деспина, пускай Ивчо бос, още повече че като е сега проходил /Честит ти пешеходец btw/тъкмо ще дсе почувства по сигурен. А иначе мнооо ме е яд, че пропуснахме да се видим, даже без да искам изментих и Борели, че няма среща, пък вий сте били във Викторията...ша са видим по Варненско, имам запазени планове за началото на август. Ще се радвам да видя колкото се може варненски майчета, стига да организирате срещичка  Hug
Калина, така е душата, колкото доктори, толкова мнения, аз все още незнам дали имам пъпна херния  Wink, дано само за дечицата да няма лоши последици. Браво на Филипче, че се оправя бързо.
Ксения, ми той Валката толкова сладък, как да не го папкат комарчетата  Simple Smile
Пателинка, като почнах да чета за магарийката на Момчил, и като го видях с каква мълниеносна скорост хапна оня ден трохичката на гълъбчето от земята, почти си представих, какво може да е налапал  Laughing
Диманка, щом повръщането е минало, това е доббра, че можеш вече да пиеш течности и да не се обезводняваш
Иви 2000, да се оправяш, че малкото човече и без това ти пие силите  Peace
Кики, младежът добре ориентиран  Grinning

# 250
На всички болнички да оздравяват бързо. Аз уча и нямам никакво време, е излизаме с Никол,че няма как.

# 251
Сиска, и вие ли Sad
Хубавото на този вирус е, че макар че започва много агресивно, минава бързо...В темата ми в Кърмене Бу беше дала много хубави съвети, ако искаш я погледни, не трябва да се кърми поне час-два след повръщане, само хидратиращ разтвор.

Честито ходещо човече на Деспина!
Остана ли неходещо още детенце?

# 252
Радвам се че сте по-добре,мамета и дечица.
Сиска и вие ли  Sad,много кофти и толкова скоро след шарката.
Катка,съжалявам да чуя че и вие сте болни,аз темп. я меря под мишницата,гушкам го и го държа здраво да не мърда.
Направо ме притеснихте с този вирус в България,а ние там дори и доктор си нямаме.Отказаха ни да со запишат,уж защото не му били сложени ваксините в Бг,и трябвало пак да му ги бият Shocked,при условие,че аз му носех картона където пише че е ваксиниран.
Десита,браво на Калян за ходещите крачета Hug.
За ходенето в къщи винаги е бос,четох че така е най-добре за децата,особено като прохождат.
Иви и аз винаги се притеснявам ако трябва да оставя малкия,но те сякаш го приемат по-спокойно от нас Wink.Успех на изпитите.
Пателинка,браво за килата  bouquet,аз съм само 1 надолу,но сега в България се надявам да отслабна newsm78 още.А малкия с акото голям майтап hahaha,представих си гледката.
Имам няколко въпроса,много ще съм благодарна-
Искам като сме в България да давам АМ на малкия,но каква марка и какво за неговата възраст?
И има ли памперси за плуване на Huggies,и откъде се купуват?
mnogo mersi

# 253
И има ли памперси за плуване на Huggies,и откъде се купуват?
mnogo mersi
Kики, има памперси за плуване Huggies в повечето големи бебешки магазини. аз лично от штъркел взех (упс, не знам дали в София ще търсиш  Embarassed), има и в Пакостник, предполагам, че и на други места има. във форума четох, че по морето ги има и в малките бебешки магазинчета.

за АМ нямам представа, друг да сподели   bouquet

# 254
  • Sofia
Кики, защо не пробваш да даваш на малкия не АМ, а кисело мляко, да си хапне нещо натюрлих българско  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт