Любители на кучета - 89

• 28 774
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
Ще му изям гъзето на тоя келеш. 😘😘

То не стига, че ще го къпят, ми сега пък и ръфане........Красавец! Heart Eyes

# 721
  • Fort Worth, TX
Голяма драма с това къпане.Само да му сваля каишките от врата и си знае какво го чака.
Много обичам немски овчарки .Голяма любов са ми и в последно време се улавям как само гледам такива за осиновяване.Не знам само малкия пръдльо как ще го понесе, а и мъжа ми трябва да навия.Или пък да осиновя една и да му я представя .Оф не знам.Ето сега пак гледа и се влюбих в Дикси на 11 месеца.
Не е ли разкошна?

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 03:22 от Кремито

# 722
  • Варна
Това с неказването минаваше вкъщи, ама като бях дете.😀 Но пък щом ти е мерак, направи го, какво по-хубаво от това ти да си щастлива и да направиш една душичка щастлива, просто ще сте едно щастливо семейство. 😀😘

# 723
  • sf
Почерпете се за здравето на Нейо, който днес става на 2г. 🐾
Преди:

И след:

# 724
donsita, да ти е живо и здраво момчето, че много ще те радва се знае! bouquet Толкова мъничък е бил, сладко мишле Heart Eyes, в шепа ли се побираше?

# 725
Честит рожден ден, Нейо! Да радваш мама много и да си послушно момченце 😘💐🐶

Ето ни и нас- здравословна закуска и моето момче ☀

# 726
  • Варна

Честит рожден ден на Нейо от Бизу. Да е здрав и много палав, и да те радва дълги години, Донси. 😘

# 727
  • sf
donsita, да ти е живо и здраво момчето, че много ще те радва се знае! bouquet Толкова мъничък е бил, сладко мишле Heart Eyes, в шепа ли се побираше?
Да, мъничко пухче, заспа на плочките в кухнята, толкова самотен ми изглеждаше. Първите няколко месеца ме тресеше параноя, че ще се прибера и ще го намеря умрял, луда работа. 🤣 Толкова ми е добричък, любвеобилен и миличък, чак не мога да повярвам, че обичам толкова много едно животинче. За всичкото това време само един-единствен път съжалих, че съм го взела. Беше една сутрин след  един купон до 4ч, а той поиска да излезе в 7 🤣 но ми мина бързо.
Благодаря за пожеланията! 🤗

# 728
  • София
Ой, сладко бебе! Честит рожден ден на опашатко, донси, да го нагушкаш от мен!
Писна ми от кърлежи. Сложих пак Адвантикс, защото още не сме взели каишка. Ми, все едно нищо не съм слагала. Вчера свалих сигурно 7-8 кърлежа от Балу, щъкащи, а МП си намери на врата един (без да е излизал!). Ей сега пак свалих един от Балу, а още не сме излизали (поспаливи сме си, какво да се прави). В понеделник ще изстрелвам МП да ходи за каишка, иначе не става...

# 729
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден, мили Нейо. Heart Eyes Бъди много здраво момче и слушай много мама. Kissing Heart

# 730
Честит рожден ден, Нейо! Да си жив и здрав, много послушен и да ти дават много наградки днес.  Heart Exl

# 731
# 732

Олеее, какво пухкаво мече 😘😘😘😘😘

# 733
  • София
Честит рожден ден, Нейо!

Големи разкошотийковци сте показали ❤️

# 734
  • Враца

Прилича малко на моя Марио, но нямам актуална снимка.

Честит рожден ден на Нейо!

Общи условия

Активация на акаунт