Звездни компромати - 399

• 66 783
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Толкова е истинско интервюто, че много хора няма да го разберат. Не е нужно, де.
Права си! Но дано много хора не го разберат, защото им е непонятна болката, която изпитва Александра и болката на София.
Сашка ще се справи, но трябва време. Има много качествени приятели, които са до нея

# 586
Доколкото разбрах, тя не е доволна от лечението му в Пирогов.

# 587
  • Пловдив
Доколкото разбрах, тя не е доволна от лечението му в Пирогов.
Лекари са, не магьосници.

# 588
Имам познат, който страда от Цироза и не пие като средностатистически българин. Не пие въобще!

# 589
  • Rock & Roll feeling ...
Александра има стойност,която все по-рядко срещам в хората,в този мръсен и порочен свят.
Има душа, ум и сила. Изпитва болка,гняв,но няма злоба и е точен пример,че смирението и примирението са 2 различни неща и за първото трябва да имаш сила и стойност. Достойна е.
Иван е късметлия да живее в сърцето й.

# 590
Имам познат, който страда от Цироза и не пие като средностатистически българин. Не пие въобще!

Да се чудиш Иван как си го е измислил. Че и докторите.

# 591
  • Пловдив
Не всеки алкохолик развива цироза. Не всеки с цироза е алкохолик (или употребява алокохол). Но че Ласкин  беше пиян редовно е обществена тайна.

# 592
Цироза се причинява най-често от хепатити. И от алкохол. Мондьо не трябваше да пита за това.

# 593
  • Viena
А, защо трябва да го коментирате? Наистина злобата няма почивен ден в този форум.!

# 594
А, защо трябва да го коментирате? Наистина злобата няма почивен ден в този форум.!

А защо те го коментираха?

# 595
Въпросът е, че тук се твърди на сто процента, че неговата цироза е изцяло на пиенето му.
Аз не твърдя, че винаги са свързани нещата.
Гледайки Алекс си помислих колко жени искат да се отърват от мъжете си по една или друга причина, а не могат или не го правят. И как Господ разделя двама души, които много се обичат. И колко е несправедливо е всичко.
Гледах малко, но достатъчно, че да ме хване за гърлото.
Няма превземки, няма актьорство. Тя седна и си каза всичко

# 596
  • Rock & Roll feeling ...

Поизложи се малко Алекс Сърчаджиева с това интервю. Мон Дьо изрично я попита, дали смята, че алкохола е убил Иван Ласкин и тя дословно отговори това което е писано по-горе. И след смъртта му продължава да отрича, че си беше алкохолик и пияница. Пиел бил колкото всеки средностатистически българин. Тамън това си мислим и ние. Той сам си призна, че пие яко, но тя не - това че той си признал било негова изцепка, не било истина. Много се изложи, много...
За мен пък е по-голямо излагане когато виждаш някого да е в подобна ситуация и да страда по подобен начин, човек да го вълнува, що не се е изцепил  " мъжа ми беше долна пияница и пукна от това " . Сериозно ли това най-много те докосна в тоя момент ? Не, не ти давам наклон на личността, просто ми е любопитно.

Има пияници,които нямат цироза, има хора с цироза,които не пият,а има и пияници,които точно от алкохола получават цироза. А ако Ласкин е от последните, то това обаче не значи,че точно инфекция не може да е бутнала каруцата към гробищата и при други обстоятелства,макар при наличните проблеми,реалността да би била друга.
Да, Ласкин пиеше, и да- не повече от един средностатистически българин употребяващ всекидневно алкохол. В момента работя в селски район и мога лично да потвърдя,че тук е страш-но в алкохолен аспект, та това твърдение си е баш на място.  

# 597
Актьорство си има и то доста! Иначе нямаше да изкара това "интервю"

Хайде нещо по-приятно!
Всеобщият ни любимец

# 598
Имам позната, която загуби детето си и се друса с лекарства повече от наркоман. Имам приятел, който загуби майка се - през деня работи до изнемога, вечер пие до припадък. Имам и друг, с малко дете, който се самоубива с храна. От съдници и светци смисъл няма. Човешката психика е крехка и лесно се чупи.
Милост за живите, но явно ни е трудно да я дадем. Никой не знае каква шегичка му готви Онзи горе.

# 599
Мисля, че Александра е укорявала Иван за алкохола приживе и го оправдава сега. Много й е тежко...

Общи условия

Активация на акаунт