Отговори
# 15
Добрютру Hug
Кат сте се заговорили за захранване, да кажа: аз всъщност белтък съм дала още по Великден - в козунака се слага яйце, нали newsm78 Прясно мляко съм давала 3-4 пъти с овесените ядки. Свинско също съм въвела под формата на шунка - много обича. Ягоди, праскови - още не.
Още си пера с бебешки прах и отделно от наште. Даже чаршафите, кърпите и мойте домашни дрехи ги пера с бебешкия, че ми мирише хубавко на бебенце Heart Eyes
Кико пък почна да си отваря сам вратите и вече не е безопасно да го оставям без надзор в коридора ooooh!
Лека и доходна  Hug

# 16
  Хубаво утро, момичета  bouquet
Чета ви тука за лебедите и гларусите и си викам, дъл да не услужа на Ването с оная снимка дет ми гепиха пилешките бутове hahaha

Белтък мисля, че съм давала, щото Али папа доста неща,в които има и белтък Peace Вчера и първия ден захраних с праскова и кайсия, прие ги много добре, нещо на карпузата не се въодушеви, но за сметка на това пък максимално се накефих тая сутрин като видях Кико как ме гледа от аватара на майка си и флибено държи една кРапуза Heart Eyes Laughing

ЕМ4О
, стига бря де е тоз корем на тез кила newsm78  Някои пият ракийки, други само сниимките им пущат ooooh!

Ване, пера си я още с Тео бебе, много го харесвам, освен някой ден ше пробвам с Persil sensitive, вие с какъв НЕдетски ги перете newsm78

Цун и гуш Heart Eyes

# 17
  • Толбухин
Ха добър ден
Nadejdica аз с кърменето приключих отдавна и затова ми е позволено малко ракиика.А и тя беше от Кюстендилкия край.Така че Hug
А кореме ми наистина е голям а като пия една чаша вода да не говорим ooooh!затова пия ракия че течноста е по-малко като количество. hahaha hahaha hahaha

# 18
  • София
Ха, привет и от мен (да се включа докато не е дошло нашествието в офиса). Гледам кафенце не сте пили, та да ви почерпя.

За праха за пране - за дрехите на малкия с Персил сензитив (течния) - много съм доволна, изпира почти всякакви петна (но май ще минем на нашия, нещо не мога да отделя пари напоследък за Персил  Confused). Наде, за недетските дрехи сме главно на Ехо Савекс.

Доне, много ти е готин аватара. Heart Eyes Ама колко му е пораснала косата. Simple Smile Като каза свинко - и аз веднъж май му дадох малко (от нашата манджа - яхния със зелен лук и кюфтенца май беше), ама педиатърката не ме съветва да давам - освен, че било тежко месо, а и прасето нали яде всякакви боклуци. Питах я за патешко (щото имаме домашно) - каза, че по-добре патешко от свинско (щом е дом.). Rolling Eyes

Чета ви тука за лебедите и гларусите и си викам, дъл да не услужа на Ването с оная снимка дет ми гепиха пилешките бутове hahaha
Вие какво имат против красивото животинче (лебеда), а? Crossing Arms Heart Eyes

Май щях още да пиша, ама нещо днес ми е крив ден. Confused Хубави разходки и пописвайте. Wink

# 19
Като каза свинко - и аз веднъж май му дадох малко (от нашата манджа - яхния със зелен лук и кюфтенца май беше), ама педиатърката не ме съветва да давам - освен, че било тежко месо, а и прасето нали яде всякакви боклуци.
И аз знам, че не е хубаво, ама по едно време се бях видяла в чудо с неговото неядене, та го пробвах с шунка - поне някакъв вид месо да поема ooooh!

# 20
Теди заспа та ще взема и аз да попиша.

Доне, мерси за Мохитото, ще бъде изпробвано в първия удобен момент!  Hug

За прането - от няколко месеца съм минала на белия Persil, тъй като този, който използвах за Теди, вече не се внася (пак течен беше). В момента пера с един зелен Frosch за да го пробвам, дават го, че е за бебета, ама аз карам наред с него. Иначе още не смесвам нейните дрехи с нашите, пера си я отделно.

Белтък дадох вчера с едно фрикасе, много й се услади, до сега не беше яла. Неще и неще обаче да дъвчи. Само смляно трябва да е. Иначе солетите ги хрупа, но манджа ли е - пасирана да е Confused

От семейство Праскови дадох нектарини, ама и тях ги обелих. Много й харесват в комбинаиция с пъпеш.  Crazy Кайсий не съм давала. Прасе също. Всъщност от месата е яла заешко, пилешко и телешко само. Чат-пат риба, ама от буркан.

Айде, до после.

# 21
  • София
Дона, снимката за аватар е жестокаааа! Много добро попадение!
 smile3521

# 22
Здравейте и от нас  Heart Eyes
Румен тази седмица пострада и сега се налага аз да работя  Tired
Първо една кола му мина през крака, а после падна с мотопеда - сега си седи вкъщи с Ивето.
За праха аз пера с Апта почти откак проходи  и съм много доволна. А и напоследък иска да яде сама и как се петносва не е истина. Ама ако не и дам - не яде.  Hug
Аз наскоро дадох диня - много й хареса  Mr. Green
В неделя ходихме до зоологическата градина. На госпожицата най й харесаха птиците  Hug Румен им даваше да ядат и тя започна да показва с ръчичка как кълват - с дясната ръчичка "кълве" по лявата.  Mr. Green А предния ден ходихме до баба ми - през цялото време не се отдели от прасето  Mr. Green , като я преместим почва да грухти и пак се връща при него да го гледа. После цял ден грухтеше  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Толкова много нови неща знае, направо се учудвам - а всъщност почти нямам време да се занимавам с нея.  Embarassed Вече съвсем спокойно се качва и слиза по стълбите, все по-често си носи гърнето и сяда на него. В неделя я оставихме по голо дупе и тя върви, върви и клекне да пишка, после стане и клати глава - няма, след малко пак клекне, пак се изправи и клати глава, след  5-6 клякания най-накрая се изпишка и сама почна да си ръкопляска  Mr. Green
Давам предложение за тази неделя да отидем някъде на полянка   Ще има ли желаещи?

# 23
Дона, снимката за аватар е жестокаааа! Много добро попадение!
 smile3521
Знам защо ти харесва - заради карпузата, нали Mr. Green

# 24
Здравейте и от нас!
Май има риск да ни забравите, като се включвам толкова рядко ooooh!

Да се включа по тази темичка. Аз давам май всякакво месо. Андреа е на кухня от годинката, а аз преди това бях давала шунката на Нестле и Ганчев свинско, черен дроб, риба. Яде и пилешко, свинско, пуешко, телешко, заешко, агнешко, остана ли нещо Thinking
По повод яйцата - нищо не давам, защото имам съмнения, че направи обрив от жълтъка и повече не съм давала. Иначе е яла от малките кроасанчета, в тях има на прах, абе не знам честно казано. Праскови и кайсии доста отдавна яде, досега на пюре, а от няколко дни натурални. Диня не съм я пробвала, като им дойде времето.
Пера с Максима Сано, но в топлите дни по-малко се цепаме - все пак е само по памперс по цял ден, вкъщи разбира се.
И Анди знае много нови неща. Приказва доста и изпълнява всякакви поръчки - да си изхвърли памперса ("па-пи") в коша за боклук (или нещо друго) - отваря шкафа, пуска го в кофата, затваря вратичката и започва да си пляска; носи това, за което я изпратиш, качва се в количката, като й кажа, че излизаме на разходка. А колко е танцувална - спуква ни от смях - на абсолютно всякаква музика започват танци - от класика до доста твърда музика. А като и кажеш да пее и започва или 'на-на' или 'аааа', измисляйки мелодии. Много е забавна. <оже да се пише доста, но и аз предпочитам да се видим някъде.
Целувки на всички бебоци, упс Blush дечица Heart Eyes

# 25
  • София
Честита нова темичка и браво на Ваня за заглавието и за избора на картинка   bouquet
Аз от много одавна пера с НЕ бебешки прах - обикновено с Ариел или Персил, а омекотителят е Силан-сензитив  Peace С прясно мляко правя кремчета и грис, но не давам така да пие  Thinking
До къде стигнахте с документите за заема?Стискам палци всичко да тече гладко  Praynig
Веси Д, браво на Теди за постиженията.  smile3501 Ама вие на трябваше ли да сте на море  newsm78
Аз праскови още не смея да дам, но след малко мисля да го захраня с диня  Laughing
Еми, много яки снимки отново си направила  Hug Някакъв ритуален танц ли изпълнявате върху лигена  hahaha
Белтък така сварен не съм давала, но е пробвал някои от нашите манджи в които има цели яйца.
Дона, аватара ти е страхотен, а на Кико косата ториш ли я - ми тя все по-голяма бе  Thinking.А това в ръцете му истинска диня ли е или е от онези топки които приличат на дини  newsm09
Жалко за триколката - не може ли да се поправи?
И Влади много обича шунка и филенце - явно са мръвкарчета с Кико  Mr. Green
Наде, Али и тези ли кързпи които се връзват отзад успява да махне?На една съседка дъщеря и шапка не търпи, но като и върже кърпа или т.нар. 'сафари' - няма проблем  Hug
А сетих се друг вариант.Госпожицата на съседката когато не иска нещо да и се сложи по нея (фибичка, шапка и т.н.) номера минава с "четкане".като и кажеш "Аууу, колко си хубавааа" и тя търпи всичко  hahaha - пуста женска суета  Joy
ВИе кога се прибирате, че си чакаме снимките  Mr. Green
ЕМ4О, за моето шкембе няма да коментирам, но пък си пийвам бирица в летните жеги  Laughing
Уел, съжалявам за 'авариите които са ви сполетели .Дано бързо да се оправи Румен и да поеме работата   bouquet Ивето си е умница - представям си я как показва с мънички ръчички как кълват кокошките  Joy Завиждам ти благородно за постиженията с гърнето, че при нас нещо ....абе явно не е готов за такива подвизи  Blush
Бубенце, брави и на вас за постиженията - дай малко снимки да се порадваме на детенце  Hug

Влади много говори, но на някакъв китайски диалект и нищо не му разбираме  Joy Mr. Green. Да се похваля, че вече попийва вода (да не чуе дявола  Twisted Evil- чукам на дърво).
Момичета имаме си проблем и вече е коментирано, но аз да си споделя.Влади ака на два-три дена по веднъж  Sad.Давам непрекъснато пюрета от сливи, сокове, чай за разхлабване на Блевит, сокове от грозде и т.н. и има полза за момента и после пак същата работа.Давайте идеи моля ви  Praynig

# 26
Уел, много кофти това с мъжа ти, дано се оправя по-бързо Peace
Дона, аватара ти е страхотен, а на Кико косата ториш ли я - ми тя все по-голяма бе  Thinking
Да - с естествена тор Joy Joy Joy
Топка е това, не е истинска диня Grinning А за запека - овесени ядки за закуска, стига да яде.

# 27
  • София
Вече сме си в България newsm44 newsm44 newsm44
Включвам се само да ви поздравя, че още не мога да се освестя и като имам време ще пиша.

# 28
  • София
Добро утро и добре дошла на родна земя на Шоши с едно лате  Hug

Доне, не ще да яде овесени ядки - как да му ги направя за да го накарам???

# 29
  • Толбухин
Добре дошла на Шоши на Бг земя-хубаво е нали????
И аз пера Емо с Тео-бебе и от скоро ползвам Бинго софт(белия) много приятно мирише.И се чудих до кога ще го пера отделно и с бебешки прах.????
Емо в жегите не се храни много добре,а вашите дяца как са???

Общи условия

Активация на акаунт