Звездни компромати - 399

• 66 774
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Няма какво да нищим стари неща. Всеки женен мъж казва това, иначе как да станат нещата Simple Smile Това е без никакво значение вече.

# 616
Може ли да си направите тема за А и И   , а ако има такава да пишете там.
Благодаря!

# 617
  • Rock & Roll feeling ...
Няма какво да нищим стари неща. Всеки женен мъж казва това, иначе как да станат нещата Simple Smile Това е без никакво значение вече.
Така де,
Скрит текст:
никой не им е светил баш в душичките. Имам доста примери в приятелския си кръг за подобно изхабяване на отношения. Брака вече е само на хартия и е въпрос на човешко достойнство да го приключиш и там,преди да започнеш нещо ново с друг. Така,че нещата поставени така и в техния случай, ми изглеждат напълно допустими.
А и Александра не ми прилича на жена,която ще си губи времето с женен мъж, най-малкото защото има потенциалът да се сети,че постъпил към една така веднъж,тя може да е следващата.

Може ли да си направите тема за А и И   , а ако има такава да пишете там.
Благодаря!
Може, ама само при условие,че си отговорник да пускаш нови теми за всяка тема,която се коментира повече от  20 коментара в темата.

# 618
  • Варна
Извинявам се ако повтарям!
Червенокова и роднини.
Скрит текст:

# 619
Червенкова какви пластични операции има/няма? 🧐

# 620
  • Rock & Roll feeling ...
Червенкова какви пластични операции има/няма? 🧐
Устни със сигурност. За другото да се изкажат по-разбиращите тук.
Скрит текст:

# 621
Червенкова и преди съм казвала,че ми е адски антипатична,"женска мутра" и т.н
Тя сама в интервюта е споделяла,че при публичния и разстрел,единият от куршумите поразява лицето и.Налагало се е да прави пластики с цел възвръщане на нормална лицева структура.

# 622
Червенкова е пример, че даже и куршум не може да те обезобрази така, както можеш сам доброволно.

# 623
А от къде се знае със сигурност, че Ласкин не се е грижил за голямото си дете? М? И че не е давал пари? Там ли бяхте?

# 624
  • Sofia
Тези маймунки така ли си ходят облечени или леля Ванчи ги е издокарала с нейните фиешън парцалки?!

# 625
А от къде се знае със сигурност, че Ласкин не се е грижил за голямото си дете? М? И че не е давал пари? Там ли бяхте?

Че откъде да ги вземе, че да даде.

# 626
Така казва бившата му жена, която рядко се е появявала да говори из медиите. Че не е давал никога издръжка и тя е отгледала детето и в училище, и в Университета. Не е от тия, които се навират да говорят много и да дават постоянно интервюта, затова съм склонна да й вярвам. Едва ли лъже.

# 627
Извинявам се ако повтарям!
Червенокова и роднини.
Скрит текст:
Ама моля ви се, не обиждайте маймунките!

# 628
Устни със сигурност. За другото да се изкажат по-разбиращите тук.
Скрит текст:
Ама тя е като нова! 😶Явно си има от всичко и то по много. Аз защо бях останала с впечатлението, че е такава несъразмерна по природа, и просто лош грим отгоре на това. А тук е като Клеопатра 🤭

# 629
Алекс се опитва да запази достойнството на починалия си мъж и бащата на детето си.
Това е нормалното, другото не би било.
Един и същи човек за първия си партньор може да е дявол, за втория ангел или обратното.
Зависи в какъв етап на живота си е, каква струна опъва партньорът,  дали са един за друг, много фактори са. Няма какво да му ровим кокалите, светец не е бил, ама кой от нас е. Всеки с греховте си. Иван вече си плаща за неговите. Мъчно ми е за Алекс и за двете му дъщери. Дано се изправят и продължат.

Общи условия

Активация на акаунт