Звездни компромати - 399

• 67 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Много е хубава Кая.

---------

Е, какво ѝ е хубавото на Кая с тази мазна зализана косица и стърчащи ушаци?!
Като вземете така да се превъзнасяте и направоооо 😫🤐

# 91
Еми пък гладни ли да стоят хората!
Сакън!

# 92
Валериева е загубила на първа инстанция делото с/у Люси Иларионов и е възмутена
http://m.-spam082-/news.php?category=0&id=134205

# 93
Е що да гледат всички на различни посоки бре? Мен ми се види, че само дедото и бебето гледат по техни си направления. Другите уж фокусирани.

Скрит текст:

# 94
Ето какво е написала половинката на Люси
Скрит текст:

# 95
Боже живи да ги ожалиш всички участници в тази мелодрама.
Тя не била такава 👀ждб, пък той измъчения човечец гаджето му го защитава, просълзиха ме.

# 96
  • Варна
Хубави са децата на Майкъл и Катрин. Синът май повече прилича на Катрин, затова е такъв хубавец. Дава добра заявка за в бъдеще.

# 97
Кърк Дъглас има някакви филъри или така ми се струва, доста неестествен изглежда. Вярно, че е на 102, ама имам спомен, че самото му лице е по-издължено, като на Майкъл.

# 98
Значи от всичките там плеймейтки, певачки, и бг "моделки" най ама най- противна ми е Моника Валериева. Излъчва адска нечистоплътност и я намирам за страшно гнусна и обезобразена. Не знам от къде й е цялото това самочувствие и арогантно поведение. И като включим измислените й историийки за мъже и шейхове, положението е тотал. Адски жалка картинка.

# 99
Господин Гущеров и неговият анимационен герой, по- известна като Г- Гущерова Wink
Скрит текст:

# 100
Ох, последната снимка е просто върховна Joy

# 101
Гущерица няма ли да ражда вече? Имам чувството, че е бременна от една година.

И един Бранд Дохърти
https://www.instagram.com/p/BuHQ4ialwgY/?utm_source=ig_share_she … shid=pluo7s9yj6ca

# 102
жената гущер не бих я докоснал за здрависване камо ли нещо друго

# 103
Ох,и Мика  си призна ,че се е разделила с Айки

От хотнюз:
Раздялата вече е факт! Мика Стоичков окончателно е разтрогнала годежа си с Айкут Рамадан.

Както „Галерия“ първа писа още преди 3 месеца, дъщерята на Христо Стоичков и Айки бяха във влошени отношения и годеникът й се бе изнесъл от дома им. Двамата дадоха почивка по желание на Мика, която смяташе мъжа си за недостатъчно амбициозен.

Преди няколко седмици щерката на Камата му върнала годежния пръстен и поискала окончателно да се разделят, разказаха наши източници.

# 104
  • където ми харесва
Тая па, не се наигра значи.
Много ми е противна Мика. 🤢

Общи условия

Активация на акаунт