Звездни компромати - 399

• 67 069
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Блатка и шапка да сътвори,че Гани нали иска и на челото да слага цица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 151
Нали имаше някаква конспиративна теория, че НАТО пускали някакъв газ, който прави мъжете слабо потентни и леко феминизирани. С цел да се намали прираста на населението. Може пък да се окаже вярна тази теория. Като гледам днешните мъжОве..

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 11:52 от BaDBluEeYeS

# 152
Ама то газ не им трябва на мъжете. Достатъчно е просто да ядат, да пият. Това много може да им помогне да са импотентни. Ако пък живее и в България, импотентността на младия мъж направо е гарантирана.

# 153
нормалните мъже с какво са се имунизирали аххах

# 154

С нормални жени. Wink

# 155
https://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%8A% … --news407876.html

Здравейте, записвам се с една стара новина, която още не мога да проумея... Според вас снимките и новината фалшиви ли са? Все си мисля, че колкото и да е пияна щяха да намерят начин да не я показват в този вид пред камерите... След тази статия просто вече не мога да приема Виктория Бекъм като класна жена, а много я харесвах....

# 156

С нормални жени. Wink
И с нормални майки 😉

# 157
Нали имаше някаква конспиративна теория, че НАТО пускали някакъв газ, който прави мъжете слабо потентни и леко феминизирани. С цел да се намали прираста на населението. Може пък да се окаже вярна тази теория. Като гледам днешните мъжОве..
Странно, защо при един етнос този газ не влияе!?

# 158

С нормални жени. Wink
И с нормални майки 😉

те не са ли също жени

# 159
Свекървата не е жена, не е човек, тя е държавно съкровище.

# 160
или с една дума свекървище

# 161
Ben Affleck
Скрит текст:

# 162
хлапето е много сладко на Афлек

# 163
Тази Дуа Липа как се наложи толкова...?Чак и восъчна фигура в Мадам Тюсо има вече...Rolling Eyes

Тя е започнала като зайче на Плейбой в имението на Хефнър. Веселила е чичковци по партитата.

# 164
Клипът на Бионсови не ми се струва като подигравка към Меган. Те винаги са били расисти и според мен се кефят от афроамериканската нотка в британското кралско семейство.

Когато прочетох новината за новия телевизионер,първото което си помислих, е че ще има цензура.  От изявите му в пространството не оставя у мен усещане за добър и достоен човек.

Гостуването на Ени при Краси ( https://www.youtube.com/watch?v=7PRNzXx9jC4 ) и аз гледах. 
Всъщност зависи от каква гледна точка се гледат успехите й.  Нивото,което е постигнала за мен е посредствено. Много като нея. Но ако изхождаме от това,че е българка и че дори не е говорила езика - браво на момичето,постигнала е нещо средно за американския стандарт,което не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт