Звездни компромати - 399

• 66 880
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Гледам Десислава по Нова тв. Доста е отслабнала, особено в краката.
Коя е Десислава?

# 526
  • София
Поли Генова винаги ми е стояла някак безполова, но откакто забременя се разхубави и заприлича най-после на жена. Одобрявам.

# 527
  • Варна
Къде гледате Поли,Шопов,Златка Блек ?
Поли пя на  благотворителния концерт UNICEF БЪЛГАРИЯ и NOVA: "Заедно против насилието в училище".
И аз мисля, че се разхубави много и имиджа на елегантна жена и стои по-добре в сравнение с екстравагантните и решения. Ще има момче.

# 528
  • Sofia
И Шопов беше на същия концерт.

# 529
Благодаря Simple Smile

Тита
Скрит текст:

# 530
  • Countryside
И на мен ми хареса песента Wink

Не разбирам в каква връзка го е пуснала тоя цитат говорителката
Спокойно, и тя не знае!

Йонислав, интересно име, мама и тати май не са чели Кама Сутра. Или пък са я чели и всъщност е пожелателно име.

Брадли гей? То останаха ли нормални мъже се чудя, или всички се правят на интересни. Преди 40г ги беше срам, а сега се хвалят. Напредваме.

# 531
  • Варна
Славена Вътова по рокличка- коланче в снега
Скрит текст:
]/spoiler]
Това не е ли готварска престилка?

# 532
Ашли Греъм
Много харесвам тази жена. Въпреки закръглените форми излъчва страхотен сексапил, а лицето й е изключително нежно.

# 533
  • Sofia
Малко ми прилича на Евгения Джеферович .

# 534
Страхотна е, но програмите яко са обработвали Simple Smile))) мека, нежна, гладка кожа, няма целулит, няма увисване Wink

# 535
Страхотна е, но програмите яко са обработвали Simple Smile))) мека, нежна, гладка кожа, няма целулит, няма увисване Wink
Така е, да, на клипове повече личат несъвършенствата й, тъй като я следя редовно в ИГ, но пак е прекрасна, А и те и някои други модели в по - комерсиалните мерки често ползват разни програми.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 10:00 от AglayaDreams

# 536
# 537
Кристиания Костова защо я наричат в мъжки род, освен по първични полови белези? Пее добре, да.Обяснява нещо за китайска класация, вмъква "бла-бла",...
И сега оня кютук Алберт Попов, неговата уж победа си беше чист късмет, после го гледах за малко щеше да се пребие, шампиона. Важното е да се рекламира Фибанк Grinning
Как пък не се роди един читав, възпитан и не-кьопав човек,който да ни прослави където и да е!?!
Разсъждавам си...

# 538
  • София
Явно Виенски бал е политически коректното име на сбор на вещици...

# 539
Александра по Нова

Общи условия

Активация на акаунт