Звездни компромати - 399

• 66 791
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Бен Афлек си пада по кофти жени явно. Не знам защо се забърка с Дженифър Гарнър, жената е прекалено праволинейна за него, ходи на църква редовно, няма особени пороци. Кефи ме Мат Деймън, ожени се за барманка, но си е супер щастлив с нея. А тоя Бен не знае какво иска.

# 571
Айде смейте ми се,но тази жена ми е един от фаворитите,заобичах я в ANTM:
Janice Dickinson
Скрит текст:

Уникално откачена,брутално откровена Grinning

# 572
  • Пловдив
Ето, сетих се на кой ми прилича Брус Дженър! На Джанис Дикинсън!

# 573
Е,да,малко е попрекалила и тя,милата Grinning

# 574
къде може да се гледа интервюто с Алекс?

# 575
# 576
Аз може да гледам запис от това интервю по нататък. Снощи гледах “Бохемска рапсодия” и много ми домъчня. Май и интервюто с Алекс ще ми дойде в повече така като ви слушам. Дано намери сили това момиче да изкачи дъното. Лесно се казва, но само тя си знае какво й коства всичко. Тоя Мондьо защо е тръгнал да я кани въобще. Да й рови в мъката.  Можеше след 2-3 години да я покани.  Не че тогава щеше да й е по-леко. Аз само рекламата гледах и се разтрперах, пък не знам за цялото интервю.

# 577
  • софия
Аз смятам, че никой не може да те накара да направиш нещо, което не желаеш. Алекс е изпитала необходимост да говори. Хайде стига с това защо някой бил тръгнал да я кани, да рови и т.н.! Ако не е искала, нямало е да приеме.
Истинско, силно, честно интервю. Нямаше нищо престорено или преувеличено. Много е силна, само тя си знае какво е зад затворената врата. Винаги е личало, че много се обичат с Иван. Не съм чела по-красиви думи от тези, с които той пишеше за нея. Не знам дали ще има друг мъж, който да може поне малко да се сравни с него за нея. Пожелавам й да успее да продължи и да има живот и след него!
Вчера при Карбовски беше и Даниела, жената на Чочо Попйорданов. Тези две момчета (Чочо и Иван) имат умни и силни жени до себе си. Не някви посредствени кифли.

# 578
Толкова е истинско интервюто, че много хора няма да го разберат. Не е нужно, де.

# 579
По - добре е , че говори, това се отнася за всички известни и не само за подобни случаи. Не, че са длъжни, просто това е варианта хората да замълчат, иначе започва много да им работи въображението и за тях става още по - болезнено.

# 580
Силно казано "интервю", по-скоро монолог, изливане на душата, споделяне и т.н.

# 581
Харесвам Алекс, като всички Simple Smile, и мисля, че мъжът й е бил голям късметлия. Не ми се гледа интервюто, макар че съм сигурна, че не е пошло. Вярвам,че ще намери сили да продължи напред, а след време и любов. Просто е силен и положителен човек.

# 582
Ето, сетих се на кой ми прилича Брус Дженър! На Джанис Дикинсън!
Да, като две капки боза са.

# 583

Поизложи се малко Алекс Сърчаджиева с това интервю. Мон Дьо изрично я попита, дали смята, че алкохола е убил Иван Ласкин и тя дословно отговори това което е писано по-горе. И след смъртта му продължава да отрича, че си беше алкохолик и пияница. Пиел бил колкото всеки средностатистически българин. Тамън това си мислим и ние. Той сам си призна, че пие яко, но тя не - това че той си признал било негова изцепка, не било истина. Много се изложи, много...

# 584
И какво, ти като един виден лечител дойде да ни излекуваш по български, даже си подчертал доказателства? И да я дъвчете, и да я плюете, все тая. А Ласкин и да е бил пиянде, трезвеник, глупак, гений пак е все тая. Била се изложила. Ти се излагаш. Човекът е умрял и доколкото ми е известно е бил като всички нас. Ходи кажи на детето му, че майка му се излага като крие баща му пияндето.
И да, имаш си мнение. И аз си имам.

Общи условия

Активация на акаунт