Звездни компромати - 399

• 66 977
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
Alexander Skarsgard
Скрит текст:

# 273
Като човек, който от много години не живее в България нямам и малка представа какво се случва по Черноморието и колко точно е замърсен въздуха.
Тази последната новина за двете лекенца, който са се правили на велики в Рила много ме докосна. Немога да го приема! Немога да се примиря, че някакви си чужденци ще оскверняват природата ни за да се правят на интересни в някоя кабеларка.
Днес рано разказах на колегите в работата и те също бяха много възмутени, при все че не познават красотата на Рила.
Не бива да махаме с ръка на такива случаи.

# 274
  • На морето!
Слушахме ли новата песен на Ицо Хазарта със "саркастични препратки" към новите рап звезди?
Скрит текст:

# 275
  • Mediterraneo
Не бива да махаме с ръка за такива случаи, но скапаната ни държава не трябва популистки да си мие ръцете точно с тези случаи! Държавата е окрадена, изсечена, заличена, отровена, но нека Беър да е виновен!

# 276
  • софия
Принсес, никой не е махнал с ръка и не е неглижирал това, което се е случило. Проблемът е, че се прилага двоен аршин по отношение санкциите при съсипване на ОС и природата. Разни бг лекета с кинти правят, каквото си искат - заравняват дюни, режат гори, изливат тонове бетон, строят незаконно и всичко е точно, а две "лекенца" са се къпали в езерото и т.н. и са най-големите престъпници, и виновници за съсипване на природата. Двойният стандарт е жалък, не друго.  Peace

# 277
Не! 😀

Проблема в Рила не е толкова, че някакви чужденци са нарушили правита, което разбира се не е за пренебрегване, а че това се е случило най-вероятно със знанието на служилите там или просто, защото са неглижирали постъпките им.

# 278
Обсъдихме новата песен на Хазарта
Знаем, че Домусчиев купи Нова тв
Алескандра Сърчаджиева в събота сутрин ще я дават по Нова
И в Рила не всичко е точно
Моля ви, да преминем към нещо по-приятно! Петък е

# 279
Още малко реакции

Толкова смешно ми става понякога. Българинът уж много принципен, пък аз като обикалям планините лятото не го виждам с тези железни принципи, добро възпитание и пр. Много странно. Но по форумите и в социалките всички са номер едно, това е ясно.

Ицо Хазарта Heart

Слави Трифонов е пълен селяндур.

# 280
Холден, много, ама много грозно! Пепа не е умряла от амбиции, а това за Иван...
Нямам думи!
Що за хора сте. Никой не си избира съдбата.
До сега само четях, но не можах да се въздържа.
Или като сме се скрили зад никнейма е много лесно да се чешат клавиатури. Imp

И... Както някой писа- петък е.

# 281
Обаче няма да мога го гледам! Ревнах си!
Ще ви чета вас!

# 282
И все пак, от човешка гледна точка, каквото и да мислим за майките и мъжете, то ние сме съпричастни с болката на другите. Защото са като нас, защото и на нас се е случвало и ще се случва.
Що сме такива хората? Много сме долни и себе си поставям в това число!
Ако е бездомно животно, ранено животно, никога няма да кажем: ама майка му виж каква е, пък мъжът му алкохолик.
Ще го спасим, ще го изпратим в чужбина, ще има кампании...
А когато едно човешко същество страда и живее с разкъсваща болка всеки ден, ние почваме да чоплим: ама страда ли действително, май не страда, май не плаче, много плаче, не се показва, много се показва... Бе да си гледа работата, бе, с тоз мъж алкохолик!
Ужасни, ужасни, ужасни сме!

# 283
По казуса Рила се сетих, че преди време съм гледала и други екипи с филми за оцеляване от България, там едните направо си убиваха кози с лъкове и също газеха във водите. Та не мисля, че те не знаели какво ги очаква.
https://www.webcafe.bg/webcafe/ad-blok/id_1396847580
https://www.webcafe.bg/filmcafe/seriali/id_1574065273_Otselyavan … oshtadna_vielitsa

# 284
  • Sofia
Като човек, който от много години не живее в България нямам и малка представа какво се случва по Черноморието и колко точно е замърсен въздуха.
Тази последната новина за двете лекенца, който са се правили на велики в Рила много ме докосна. Немога да го приема! Немога да се примиря, че някакви си чужденци ще оскверняват природата ни за да се правят на интересни в някоя кабеларка.
Днес рано разказах на колегите в работата и те също бяха много възмутени, при все че не познават красотата на Рила.
Не бива да махаме с ръка на такива случаи.

Според мен е трябвало някой от "нашенските" служби да ориентира тия "чужденци" какво е позволено и какво не.
Сигурна съм, че Discovery, ако някой им беше обяснил подробно правилата, едва ли щяха да си позволят тея простотии. Ся, друг е въпроса, че явно не са си проучили добре местността и какво що.

Общи условия

Активация на акаунт