Звездни компромати - 399

• 67 058
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
От снимката на Гущерови останах най-впечатлена от нарисуваните диамантчета 😂😂😂
Че няма ли истински за тази... еми не можа да ми дойде подходящо определение, което да напиша в публичен форум.
Но на мястото на многоточието може да поставите нещо по ваш избор.

# 106
  • До сърцето...
Марго Роби в Chanel за мартенският брой на  Elle

Скрит текст:

# 107
Хриси a.k.a Мечо винаги ми е изглеждал леко дебилен. Ама ей на жените се избиват да се женят за него и деца да му раждат. Мара не успя и предполагам, затова беше натирена.
Колко гнусно да гледаш на жената до теб, като на инкубатор!

# 108
  • софия
то пък тези бива ли ЖЕНИ да ги наричаш...

# 109
Чувствата са взаимни - и те на него гледат като на банкомат-осеменител.

# 110
  • Viena
Ох, ама Гала как сравняваше Кидман с Малкоданска... просто чак й завидях на зрението на тези години!!!!

# 111
Ох, ама Гала как сравняваше Кидман с Малкоданска... просто чак й завидях на зрението на тези години!!!!
Минала Герито покрай Никол Кидман..

# 112
  • Viena
Както и Опра е копие на Гала. 😂 😂 😂

# 113
Господин Гущеров и неговият анимационен герой, по- известна като Г- Гущерова Wink
Скрит текст:

😂 Ох, от сърце се разсмях! Вярно е като анимационен герой 😂

А споменатат Кая може ли някой да ми каже коя е?

# 114
На мен пък Малкоданска ми идва по-топлокръвна от хладната Никол.
А  Катрин Деньов много ми напомня за Гала и по-точно начина по който остарява.

М. Валериева е пълен потрес. Четейки статусите й оставам с впечатлението,че е психически лабилна.

# 115
А споменатат Кая може ли някой да ми каже коя е?
На Синди щерката.

# 116
.....Колко гнусно да гледаш на жената до теб, като на инкубатор!

Скоро даваха интервю със съпругата на покойния вече Шарлопов ( аз първо помислих, че е някоя от дъщерите му), та тя докато разказваше за живота им, по едно време спомена, че той ѝ казал че очаква от нея 3 деца понеже нямал време. МНого странно ми стана. Аз бих се обидила например. Но на нея май ѝ е харесало. Така, че хора всякакви. Явно на някои им харесва и не го намират за гнусно. Но и аз съм от погнусените.

# 117
Марго Роби в Chanel за мартенският брой на  Elle

Скрит текст:

Мерси, Радика. Прекрасно е да видя жена без екстеншъни, изкуствени мигли, гигантски гърди и 5 тона грим.

# 118
  • софия
.....Колко гнусно да гледаш на жената до теб, като на инкубатор!

Скоро даваха интервю със съпругата на покойния вече Шарлопов ( аз първо помислих, че е някоя от дъщерите му), та тя докато разказваше за живота им, по едно време спомена, че той ѝ казал че очаква от нея 3 деца понеже нямал време. МНого странно ми стана. Аз бих се обидила например. Но на нея май ѝ е харесало. Така, че хора всякакви. Явно на някои им харесва и не го намират за гнусно. Но и аз съм от погнусените.
Ееее, ти къде сложи Бояна! Гледах интервюто с Мундю Simple Smile. И други интервюта и с двамата съм гледала. Там нещата са по-различни. И жената е умна, и е имало истинско семейство, и обич. Личеше си от начина, по които говореха. Може в началото Бояна да била златотърсачка, но жената има акъл и не лежи да чака. Хубаво семейство бяха.

# 119
Добре, ще ви кажа, защото току Що излизам от спато на Банско!
Венета и господин Венетин са си наели...кучешка колиба в задния двор на хотела.
Разрешавам на всички жълти парцали да припишат от мен💕🤩🥳

Общи условия

Активация на акаунт