София, жк Младост - тема 31

• 66 466
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
От кое заведение през вечер гърмят фойерверки? Някъде към Младост 1 или Мусагеница ми изглежда?
Интересно е вие къде живеете и ги чувате?! Иначе нас точно тези редовно ни озвучават под балконите. Цял Бомбай сме. Зюмбюла е казала къде е пукотевицата, там организират сватби.

# 331
Резиденция Тера в Младост 1, да.
От Младост 4 се вижда и чува зарята всяка вечер почти.
Не че имам нещо против де. Междудругото хвалят я много. За сватби там е супер.

# 332
  • София
И ние се наслаждаваме на визуалните ефекти от към Окръжна, без шумът да дразни много. Но и от още някъде периодично гърмят. В тъмното обаче не мога да се ориентирам

# 333
  • София
Мъжът ми твърди, че гърмят фойерверки и от къщата която е в нищото между Младост и Горубляне. От Патиланци също. Всеки уикенд е ад - тъкмо приспя бебето и се почва. А най-гадното е, че от някъде не се съобразяват със забраната за шум до 22 часа и фойерверките са по-късно

# 334
  • София
Оплачете се,където трябва.

# 335
  • София
понеже и ние чуваме фойерверките, винаги поглеждам часовника, правят го в абсолютно 21:59... и то като продължи малко и откарват след 22:00

# 336
  • София, България
Отнякъде я правят в 12:00, но мак не е от Тера. Там уж не я правели никога след 10:00. Така поне ми казваха като си организирах сватбата. Иначе аз също се чудя какво ли е да живее човек в блока срещу залата...

# 337
  • София
Оплачете се,където трябва.

И да се оплача, като не знам откъде точно со, надали ще има някакъв ефект.

# 338
  • София
Проучете тогава.Kissing Heart

# 339
  • София
Здравейте

Бяхте препоръчвали миналата година фирма за пране на килими която да ги взима от вкъщи, но не съм я запазила. Ако някой ми даде линк ще съм много благодарна! Hug

# 340
# 341
Здравейте,
Темите за козметички в Младост са малко стари, затова пиша тук. А и видях, че имаше въпроси за добър козметик в Младост в предните раздели.
Искам да ви споделя моето преживяване в салон Relax Beauty & SPA блок 424 в Младост 4.
За съжаление не разбрах името на козметичката, но ще се обадя да ги питам и ще го запиша.
Първо ще започна с непрофесионалното отношение на всички присъстващи в салона. Дойдай 10мин по-рано за часа ми и чаках 15мин докато някой се сети да ме поздрави и попита за какво съм. След това чаках въпросната козметичка още 15мин след часа ми, за да си уреди по телефона часовете за идните дни. След което чаках още окола 20мин, на кушетката, да и загрее машината за пара. Вече 30-40 мин откакто дойдох , започна парата. След парата, тя започна и такова бясно стискане и натискане на лицето ми не бях преживявала досега. Аз съм от хората, които търпят на болка на всякакви разкрасителни процедури. Докара ме до сълзи, което досега не ми се беше случвало при козметичка. След като приключи ме намаза с нещо и взе с една въртяща четка да ми го размазва, която беше толкова груба и бодеше, кой знае и как и дали се дезинфекцира. После с дарсонвала не минаване през лицето, а натискане. Забърсването беше по-скоро изтъркване с мокър парцал с бързи и енертични движения, от които и без това щипещото ме лице, направо пламна. Последва маска и същото избърсване. Накрая ме беше страх да се погледна в огледалото. Отново ако се върна на отношението, поне 4 пъти беше прекъсвана от звънящия й телефон, който тя вдигаше всеки път и се обяснваше по няколко минути за къде ще излиза вечерта.
Накрая бях ужасно зачервена и подута даже на местата, където имах пъпки с връх. На следващия ден по лицето ми ясно се виждаха подкожни кръвоизливи, кафевите петна стоят все още и се надявам да не се налагат други процедури за заличавянето им.
Така че ако ви е скъпа кожата не стъпвайте в този салон при тази жена. Не беше Релакс, ами живо изтезание!

# 342
  • София
Дано не бъркам салона, но мисля, че точно в "Relax Beauty & SPA" преди доста време имам едно издухване на коса. Беше ми удобна локацията (зад "Florimont"). По същият начин ме претупаха, закъсняха с часа, набързо ме поиздухаха, трябваше да ми правят и някаква терапия (уж), но нищо не се получи. Изобщо не останах очарована.

# 343
  • София-Младост
Ооооо, в този салон преди години обаче, ми правиха гел лак 3 ТРИ часа. Лампата им не работела добре и не съхнеше и абе...ужас голям беше:( Персонала едва ли е същия, но явно му се носи "славата".

# 344
Аз отдавна за всякакви процедури касаещи външния ми вид ходя само при проверени хора, защото яко съм брала ядове....На козметик ходя в Лозенец например. В Младост специално под път и над път салони за красота, но рядко съм оставала възхитена от качество и отношение. Когато много бързам и нямам време да чакам за час след седмица примерно, ходя във Венера студио на Йерусалим в Младост 1 - има много персонал и често могат да ме вземат още в самия ден или на следващия. Не очаквайте нещо уау, но поне досега не ми се е случвало да остана недоволна. И са доста експедитивни.

Общи условия

Активация на акаунт