Звездни компромати - 399

• 67 011
  • 744
  •   1
Отговори
# 255

Ванче с традиционния свенлив поглед, веждИте скоро ще ги тури на диадема😂🤪🤪🤪

Не вярвам да не си гледа снимките преди да ги качи и затова недоумявам с какъв акъл оставя такива компроматни следи в интернет пространството.
Или просто няма по- хубави?
Пък и трябва да я дъвчем в този форум. Явно следва максимата: "По - добре на
 хората в устата, отколкото в краката!"

# 256
В следващия епизод на предаването му ще го гледаме как оцелява, докато се опитва да си плати глобата по гишетата 😂😂😂
Хахах, жестоко!

Ситуацията е иронично тъпа, особено на фона на случващото се по курортите ни, вкл. и в защитени зони. Съвсем наскоро един умник изяде цяла дюна, ама всичко отмина ей така...
Иначе какво се е случило според мен... От екипа на предаването са заявили снимки. От екипа на природен парк "Рила" са си казали "Уф, къде шЪ са катерим сега У тоа студ да присъстваме".
От Дискавъри въобще не са проверили какви са условията и ограниченията в Рила. (защото сме страна от третия свят)
От "Рила" въобще не са следили кой какво прави.  (защото сме страна от третия свят)

И те така...

# 257
Може и така да е било. Но аз си мисля, че всичко е направено с нечие знание. Едва ли ще разберем истината де. Но наистина на фона на всичките съсипани дюни, изсечени гори и т.н. изядената жаба е нищо, но кой ли ме пита мен.

# 258
едното не трябва да омаловажава другото

# 259
  • софия
Кой омаловожава факта, че са правили незаконни неща - плуване в езерото, паленето на огън, ловенето на жаба? Смешна е пост реакцията на ощипана гуспойца от страна на администрацията и то време след пускане на филма.

# 260
Алекс Сърчаджиева, 40 дни след смъртта на мъжа си. Добре изглежда според мен, за скорошна вдовица. В събота ще пуснат интервюто на Мондьо с нея.

# 261
Днес пуснаха откъс - не изглеждаше сълзливо

# 262
# 263
Не че нещо, ама в последните страници еднакви постова през два поста.

# 264
Е Чукча не е читател 😒 Сега и на теб ще ти направят забележка, че ги коментираш.

# 265
И аз гледах откъса от интервюто, много тъжно ми стана, особено като заговори за детенцето 😕

# 266
Е как да не изглежда тъжна Алекс? Вижте и очите. Това че има грим, не означава че не е тъжна.

# 267
Е как да не изглежда тъжна Алекс? Вижте и очите. Това че има грим, не означава че не е тъжна.

Само като гледах откъса и като че ли топка ми се сви в корема. Не знам дали ще гледам цялото интервю!

# 268
Кура, а как трябва да изглежда вдовицата? С петна от оскубани коси ли?! Ай стига вече!
Алекс е страхотно момиче, претърпя втора тежка загуба, но има дете и трябва да си го гледа.
Има и отношения с тази телевиизия и може би тряба да прави някои неща. Никой не обул нейните обувките да ги поноси. То отстрани много лесно. Тока ще и платИ Пена моралистката🤪🤪🤪

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 14:47 от JACKLIN*

# 269
Кога в събота ще бъде интервюто с Алекс?

Общи условия

Активация на акаунт