Звездни компромати - 399

• 66 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
И аз се разплаках с Александра, много голяма любов са били, кураж и прегръдка! Още съм със стиснато гърло.

# 556
Аз нямаше да съм толкова силна, колкото е Алекс.
Харесвах Ласкин много!
Дано занапред житейският й път да е все нагоре!

# 557
  • Оптимист по принуда
Мечо Омуртаг бая оборот е направил.

# 558
Мъжко момиче е Алекс, браво за силата, аз не знам дали бих била такава.
Виенският бал е бал на вещици, една за цвят няма.
Pelli, специално за теб (отваряш на собствена отговорност)
https://www.instagram.com/p/BuB8epynbxv/?utm_source=ig_share_she … shid=sj3962o2yb1i

# 559
Този бал е като пир по време на чума....
Кичозни тоалети, свръхтегло, козунаци на главите. Повечето не ми говорят нищо, познах само баба Алена-астрожката.

# 560
Защо ми пращаш ГалинЧо?

# 561
Защо ми пращаш ГалинЧо?
Ами първи ми излезе на инстаграм 😂😂😂исках нещо секси, ама той се показа.

# 562
  • Sofia
 Всички дами на виенския бал са гротескни,  като абитуриентки 20г и 20кг по-късно.
Само тази е много сладка, прилича на фея орисница от приказката за Снежанка.

Скрит текст:

# 563
  • Пловдив
Това е тази.... адвокатката... името ми изхвъркна от главата.... Редовна е по такива хайлафни събития.

# 564
  • София
Кристиания Костова защо я наричат в мъжки род, освен по първични полови белези? Пее добре, да.Обяснява нещо за китайска класация, вмъква "бла-бла",...
И сега оня кютук Алберт Попов, неговата уж победа си беше чист късмет, после го гледах за малко щеше да се пребие, шампиона. Важното е да се рекламира Фибанк Grinning
Как пък не се роди един читав, възпитан и не-кьопав човек,който да ни прослави където и да е!?!
Разсъждавам си...

Пишеш както винаги на изуст, важното е да мразиш!
Познавам Алберт и семейството му лично и знам колко години труд стоят зад представянията му, знам колко усилия и пари коства на семейството му неговата подготовка, знам каква отдаденост и посвещение има у това момче. Тренира усилено от много малък, изключително дисциплиниран е и работи повече от всеки друг в този спорт и постиженията му са логичен резултат от това.
Изключително неадекватно е да кометираш и съдиш за нещо, от което понятие си нямаш. Това говори много за теб, а не за хората, за които говориш!

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 13:31 от Girl of Now (DonaFlor)

# 565
  • Sofia
Милата Александра, дано намери сили да изплува и да намери нова любов, която да заличи цялата горчилка и мъка, която е натрупала! Много мъчно ми стана за това момиче Sad
Бен Афлек и Линдзи са отново заедно, явно е голяма любов и това е жената, която го е разделила със съпругата му, въпреки че всички обвиниха бавачката
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-6738465/Ben-Afflec … -rehab-split.html

# 566
Абе, Пели, ти има ли някой когото да харесваш?
И жена ли си? Винаги се изказваш със супер груб и махленски език?
Добронамерено питам. Просто ми е любопитно? Wink

# 567
И сега оня кютук Алберт Попов, неговата уж победа си беше чист късмет, после го гледах за малко щеше да се пребие, шампиона. Важното е да се рекламира Фибанк Grinning
Как пък не се роди един читав, възпитан и не-кьопав човек,който да ни прослави където и да е!?!
Разсъждавам си...
Що не се пробваш?

# 568
Жалко за Александра, но там, където се разплаках бе за дъщеря й..

# 569
По-добре да харесвам Гери Дончева,отколкото ваня червенкова Grinning
Е сега ше ти споделя,познала си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт