Звездни компромати - 399

• 67 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Интервюто на Александра, на фона на Тишина на Васил Найденов и песента на Ваня Костова, ме разплака.
Много тъжно, много !

# 541
Мондито с много неадекватни въпроси - "Свиква ли се с мъката?". Най-баналният въпрос.
Стана ми много мъчно за дъщеря й.
Нова тв са се уляли с филърите.
Алекс е прекалено артистична.

# 542
  • Варна
Много силно интервю на Александра Сърчаджиева!

# 543
Дават виенския бал в момента по бтв - снимките във фб не могат да пресъздават атмосферата на провинциална сватба от 90-те, която струи от екрана на телевизора.

# 544
  • DE
Какъв е Кристиян си е негов проблем Rolling Eyes Това, че не изглежда като нацепин батка говори само добре за него, а и той все още е дете, така че коментарите за външния му вид са много неуместни Peace
Не знам друга българска звезда да е участвала в най-гледаното шоу в Китай или пък където и да по света. На моменти има гледаемост до милиард, това е колосален успех за наш изпълнител.
Освен това се представи достойно, така че...

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 11:17 от дането

# 545
Поплаквам си качествено с Александра.

# 546
Пуснах Александра, но е много тъжно, а семейството ми е в стаята. Ще го гледам после насаме.

# 547
  • София
Ох тази Александра... Хвана ме за гърлото и не пуска. 😥

# 548
И аз плаках на интервюто, а не го гледах, само слушайки...

# 549
Много ми е тъжно, хора! Горкото момиче! Защо наистина ... стават тези неща!?

# 550
Идеше ми да я прегръщам, прегръщам... Алекс!!!❤️

# 551
  • Sofia
Ох, и аз плаках. Много, много са се обичали. И да срещне друг мъж в живота си, на него няма да му е лесно... Желая й щастие.

# 552
И за нея ми е мъчно, а за детето дваж повече. Преживяла съм загуба на родител и знам какво е за едно дете. Да са здрави двете и съдбата да им даде дълги години да са заедно. Имат нужда една от друга.

# 553
За Алекс - само прегръдка и кураж Disappointed Relieved
За Виенският бал - гротеска, ако Десито изглеждаше като Фандъкова, тук щеше да има вече 50 страници хейт.

# 554
Райна Кабаиванска по БНТ1. Много ми харесва как е облечена, как е седнала на стола, прическата.

Общи условия

Активация на акаунт