Отговори
# 60
    Здравейте, бря  bouquet

Туй бурата и дъжда ли ви очука хинтернета или релаксвате до съпружеските тела и децата Laughing

Доре, мерсим за обеда, ммммммммммм Crazy Значи викаш юнака го пуснахте на "сериозните" колички, бравос Peace Искам снимки Hug

Nadejdica ние си имаме Албена
Убре, кой кът вас Party

Пипинце, басейня татито го наду мноо лесно, да знайш има си фатка Crazy, като надуваш, пристискаш леко с пръсти клапаа и става мноо бързо Grinning Седяхме къде час и половина, у басейня турнахме морска вода Flutter Като я вкарахме в морето първом изпита съмнения Али, но после много й хареса и дори имитираше с крачета плуване Grinning

Пък язи съм много бела, слънце не съм видело ooooh!, треби некъв тен да напрая Rolling Eyes

Дамаянти, немаше кой да ни снима тримата, като бяхме в моренцето Crossing Arms, големо шоу беше, тати лази по дъното, а детето връху му, аз и правех въртележка във водата, смех hahaha

Ние на 10-ти заминаваме.Кумовете ни имат вила с басейн до Априлци и ще сме там сами до петъка, а после ще дойдат и те. Ще натопя задник до като сме сами, пък като дойдат другите само ще гледам.
Ха, така вила  с басейн, ля супер Peace Пък за банския даже еФтини са били тия, аз гледах по 45 лв половинки Blush, а тука в един търговски центерь гледаф некви красоти по за 80-150 лв Crazy

Heart Eyes

# 61
Ох, в тва депресарско време ше трява нещо по-силничко да сипя

Дамаянти, честити придобивки   bouquet Ей такива някви сандали искам да взема и аз, обикаляхме вчера да търсим, ама или кофти модели, или нямаха номера  Rolling Eyes А за бански не ми говори - половинки, български, на Делфина - 40 лв Shocked Бах тая Делфина бе  Tired
Блазя ви за вилата, дано си изкарате супер, да си починеш, да се поглезиш и да направиш много снимки  Peace
Мария, надявам се, че Коко вече е по-добре и ще е във форма за кръщенето  Simple Smile
Пипи, айде вече да ви подминават лошотиите бе, то се изтормози тва детенце  Confused Стискам палци да не е сериозен проблема с окото, за да се отпуснете и да се изкефите максимално на морето  Peace
Наде, ха тъй, крайно време  беше, за ко живеете на морето, кат не ходите на плаж, аааа  Crossing Arms
Гледай само да се топиш до кръста, че ше изплискаш морето и за нази няма да остане  Mr. Green
Дори, браво на малкия шофьор  Hug
Аз давам нектарина от 2 дни, няма реакции (за сметка на това се е изприщил от жегите, хем го държа почти гол). За пиенето - той всъщност се научи да пие от нормална чаша преди да се научи от накрайник. В къщи му давам с накрайник де, защото иска сам да си държи чашата - пак олива всичко около себе си, но в по-малка степен. А за навън му вземам малко шише изворна вода и айдееее... няма да се занимавам да му влача чаши я, направо от шишето  Drunk
Айде, лека вечер  Heart Eyes

# 62
Здравейте,
Аз днес цял ден се излежавах  Mr. Green активно почивам след трудната седмица.
Пипинце и нас ни е налегнала една поредица от неприятности - вчера паднах върху ъгъла на масата и днес цялото ми бедро е синьо.  ooooh!
Това за мъдреците при Макси не го разбрах  newsm78 - да не би да имаше предвид кътниците? За очето има добър оченлекар в 3-та градска. А за интернета пробвайте spider.net ние бяхме много доволни от тях, когато живеехме в Света Троица.
Надявам се морето да се отрази добре на Макси. Казват, че климата и морето са добре за кожни проблеми.
Мойта девойка за една седмица толкова неща научи - от нямане на време да я нахраня и сипвах яденето в чинийка, слагах я на столчето, постилам покривчица на масата, вилицата в ръка и сама си ядеше. Голям кеф за нея (и за мен  Wink ) А днес цял ден е с гащички. Щом ме види, че отивам до тоалетната си грабва гърнето и след мен в банята. Дори през нощта се събуди и почна да плаче - давах и сок, бисквитка, но нищо не искаше, най-накрая отиде й си взе гърнето  #Crazy изпишка се, после пийна сокче и заспа  Shocked шашнах се направо. Дано се задържи този интерес.
Преди няколко дни и забравих чашата и й купих сок със сламка - веднага изпи половината без да се чуди какво да прави, От обикновена чаша пие много добре, но често щом си пийне обръща остатъка върху земята  ooooh!

# 63
  • Paradise
Днес с дребосъчето ходихме на гости на моята леля, че тя не го беше виждала хич.
Аз си починах малко Simple Smile, но лелята определено беше тъй Crazy Crazy Crazy Crazy
Иначе вдигнах скандал на контролата в автобуса на връщане, защото ужасът в градския транспорт е неописуем, лятната количка едва влиза в автобуса, а билетите са вече 70 ст. и го пратих по дяволите....

Wel, ми никакви мъдреци не съм имала предвид, а точно кътниците, но от толкова много нерви е нормално да изперкам Tired Tired Tired
Много се кефя на Ивето, страшна сладурка е тя Hug Hug
А ти се пази, много кофти е това с падането. Да ти минава бързо насиненото Peace
Дамаянти, весело изкарване на вилата; да имате много положителни емоции на кръщенето Simple Smile а за ядененто няма да се притесняваш, няма дете умряло от глад Wink
И да се топнеш повечко пъти в басейна Peace
Nadejdica, я кажи ти, какво е положението по морето; преди малко, като гледах новините и потопът, който е минал, се стреснах; много страшно, бе. половината плаж на Харманите го няма вече, отнесен в морето, същото е в Несебър.... Даже на мъжа ми бабата се обади преди малко да го разколебава да не ходи никъде, че било страшно ooooh!
Дори, ми много смел Алекс, браво на него Grinning Grinning Grinning Засега Макси само го слагам вътре в такива колички, но не пускам монети, че като се научи, и спирачка няма да има. Има време Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 64
  • София
Надееее, как е по Бургас положението с пътищата???Павчо ми е с баща си в Ахелой и казаха, че се скъсала дига на реката и заляла града.Искат да си тръгнат утре насам, но не смеят, защото по новините съобщиха, че пътя до Бургас бил затворен - верно ли?
Дона, благодаря за помоща   bouquet Чакам утре да се обадят да потвърдя поръчката  Peace (Дона ми даде линк и си поръчах бански и ако не ми стане ще и го подаря  Joy)
Да ви кажа...понеже морето на Пав се провали (явно), решихме с Владо да си резервираме за 5 дни луксозен хотел и да се "размажем" истински. Избрахме си този  Blush
Уел, като чета какви умения има Ивето и започвам да се замислям дали пък аз не му обръщам достатъчно внимание или вие се развивате прекалено бързо  #Crazy
Да и е здраве, знаеш, че много и се радвам  Hug
А ти се пази!!!Има ли ти нещо друго след падането?
Пипенце и брат ми беше бесен по този повод.Оказа се, че старите билети на ти ги заменят с доплащане там където се продават, а трябва да ходиш до централата и там да ги замениш с нови  Shocked #2gunfire

Лека нощ от мен!   bouquet

# 65
  • София
        Добро утро   food010 със сметанка, с мляко, кой с каквото душа му сака

Дамаянти, става въпос за количките с електромоторче, които се движат сами, а ти ги управляваш само. Не се пуска монета, а плащаш на собственика им. Има ги в повечето паркове.
  Приятен релакс на Априлци и повечко да си постоиш в басейнчето  newsm10
 Наде, следващия път ще бъда готова с фотото, като качвам Алекс на количките  photo.
  wel, браво за уменията на Ивето  smile3501. Ти се пази и да няма повече синки  fingerscrossed
   Лек ден и дано има възможност за разхока   Nature Sunny

# 66
  • Paradise
Добро утро и от мен Hug Hug Hug
и от мен нещо за почерпка в тва скапано време (няма нищо, че Дори вече ме е изпреварила Wink)

Дамаянти, в Хисаря е много спокойно, хотелът е добър, добре сте го избрали, а и има и готини процедурки. Да си починете и "размажете" подобаващо Grinning. Всяко лято посещаваме Хисаря семейно, много съм доволна аз от там Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Дона, я метни и на нас тва линкче с банските; ако нещо си харесам, може и аз да си поръчам Grinning

Лек и спокоен ден на всички

# 67
Привет, маминки  bouquet

Тенкю, на Дори и Пипинце за свежата закуска и кафенце, мммммммммммммм Crazy

Дамаянти, снощи ти писах в темата в Клю-то , до колкото съм наясно Sick, но да ти кажа, днес обстановката мисля е стабилизирана и освен един мощен ветер, друго нема Whistling По прогноза утре треби да пече слънце Peace
Блазя ти за оазиса на Хисаря, в който ше идете да се накефите, изглежда пИрфектно Party Заслужавате си почивката Hug Ко съм на тебе нема излена от тия басейни Blush

И кът рекнах басейни, издирвам такива+ хотел или на Созопол, или на Приморско, че живо здраво тоя Викенд сметаме да отморим, обаче нещо ми се губят хотелите с басейни в нета, приемам всекакви линкове, и то не за друго ме яд, ама поне 3-4 и в двата града съм виждала, па тука не ги намирам Thinking

В количка с мотор не съм слагала, ама в ония с монетите се научихме и ся вечно виси по тях Crazy

Пипинце, до 7-ми нема да има следа от пороите, смело поръчвай бански Peace

Уел, дано повече да нямаш такива сблъсъци с предмети Rolling Eyes, а пък снощи разказвам на Ванко за среднощното сядане на гърнето на Ивето и се кефихме Heart Eyes

Дори, пущай снимки, че като нищо и аз ше кача Александра в моторизирано возило Crazy

Гледай само да се топиш до кръста, че ше изплискаш морето и за нази няма да остане  Mr. Green
ooooh!, по- опасно е да не залюпя някой на плажа hahaha

И ше ми кажете ли на ко викате нектарини Shocked

Хубав ден Heart Eyes 

# 68
Дамаянти много ми хареса хотела. Като се върнеш да кажеш как е било, ние още не сме си планирали почивката (незнам дали въобще ще имаме  Tired ) За кога сте си резервирали стая и имаше ли свободни места?
А за уменията - със сигурност не е от обръщане на внимание, аз почти нямам време да се занимавам с нея  Embarassed .  По някой път ми се заприличва на сираче  ooooh! направо ме е срам от нас си.
От падането имам само една огромна синка  Crazy слава богу нищо сериозно, ама боли ...  Crazy
Дори ние не сме я возили на такава количка, ама много се кефи на количките в магазина. От тези дето са като кола, неможем да я измъкнем накрая.  Laughing

# 69
  • Paradise

това са голите праскови, без мъх

# 70

това са голите праскови, без мъх
Thinking, абе и аз тях подозирах, ама викам чеки да питам Crazy, тенкс за отговора Hug

# 71
Иухууу, а добър ден!
Днес ще ме извините ако пиша несвързано, ама съм в трескаво очакване на концерта довечера. ДВАДЕСЕТ години го чакам тоя човек да дойде и го дочаках де. Поне ще го видя в активна вързраст, щото можеше и с бастуна да хукна сред младежите там...  Mr. Green Ходих да търся дъждобрани, че като гледам времето какво е като нищо ще валне някой дъжд.

Аз пак отзад-напред:

Наде, за моделка си родена ти, ама мозъка ли ти дойде в повече, що ли...  Mr. Green Пък Али един плажен бонбон  Heart Eyes

Пропуснала съм кога Уел е паднала, ама да се оправя бързо и повече никакви такива! Да се пазиш, ей!  Hug

Дори, и ние качвахме Теди на тия колички, ама завързана с каишките за прохождане, по подобие на въртележката. Не всички колички стават, ама тези дето имат облегалка са идеални.  Grinning

Донаааа, дай на всеочитание линка с банските де, и ние душа носим (дупета за бански също)  Grinning

Дамаянти, много хубав хотела бе! Пожелавам ви да си изкарате страхотно!  Hug

Пипенце, ти кво ся?! Слабееш, пък ние да тъпчем торти, м?  #Cussing out Mr. Green

Айде, отивам да тръпна в опиянение и очакване...  Grinning

# 72
Нема линк с бански бре! Сайта е на ТСМ, там има 2 модела цели бански, е го е:
http://www.atrakcion.com/catalog/index.php/cPath/46_47_98

# 73
  • Paradise
я да се подкрепите малко тъй на, няма нищо, че вече сте обедавали Hug
аз съм си сипнала една чашка винце и си се наслаждавам ммм - голям кеф

# 74
Ей ви бански, на
http://flirt.delfina.bg/

Общи условия