Звездни компромати - 399

• 66 976
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Jude Law
Скрит текст:

# 286
Абе видяхте ли новата песен на Ицо? А? Някой да не е пропуснал?

Нещо май съм пропуснала, но да кажа, че ми е много мъчно за Сашка. Не заслужава такава съдба. Не и лесно, но е мъжко момиче и ще се отгледа детето, няма право да се предава. Много сили и кураж и пожелавам!

# 287
Новата песен на Хазарта ще стане хит. Чудя се само къде е намерил онази от клипа с бруталните джуки. Няма начин да изглежда така страховито.

# 288
  • Mediterraneo
Е, много ясно, че е грим.

# 289
При Ицо Хазарта положението винаги е: хип хопът ми е мн по-добър от хип хопа ви.

# 290
  • До сърцето...
Абе видяхте ли новата песен на Ицо? А? Някой да не е пропуснал?

Hands Plus1  Спечели!

Пет кинта слагам, че песента на Ицо ще се публикува още пет пъти, горе долу един след друг.

# 291
  • Viena
Точно нещо за петък, ама 13-ти!

# 292
Скрит текст:

хаха, ще ѝ се Laughing

# 293
  • София
И на мен ми е много мъчно за Алекс, но  искам да изгледам интервюто, защото я виждам съсипана, но много, много силна. Искам да ни показват такива характери, а не като онази лигла с 2000 кубика, която наскоро даваха.
Докато гледах откъса си мислех, ако човек си дава сметка колко мъка би донесла липсата му на близките му, дали би бил по-отговорен преди всичко към себе си? Не бях голяма фенка на Ласкин, но ми харесваше как говори и виждането му за живота. Жалко, че така рано си отиде.

# 294

Добре, че пише кой трябва да е, че не бих познала никога Simple Smile Нещо средно ми е между Десислава и Теди Велинова тук. За нищо го нямат тоя фотошоп нашите звезди Smile

# 295
  • Пловдив
М не...Зейнеб е туй нещо.

# 296
Стара чанта, ама лачена е Есилчето.

Дано Алекс се съвземе бързо, дано има истински приятели и дано намери любов, когато е готова да я приеме. Ама хубава любов, истинска и много дълга.

# 297
Orlando Bloom
Скрит текст:

който е дал на Katy Perry пръстен, подобен на този на бившата му Miranda Kerr
Скрит текст:

# 298
# 299
Много хубави бебета! Обаче този от София ден и нощ какъв позьор е... мн смешен.

Общи условия

Активация на акаунт