Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се дават за ускоряване на метаболизма след тренировка?
Какви съвети се предлагат за подобряване на метаболизма и премахване на телесните миризми?
Какви съвети се предлагат за подобряване на метаболизма и редовното ходене до тоалетна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се дават за ускоряване на метаболизма след тренировка?
-
Какви съвети се предлагат за подобряване на метаболизма и премахване на телесните миризми?
За подобряване на метаболизма и премахване на телесните миризми се препоръчва приемът на магнезий вечер, витамин С, изследване нивата на витамини D и B12, както и консултация с ендокринолог за хора с висок инсулин. Освен това може да се опита прием на течен хлорофил за елиминиране на миризмите; въпреки това се препоръчва консултация със специалист и избор на подходящ продукт.
-
Какви съвети се предлагат за подобряване на метаболизма и редовното ходене до тоалетна?
За подобряване на метаболизма и редовното ходене до тоалетна се препоръчва включването на плодове в диетата, акцент върху здравословни мазнини от яйца, млечни продукти и зеленчуци, както и консумацията на други храни, които могат да осигурят здравословни мазнини. Важно е да се отбележи, че докато включването на плодове може да бъде полезно за подобряване на метаболизма и редовното ходене до тоалетна, трябва да се внимава с количеството и комбинациите с други храни, особено за хора с инсулинова резистентност.
-
Какви съвети се дават за ускоряване на метаболизма и преодоляване на плата при загуба на тегло?
-
Какви съвети се дават за увеличаване на метаболизма и преодоляване на пост-индукционния стационарен синдром (P.I.S.S.)?
започнах декември месец, като имах пауза по празниците, но от януари не съм правила никакво прекъсване. Имам въпрос към момичетата, които са имали дълги плата - колко време ви отнема да тръгне кантарът пак надолу и след това отново ли много трудно върви? Първите няколко седмици на режима свалих 7кг, но последния месец не мърдам изобщо. Обяснявам си го с изненадата на организма в началото+отводняването. В кетоза съм, мерих, но може би не съм fat adapted все още. Имам нужда някой да ми даде надежда, че нещата все някога ще тръгнат пак надолу, имам още 30 кг за сваляне

Стига си се теглила!Изглеждаш перфектно и тия килца са мускули...