Звездни компромати - 399

• 66 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Цената няма никакво значение, жестът е важен, а той е чудесен в случая!

# 346
Колко е хубаво да си вкъщи♥ Капитанът винаги знае какво ми харесва!!! 😍🥂
#favoriteplace #memyselfandi #bulgaria #sofiadowntown — в/във Captain Cook Fish and Beef Restaurants.

И тая е една позьорка.

# 347
Щом й плащат, що да не позира 😁

# 348
Туй Корайма лий?! Не можах да я позная!
От толкоз мазане е неузнаваема.

# 349
Туй Корайма лий?! Не можах да я позная!
От толкоз мазане е неузнаваема.
Тя хубаво маже и вталява, ама ще лъсне и тя в понеделник в Капките  Mr. Green
Помним и Понито Wink

# 350
Смляха се с този Капитан. Да отивам и аз тази вечер в нашия Капитан, че само аз не съм се снимала в Капитана.
И изобщо, не съм се тегвала още в киното, когато #дринкинг коктейл,# пътувам и съм happy, #ям суши#чувствамсеоблекченавтоалетната💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

# 351
Явно добре плаща Капитана, защото всички са там с хаштаг #ad

# 352
  • Rock & Roll feeling ...
Четох 4 страници с коментари по откъса от гостуването на Алекс, а самото гостуване никой не е сложил ...
Ето и за други,които се интересуват,а не гледат тв  : https://www.vbox7.com/play:b12d889843 

# 353
Четох 4 страници с коментари по откъса от гостуването на Алекс, а самото гостуване никой не е сложил ...
Ето и за други,които се интересуват,а не гледат тв  : https://www.vbox7.com/play:b12d889843 

Пак си провери,това е просто рекламата към същинското интервю
Много моля...... Престанене да пускате линкове за Алекс и за Ицо Хазарта
Да, на всички ни стана ясно ,че Хазарта е с нова песен

# 354
Да, понеже цялото интервю ще се излъчи утре. Точно този откъс се обсъждаше в темата.
Кактус, благодаря, че сподели. Аз не го бях гледала.

# 355
Да, понеже цялото интервю ще се излъчи утре. Точно този откъс се обсъждаше в темата.
Кактус, благодаря, че сподели. Аз не го бях гледала.
Значи си прескочила последните 4-5 страници
Надявам се да си прочела , че Ицо Хазарта има нова песен

# 356
  • Rock & Roll feeling ...

Пак си провери,това е просто рекламата към същинското интервю
...

@doutzen  : What a woman. One of a kind. Queen B @beyonce
видеото

# 357
Тази вечер гледах Виктория Петрова в новините. По едно време водеше изправена и ми се стори някак наедряла и с корем, но може просто да е понапълняла.
Изостанала ли съм с информацията или пък ми се струва, че е бременна?

# 358
Според мен си похапва.
Справка-вижте мъжът ѝ Grinning
ВратЪ му е колкото главата.

# 359
  • Варна
Аз ви чета с голямо закъснение, че и пропускам новите теми, но по повод коментарите за Ирина Шейк, която аз лично намирам за много екзотично красива, споделям нейни добри в моите очи снимки. Simple Smile Отделно не помня тук ли гледах това видео от изпълнението на живо на Гага и Брадли в Лас Вегас, та се чудя това, което се вижда във видеото, силна химия ли е или добра актьорска игра, но изглеждат силно привлечени. Трудно е да повярва човек, че Гага може да бъде предпочетена пред Ирина, но не винаги всичко е въпрос на добър външен вид. Както някой беше писал в коментар, Ирина е изпратила Брадли на дивана след като е изгледала видеото.
Ирина:
Скрит текст:

Видеото:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт