Парфюмни размисли и страсти - 224

• 81 066
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, здравейте. Моля ви за помощ, напръскаха ме в МОЛ-а онзи ден с Mademoiselle Rochas Couture. Много ми хареса. Още го няма online. Намирам Mademoiselle Rochas само edp и edt. Edp ми се струва приятен, дори ми напомни леко Chance eau tendre edt. Някой с впечатления за него. Видях, че го е създала парфюмеристката на La Vie es Belle. Благодаря ви предварително. Искам нещо пролетно, цветно и свежо. Лесно за харесване.

# 121
Mademoiselle Rochas ЕДП е много близък с Бейбидол на YSL.

# 122
В Нотино някои парфюми имат мостри от по 1мл. Можеш да поръчаш за проба, но в никакъв случай не взимай нищо на Том Форд без проба. Трудни са парфюмите му.
....ARIA много ти благодаря,току що си поръчах една мостричка от там,ще ми пристигне на 6-и,нямам търпение да усетя този Tom Ford black orchid:yum:

# 123
  • Бургас
marisposa333,ще си позволя да ти предложа да погледнеш тези два парфюма,мисля напълно отговарят на критериите ти за търсен лесен за харесване парфюм-https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-29443.html     https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Fleurs-53700.html Вторият ми е новата голяма любов,пръснати в косата тези парфюми са феноменално красиви.HeartЗареден бил новия Ла Ви е БЕЛ,утре ще го пробвам,цената му в Нотино е много добра-https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-est-Belle-en-Rose-53345.html

# 124
  • The Evergreen State
Да споделя случка от днес. Отивам на работа щастливо полята с нова придобивка и една колежка учудена ми казва "Не знаех, че ползваш парфюми на Ейвън"😠 Направо  удар с нож в сърцето.Само я погледнах и нищо не казах. Беше новият нежен шанс.😤

Хехе, не се връзвай, може тя да ползва Ейвън и да й е заприличал на нещо Ейвънско, да не е искала да те обиди. Няма къде да помириша нищо тяхно но и този клас парфюмерия тип Ив Роше или Лоцитан имат сполучливи ухания. Формулите им се разработват пак от парфюмери по големите концерни и са често пъти приятни. Просто са по-нисък клас парфюмерия.

Шансовете за мен са много хубави, младежки, и жизнерадостни и дори и някой да се обърка за тях си остават..Шанел.

# 125
Благодаря ви за отговорите, момичета. Baby doll не го познавам. В Boucheron Quatre нещо ме дразни, макар че наистина отговаря на описанието ми. Синият ще го потърся да го помириша.

# 126
La vie est belle en rose 🌹 пробвахте ли го.Звучи ми много добре по пирамида.Мисля си за отстрелване на сляпо !?!

# 127
La vie est belle en rose 🌹 пробвахте ли го.Звучи ми много добре по пирамида.Мисля си за отстрелване на сляпо !?!

Да, имаше го в the mall още миналата седмица. Пръсках само на блотер. Още си пазя листчето. Не е лош, не ме грабна обаче. Но това е от едно фъс все пак, може при втори опит да е друго. А и го бях пробвала след Скандала...😘

# 128
След Скандал нищо не се усеща 😁Когато излезе първия Скандал бяхме на Слънчев бряг и отивайки към Какао минахме през Парадокс...и ей така пътьом,по плажно му си го купих/беше 3 август/,естествено веднага се напръсках...ами на плажа по миризмата ме намираха...😁😁😁

# 129
Много ми е странен новият Нежен Шанс на Шанел. Аз съм любител на първия Шанс и на Шанс О Фреш, и този ми се вижда много не-шанелски парфюм. А отидох с нагласата да го харесам и да си го купя...

# 130
Здравейте!

Моля за помощ при избора на парфюм за мен. В момента ползвам Givenchy - Ange ou demon le secret, но може би свикнах с него и ми се струва прекалено лек, цветен.. Търся нещо една идея по-чувствено, но да не е прекалено силен. Примерно да не е толкова интензивен като Thierry Mugler - Alien. Нещо по средата Simple Smile 

Много ще ми помогне, ако някой, който познава парфюмите на пазара ме насочи към няколко аромата, които да отида и да помириша наживо и да пробвам.

Благодаря ви предварително!

# 131
Здравейте!

Моля за помощ при избора на парфюм за мен. В момента ползвам Givenchy - Ange ou demon le secret, но може би свикнах с него и ми се струва прекалено лек, цветен.. Търся нещо една идея по-чувствено, но да не е прекалено силен. Примерно да не е толкова интензивен като Thierry Mugler - Alien. Нещо по средата Simple Smile 

Много ще ми помогне, ако някой, който познава парфюмите на пазара ме насочи към няколко аромата, които да отида и да помириша наживо и да пробвам.

Благодаря ви предварително!

Здравей, бих могла да ти предложа да пробваш Mutiny на Maison Martin Margiela- нов аромат, който е приятен лек и изискан и се харесва. Не е труден или някакъв пробив в парфюмерията, за лятото мисля е подходящ Simple Smile
Eros на Versace също e  хубав, свеж, а и секси.

# 132
Здравейте, знам, че преди няколко теми имаше коментари за Nomade на Chloe, но не си спомням много добре какво беше писано. Около Коледа някъде ме напръскаха с него, хареса ми на моята кожа, погледнах го във Фрагрантика и пирамидата ми се видя интересна като за мен, но спомените ми избледняха и сега, ако реша да го купувам "на сляпо" не се чувствам много уверена?

# 133
Здравейте, знам, че преди няколко теми имаше коментари за Nomade на Chloe, но не си спомням много добре какво беше писано. Около Коледа някъде ме напръскаха с него, хареса ми на моята кожа, погледнах го във Фрагрантика и пирамидата ми се видя интересна като за мен, но спомените ми избледняха и сега, ако реша да го купувам "на сляпо" не се чувствам много уверена?
Номад е страхотен,от две,три седмици използвам само него,не ми се помирисва друго.Просто не мога да му се наситя....страхотно творение за мен,както и повечето творения на Chloe.Purple Heart

# 134
За мен Номад е пролетно-летен аромат.Само тогава го нося .Ако го сложа в момента дъбовия мъх направо ще ме убие от горчилак.Rouge На VCA на моята кожа мирише на увяхнала роза :/ иначе на блотер ми харесва.Чакам с нетърпение новите аромати от Аква алегория серията на Герлен,или по-точно Coconut fizz.

Общи условия

Активация на акаунт