Любители на кучета - 89

• 28 796
  • 780
  •   1
Отговори
# 750
  • В светлината на слънцето
Нарцисчева, страшен звяр, страшно нещо. Ей, на такива кокондрели човек вярно да им прати някой звяр само да ги погледне накриво в тъмното, нищо повече. Ама, ядосах се значи.

# 751
  • Fort Worth, TX
Кучетата са като нас. Не са длъжни да харесват всички и всичко.Ти защо не й обясни на бабата, че все пак това е куче и е нормално да лае, а не да мяука.

# 752
Кари беше на разходка. Прибрахме се и ви пожелава лека нощ!

# 753
  • София
Честит рожден ден и на Кари и Рея! Да са здрави, палави и много щастливи!

# 754
Seerose, пиши ми на лични за теста, че да ти разкажа. Аз няма да се записвам в следващите теми, заради онова отпреди няколко страници назад, дописвам в тази само заради possessed.
Епона, какво е станало? Линк е невероятен красавец и ми се ще да го виждам по-често.. а и ти на мен лично си ми била много полезна по няколко въпроса и то само от мнения в темата..?

# 755
Скрит текст:
Да са много здрави и палави Рея, Нейо и Кари ❤
Ох, ние голям проблем имаме с една кошмийка бабушкера 🤦🏻♀ Лаел я Тео, пък тя имала страх от кучета и сега настройва всички комшии за да сме махнели кучето .... Ей заяде се и край, принудих се намордник да поръчам за френски булдог само и само да млъкне
Страшен звяр, какво да ви говоря
Скрит текст:

Нарцисчева, за бабата, залепи ѝ го на вратата:

Скрит текст:
Доказано е, че кучетата могат да усещат чрез носа си фини промени в химичния баланс на тялото на хората. По същия начин те могат да предупреждават за развитието на рак, промени в кръвната захар и да усещат промени в настроението.

Така най-добрият приятел на човека разпознава и лошите индивиди измежду добрите. Когато сме в определено емоционално състояние - щастие, гняв, тъга и т.н. - кучето надушва химикалите, които мозъка ни секретира, и разпознава невидими за човешкото око черти от характера.

Затова следващия път, когато косматият ни приятел се разлае уж без причина срещу някой наш познат, можем спокойно да се доверим на преценката му и да стоим настрана от дадения човек.

Абе, вие да не я каните с вас на разходка, та се е разпищяла. Като има страх от кучета, стои по-далечко от тях. Няма да унищожат вида заради такива като нея. То и аз имам непоносимост към дадени индивиди, ама си ги подминавам просто. Как ли пък не бих сложила намордник заради такива. Ама пък знам ли, тоя твоя звяр може да закусва с бабетки. newsm78 Ако знаеше бабата, че и на леглото ти лежи дзверо, и теб ще иска да махнат от блока. Joy

Кари сладуранката, както е ококорила оченца, май хич не мисли да спи! Heart Eyes bouquet

# 756
Здравейте,

Според вас кученце от двор, ще може ли да свикне да живее в апартамент?
Искам да взема едно такова сладурче, но ме притеснява че няма да успее да се установи комфортно.
През деня съм на работа, а живея сама и ако ще се прибирам и ще виждам апартамента наобратно, то много се колебая какво решение да взема.

На етажа нямам съседи, само едно семейство живее под мен.
Надявам се да не им пречи ако много лае.
Вие доколко се съобразявате със съседите в такива случаи?

Среден шпиц и е много сладичко, като го видях и се влюбих, а и особено като живея самичка, едно такова другарче няма да откажа.
Не съм имала кученце, а от доста време желая.
И сега .....

# 757
Ще му трябва време да свикне. Ама кой гледа немски шпиц на двор... Ужас.
Не знам за хигиенните навици дали ще трябва отново да се изграждат, Денис преди нас не беше живял "затворен", но проблем в това отношение нямахме. Дали е късмет или си знаят... не мога да кажа.

# 758
  • София
Епона, и аз съм изпуснала защо няма да пишеш повече! Призовавам в духа на отминалия празник да простиш и да продължиш да ни радваш с добри съвети и прекрасни снимки!

Нещо ме притеснява Бекичка Мекичка. Не посяга към храната, ако не започна да ѝ давам от ръка гранулите. Хем знам, че се глезурчи, хем не искам да седи гладна. Днес сутринта пак я храних от ръка, но довечера смятам да я оставя гладна, ако ще да яде.

Вчера във фейса се появиха две дакелчета, които си търсят дом и ММ и малчо пощуряха /дребния обожава дакели/! Сега съм в голяма чуденка, защото 3 кучета, са си три кучета. Дано някой бързо ги осинови, за да не се налага да обмислям сериозно възможността.

# 759
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз ги видях. Толкова милички. Heart Дано някой има възможността да ги осинови заедно, просто си личи колко много се обичат, така сладко сгушени.

# 760

Къде ни е новата тема?
Да не би да спи още?
ПС: И престанете да слагате снимки на тези зверове, ще пиша да забранят снимките в сайта, едва смогвам да видя всичко!!!
ППС: И ако има снимки да са с намордници, че ...

# 761
  • София
Епона, какво е станало?
Не разбирам, наистина, какво става в тази тема, туко някой заяви, че няма да ни следи повече и няма да пише (и се фръцне уж не обиден, като тук изключвам присъстващите все още). Ясно, че сме различни хора и различни характери, някой път може да се закачим с по-остър тон и т.н., ама е нормално. Спорове и с приятели се случват, и по-остри думи се изричат, в крайна сметка сме се събрали тук заради четирилапите ни приятели и за да обменяме мнения и съвети. Не може всички да сме на едно мнение и да даваме еднакви съвети, но като се охладят страстите, се съмнявам, че някой таи в себе си обида или гняв към други потребители. Всички си изпускаме нервите понякога.

# 762
Уф, и аз от тия, дет не са хванали двата края.....Котето е права, няма как да мислим еднакво, но това не е повод за караници и сърденици. Епона, и аз да помоля, не напускай темичката, и полезни неща пишеш, и хубави снимки слагаш. Hug Понякога и не нарочно някой може да засегне друг, то си говорим и не се разбираме, та когато само пишем......
vige, тоя дзвер що е без намордник? newsm43 С това кръвясало око..........дано не те е изял, че нема и да ми отговориш! Mr. Green

# 763
Не знам, аз се радвам на всеки показан куч.
Не обичам вериги и явно недоглеждане/ или поне моето разбиране за недоглеждане на животно. И реагирам остро, защото не го смятам за ок и ако си замълча, то е все едно съм съгласна с подобни неща. Знам, че една потребителка спря да пише заради мен, иска ми се да видя как изглежда палето сега, бих се радвала, ако качва по някоя снимка, ще му се радвам толкова, колкото и на другите кучета. Обаче не съжалявам за това, което съм казала и не го приемам като заяждане.
Епона, не знам за какво и кой те засегна. Аз оставам с впечатление, че Линк е гледан като писано яйце и не разбирам кой би те опрекнал за противното?

# 764
Така е, всеки си има мнение, нали затова споделяме, но пък всеки друг си има право на действие. Това, че някой нещо написал, пък аз не го правя, ами не виждам защо да има сърдити. Всеки сам решава как да си гледа четириногото приятелче и кое е добро за него. Peace
Иначе темичката за мен е радост и удоволствие и за очите, и за душата! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт