Любители на кучета - 89

• 28 766
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
Честит рожден ден на Нейо! Много да го слушате!
Кари на 08.03 стана на годинка

# 736
  • София
Значи, подозирам, че някой родителна Линк е кавказец. Много прилича на кучетата от горните снимки.

Честито на рожденниците. Още дълги години да ви тормоят и радват.

Пък и Рея днес става на две годинк. Много зает ден за кучешките майки е бил тоя.
Снимки няма.

# 737
  • sf
Еха, Рея и Нейо са астрални близнаци 😁
Да е жива и здрава!

# 738
  • Bарна, морето, сините вълни
Да са здрави и диви Рея и Кари. Heart
И много лакомства им желая.

# 739
Честит Рожден Ден на Нейо, Кари и Рея! Да са ви живи и здрави и всички прекрасни муцунки, които ни радват всеки ден Heartpulse
Дълга игра и търчане в този слънчев и усмихнат ден

# 740
  • В светлината на слънцето
Честит рожден ден на Рея, Кари и Нейо! Да са здрави, умерено послушни и да тичат на воля!

# 741
Ехааа, колко рожденници имаме днес.. да са живи и здрави, луди и игриви Рея, Нейо и малката Кари 🤗😘
Виждам, че сме навъртели страници и е време за нова тема. Довечера като се прибера от работа ще я пусна.

# 742
possessed, не знам, мислим да вземем ДНК тест да му направим, ей така от любопитство. Честит рожден ден на Рея, да ти е жива и здрава и много да те радва! Simple Smile

# 743
Ако намерите ДНК в България на поносими цени, пиши, моля те!

# 744
  • София
Мерсим от името на ржденничката.

Епона, доста прилича на кавказец, та нищо чудно.

Аз поне имам късмета да знам кои са и двамата родители. Рея е одрала кожата на татко си, но не е взела от послушанието му. И явно характера и рътста на майка си. Кифленцето ми то, пухкавко, кърлежливо, лигаво и скубливо.

# 745
Пос, изпуснала съм, извинявай!
Да ти е жива и здрава и една идея по-малко лакома рожденичката!

# 746
  • под тепетата
Ей, ние докато се приберем от хойкане , за малко да изпуснем купона на рождениците!
 Да са здрави, да развеселяват майките си, да им носят само радост и много разходки!

# 747
Seerose, пиши ми на лични за теста, че да ти разкажа. Аз няма да се записвам в следващите теми, заради онова отпреди няколко страници назад, дописвам в тази само заради possessed.

# 748
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да са много здрави и палави Рея, Нейо и Кари ❤
Ох, ние голям проблем имаме с една кошмийка бабушкера 🤦🏻♀ Лаел я Тео, пък тя имала страх от кучета и сега настройва всички комшии за да сме махнели кучето .... Ей заяде се и край, принудих се намордник да поръчам за френски булдог само и само да млъкне
Страшен звяр, какво да ви говоря

# 749
  • Враца
Моят Марио съм го взела за БОК или каракачанка.

Общи условия

Активация на акаунт