София, жк Младост - тема 31

• 65 866
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ами като застанете с лице към комбината, се пада от дясната страна, отстрани. В едно помещение е с магазин за цветя, до фризьорския салон.

# 646
  • София
Ами като застанете с лице към комбината, се пада от дясната страна, отстрани. В едно помещение е с магазин за цветя, до фризьорския салон.
Да не е на мястото на бившия клон на ЦКБ?

# 647
Здравейте, някой ако е ходил на дерматолог в Младост мед 1, да изкаже мнение ?

# 648
В Мед 1 ги събират от кол и от въже, защото собственикът д-р Ходяков мрази да плаща явно. Обиколила съм всякакви специалисти там, защото 8г той ни беше джи пи. Ходила съм и при дерматолог пак там, общо взето само ми взе парите - 80 лв за микродермаобразио, без да ми реши проблема. Общо взето, който не може да се реализира другаде, работи в Мед 1.

# 649
Дерматолог в мед 1 ми постави диагноза гъбички по ноктите и ме лекува 6м,след,което се установи,че е бактериална инфекция и се изчистих,буквално за 15дни.Не препоръчвам!

# 650
  • София
Да не е на мястото на бившия клон на ЦКБ?

Да.

# 651
  • София

Дерматолог в Дерматологична клиника в Дървеница, работят и с направления

# 652

Чувала съм добри отзиви от една приятелка. Но скоро искам да си махам бенка от лицето и ще трябва да се поинтересувам много сериозно преди това.

# 653
  • СОФИЯ

Чувала съм добри отзиви от една приятелка. Но скоро искам да си махам бенка от лицето и ще трябва да се поинтересувам много сериозно преди това.
По такъв въпрос по-добре директно с хирург се консултирайте, не просто с дерматолог.

# 654
Препоръчвам д-р Етугов, той е онко дерматолог. Но не е в Младост.

# 655
  • София
Момичета,

издирвам козметичка на име Албена, която е работила доскоро в козметичния салон на к-с "Гардения".

# 656
  • София
Скрит текст:

По такъв въпрос по-добре директно с хирург се консултирайте, не просто с дерматолог.

Точно в поликлиниката в Дървеница премахват бемки и следят бемки, не сме ходили по този повод, но няколко познати имам които точно там ги следят. Аз съм ходила при др. Денчева, но тя не работи със ЗК

# 657
  • СОФИЯ
Росица Денчева и аз препоръчвам, но също не сме ползвали клиниката за оперативна намеса.

# 658
При Росица Денчева съм ходила и аз, водила съм и дъщеря ми. Не ми помогна нито на мен, нито на детето. Освен това не се спазват записаните часове и се чака винаги много. Доколкото помня вече  не работи със ЗК.

# 659
Здравейте, търся шивач за поправка на дрехи в района на "Младост - 1" пазара. Предварително благодаря за препоръките!

Общи условия

Активация на акаунт