Отговори
# 375
Цъ….саму тай!

Айде отнову - Шоромбусифой….

# 376
  • Куциндрел
Ща замола да фнимаваш де фъщиш.  hahaha hahaha hahaha

# 377
  • Countryside
Ейунджиаааа шони уинсерааааа

Скрит текст:
Цец, за задачити съм съгласна, че мой дан ги вържат първулацити. Ну пък ку ги вържат, ехе...

Цец, гледай де съ чекниш чи стрисираш коткити Joy

Наталчу, кой ти пугуди тос кофти номир Joy

Алфи, спукойну руднини сти Joy

Нерче, кълвът ли? Joy

Демич, гледам разбираш ги кулите Joy

Хъше, май не е квот учакваши?

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 11:34 от Сиренце

# 378

За таков душ, требе втора такса!!!

Скрит текст:
Цец, за задачити съм съгласна, че мой дан ги вържат първулацити. Ну пък ку ги вържат, ехе...

Мъ, молим ти съ….ша ги прайм ракетни инженери!!!

# 379
  • Куциндрел

За таков душ, требе втора такса!!!

Скрит текст:

Мъ, молим ти съ….ша ги прайм ракетни инженери!!!

Сирини, те и още по-шантави задачи има за 1ви клас. Сега една колежка ми обяснява, че всички те били описани и трябвало да се решават, за да се сетят децата кви да ги вършат на тея състезания. Имало за по-големите методически ръководства и курсове за тези изпити. Обаче обеща да помага за по-натам. Flutter

# 380
  • Countryside
Вишти ко, ас намирам чи задачити ни съ лоши, ама требе пудгутовка. А не да истъпанят дятиту на състизание с таквизи задачи и да са чуди и стрисира. За мен е безумно да ходят неподготвени децата. Ама даскалити тряя съ напънат малку. Имам пузнати с дица в Питагор и Св. София, там тия задачи за закуска ги решават и лапетата са яко дресирани. Даже ги делят децата пу математика и тия по-напредналити низнам ко ришават, сигур дифиринциални уравнения. Ама така свикват ут малки да ходят на състезания и посли ни са стрисират от въшну уцинявани и матури.

# 381
Сиренце, аз съм много ЗА да ходят по състезания, дори и да не направят нищо, но да видят, че не е страшно самото явяване. Обаче смятам /лично мнение/, че задачите са сложни и за поне един клас нагоре. Да не говорим, че някои са с много заблуждаващи условия. Не, че нещо, ама все пак това не е изпит за Кеймбридж.  newsm78
Смятам, че от прекалено малки се подготвят с все по трудни неща - задачи, уроци....защо е нужно? Някои деца отиват в първи клас абсолютно научени да четат, смятат, пишат....после дремят цяла година и скучаят, докато другите сричат. Разбира се, всеки решава за своето дете.... Peace

# 382
  • Countryside
Наталчу, и си права, и не си. Т.е. аз лично не обичам да ходя на изпит или състезание неподготвена. Няма какво да свиквам само ще седя като тъпан и ще се чудя как другите решават, а аз не и ши са диприсирам. Иначе съм съгласна, че задачите не са за първи клас. Заблуждаващи са и винаги са били такива, целта е да отсеят децата. Иначе някои деца просто имат желание да се занимават повече в дадена област и родителите откликват. Но има и родители с болни амбиции и тогава ако дятиту не е минимум гений тежко и горко му.

# 383
  • тук, на мястото си
Здрастиииии!

Алфи, спукойну руднини сти Joy

Руднини, зер, ама на картинка да ги гледаш.

Четох тука задачите ви, влизах и излизах от темата и не се стърпях.

Скрит текст:
Учителката ми дето ми даде основата по математика и ме учи до 8-ми клас ме научи, че в математиката няма свободни съчинения, има  числа с които по строго определен начин се извършват строго определени действия.
Това са логически твърдения и мисля, че колкото и да са добри трябва първо да се усвои самата математика.
Ама кво ли разбирам аз, учила съм през  мръсния социализъм,  даскалиците ми сигурно са били партийни членове. Мани, мани!

# 384
  • Куциндрел
Алфи, просто задачите стават по-сложни, защото всеки се пъне детето му да стане математик.

Момент, че свакята нещо иска да ми каже.  hahaha hahaha hahaha

https://www.facebook.com/watch/?v=329577334364056

# 385
Цецу, фнимаай кат са убличъш, май тортишкътъ ти доде в повечи!

https://www.facebook.com/artois19/videos/317105125819659/

Сиренци, имаш си ухажор...

Неркъ
, ного танцувалну го раздаваш!!!!

Демиту
и тя не остава назад

Алфиту в съпровод

# 386
  • Куциндрел
Наталчи, дан съ задави?  Joy Joy Joy Joy

# 387
Наталчи, дан съ задави?  Joy Joy Joy Joy

hahaha

Е, къ?!? Иска ли питанье….  Joy

# 388
  • Куциндрел
Морнинг.

Работити ли?  hahaha hahaha hahaha

Голяма дейност са извърша при нас. С прекия имаме общ проект.  hahaha hahaha hahaha

# 389
Цецу, гледъм сметкити ги напрай...мож да си одиш!!!

https://www.facebook.com/188509415061350/videos/221634125082212/

Общи условия

Активация на акаунт