Парфюмни размисли и страсти - 224

• 81 062
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
Здравейте!

Моля за помощ при избора на парфюм за мен. В момента ползвам Givenchy - Ange ou demon le secret, но може би свикнах с него и ми се струва прекалено лек, цветен.. Търся нещо една идея по-чувствено, но да не е прекалено силен. Примерно да не е толкова интензивен като Thierry Mugler - Alien. Нещо по средата Simple Smile  

Много ще ми помогне, ако някой, който познава парфюмите на пазара ме насочи към няколко аромата, които да отида и да помириша наживо и да пробвам.

Благодаря ви предварително!

Аз съм върла почитателка на Ange ou demon и като цяло на всичките им фланкери.

Пробвай задължително Alien Eau Extraordinaire Mugler – той няма много общо с оригинала, но е прекрасен траен аромат за пролет-лято с флорален привкус на тиаре, чай и цитруси. https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Eau-Extraordinaire-23333.html

С подобна вибрация ти препоръчвам да пробваш и La Panthere Edition Soir Cartier - https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-Edition-Soir-40372.html – по-цветна и мека е от оригиналната Пантера, но също толкова присъствена и луксозно звучаща.

Сладък, плътен, сластен, чувствен по хубав начин от мейнстрийма е Olympéa Paco Rabanne – https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Olymp-a-31666.html

А класиката с червените плодове (което доминира и при Ange ou demon le secret) можеш да откриеш и при Black XS for Her Paco Rabanne (https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-for-Her-1138.html) и новият му вариант – Black XS for Her Eau de Parfum Paco Rabanne https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-for-He … Parfum-48800.html

Здравейте, знам, че преди няколко теми имаше коментари за Nomade на Chloe, но не си спомням много добре какво беше писано. Около Коледа някъде ме напръскаха с него, хареса ми на моята кожа, погледнах го във Фрагрантика и пирамидата ми се видя интересна като за мен, но спомените ми избледняха и сега, ако реша да го купувам "на сляпо" не се чувствам много уверена?
Nomade е прекрасен парфюм – див, страстен, "чергарски". Пуснете търсене в темата и ще ви излязат мнения. Коментирали сме го.

# 136
Ха! Спечели ме това описание на  Nomade. Май ще го отстрелям на сляпо.

# 137
Е, сега и аз влизам в този кюп с това описание !

# 138
Моето мнение малко се различава от горното. На мен Nomade ми идва силен и химичен и идва момент , в който мъжкарее, като aftershave 🤔

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 22:24 от Jeune Fille

# 139
Моето мнение малко се различава от горното. За мен Nomade ми идва силен и  химичен и идва момент , в който мъжкарее, като aftershave 🤔
И аз никак не го харесвам.

# 140
  • Пловдив
На мен също Nomade ми идва твърде агресивен. Получавам зверско главоболие и колкото и да се опитвах да ми хареса,не се получи.
Признавам обаче,че е интересен и различен аромат.

# 141
  • София
Ох, приказен е Nomade, но с нищожна трайност при мен.

# 142
И на мен ми излезе медицинската нотка в MFK baccara rouge 540. Иначе всичко друго е прекрасно. Сега поръчах 10 мл отливка от екстракта, да видим...там обсъждат, че я няма и има повече бадем и сладост. Ама ако вземе да ми хареса, кво ще правя с тая цена?😏
Дойде ми и Скандалчето. Много ми харесва, не съм се подвела от едното фъс. След извънземното, толкова силен и доминантен парфюм не съм имала. Днес във Фантастико, ме гледаха странно. Ама то шлейф, то чудо...Определено е мой!
За JHG lady vengeance мога да кажа, че е хубав, но няма да пристъпя към покупка на количество. За интоксикейтед на килиан - също!
За номад на клое също мога да кажа, че началото е интересно, но драйдауна е мъжки. Днес изхвърлих блотера след 5 дни душене, решавайки, че няма да го купя на този етап. Не, че е нахален - не! Виж, скандала е нахален, но му прощавам всичко...

# 143
  • София...........
Момичета, искам да дам едно много положително мнение за Elinor.
Поръчах парфюм, който в годините е с едно и също име, но различен на визия и като аромат. Не си бяха сменили снимката с новия и аз поръчах. Пристигна най-новия, но аз не го искам. Обадих се, хората веднага ми се извиниха и ми казаха като го върна ще си получа парите. След час сагата приключи за , което много благодаря за коректността на elinor.bg Heart

# 144
Чудо невиждано, тази сутрин пуснаха в ТК макс UK Bracken Amouage woman по 16 паунда бутилката и си взех 2. Сега остана и да пристигнат, ще се спретна за пролетта. Пробвах новите градини на Hermes, обаче нещо не ме грабнаха, май пак ще подновя Мосю Ли. Прави впечатление, че много фланкър, много нещо бълват напоследък компаниите. Вчера на едно летище една жена ме гонеше с блотер на La vie est belle - роза някаква, обичам първообраза, но просто нямаше какво да му харесам на този.

# 145
Добро утро на всички! Бъдете здрави!

# 146

Бъдете бели и червени,здрави и засмени Flowers Tulip
Някой може ли да ми каже цените в момента на последното Narciso ?

# 147
Цените на новия Нарцисо в Дъглас са същите,като в Нотино .

# 148
 Не бих насърчила Номад на сляпо в никакъв случай Rolling Eyes
 Аз го харесвам единствено в свиреп студ, в топло време
 избива една мъжка нотка на микс между френски сапун и пот,
 която просто не мога да преживея.
 Имах го за някакви милимунди преди време, но скоростно го
 разкарах- не успях да преживея тази нотка.
 Иначе като трайност е великан при мен. До кожа е, затова е
 добре да се тества обстойно и то на кожа Hug

# 149
Номад аз не го харесвам особенно , избива ми нотка на мъжки одеколон .

Общи условия

Активация на акаунт