Парфюмни размисли и страсти - 224

• 80 930
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Аз лично МГ ,Номада не ми понася..

# 526
# 527
  • Бургас
Ако можеш да си позволиш се зарадвай и с двата,иначе аз съм за МГ.Той категорично е по-траен при мен.

# 528
През повечето време си "джиткам" с D&G Light Bleu Eau Intense.
Не понасям марката,но този аромат ми е любим.
Смейте ми се,ама ще се опитам да нося този Rare Pearls-AVON,засега си пръскам възглавницата с него и вече не мога без него :Д

# 529
  • Бургас
Пели,и аз много харесвам Лайт Блу и Интенз също,тук Лайт Блу е много недолюбван,но истината е,че парфюмът е с уникален шлейф и е силно разпознаваем.Май само ние с теб сме му фенки.Heart Eyes За лятото Мон Герлен и Флорал,с тях ми е най-добре.

# 530
  • Germany
Скъпи парфюмни съфорумки, мислите ли, че ако пет човека отговорят Номад на питането и 5 човека Мон Герлен  /дори не се знае за коя от версиите говорим/, без нито един аргумент за или против ще помогнете на питащата? Thinking Ако е така, предлагам при подобни питания направо да се пускат анкети, тъкмо ще се съберат повече гласове.

# 531
  • Виена
[/i]

Смърф 15, къде намери Ескада Сентимент? Мирише на любов.

# 532
Смейте ми се,ама ще се опитам да нося този Rare Pearls-AVON,засега си пръскам възглавницата с него и вече не мога без него :Д
Изобщо няма да ти се смея, носила съм го няколко години и всички около мен примираха от шлейфа който влачех.
Но първата версия преди около 15 г. После го го спряха и наскоро видях, че вече го има с нова бутилка. Преди беше обличка и много красива със седефени отблясъци и няма нищо общо с новият.

Мога да се закълна, че в старата версия имаше и иланк-иланк и много наподобяваше старата вересия на Клин Дойл иланк-иланк - лилавата бутилка.

# 533
Пели,и аз много харесвам Лайт Блу и Интенз също,тук Лайт Блу е много недолюбван,но истината е,че парфюмът е с уникален шлейф и е силно разпознаваем.Май само ние с теб сме му фенки.Heart Eyes За лятото Мон Герлен и Флорал,с тях ми е най-добре.
+ 1
Стар мой любимец...

# 534
  • София
Пренареждам си нещата за пролетта.
Сега се сдобих с едно Гилти и ще го разучавам.
Жадор ин джой ще се купува.
Ако е по-топло, лесно ще измисля какво да нося. Ама в тия ветрове... Даже и ууд пробвам и стои.
Миналия уикенд зарибих брат ми със Зара и Том Форд. Яко беше!

# 535
Съжалявам, ако аз не съм уточнила - и за двата питам за ЕДП. Благодаря на отзовалите се, може би наистина ще взема и двата последователно.  Wink

# 536
[/i]

Смърф 15, къде намери Ескада Сентимент? Мирише на любов.

в сайта на Венера козметикс, аз и преди съм поръчвала от там и знам, че всичко е оригинално.. Ескада Сентимент не бях виждала откакто бях на 10, спомням си, че тогава бях много впечатлена от парфюма, но...все пак бях на 10.. нямам спомен как мирише.. сега съм на 28 Yum

# 537
Номад според мен е по-шлейфов аромат,но въпреки това аз съм за мон герлен.Не понасям номад заради дъбовия мъх и ме дразни безбожно.Мон герлен стои близо до кожата при мен и нежен,нетрапчив,уютен и женствен.Любимци за лятото за мен са Chanel eau tender,eau Vive,eau Fraiche,D&G light blue,light blue intense,Lancome-miracle,Guerlain Aquva Allegoria - Rossa Rossa,Pera Granita,Passiflora,Boss the scent(въпреки,че след час няма нищо от аромата) и още много😍

# 538
Аз успоредно носих Номад и Мон Гирлен,първообразите,едп.Според мен Номад е много по-красив,шлейфов и интересен парфюм.От Мон Гирлен остава една ванилия и това е.Не обичам да мириша просто на торта....,а пък за флакнърите на МГ....даже не си заслужава да коментирам....Обичам Номад ❤
За лятото ще си нося Honour и Love Tuberose,Amouage😍 Красавци 👌

# 539
Още един фен на Лайт Блу Интенз Wink Heart Eyes

Номад е безкрайно красив, но върху подходящата кожа. Върху мен е креслив до безобразие, задушава ме, абсолютно не.
Същото важи и за Мон Герлен. Имах го за малко, и го подарих- просто не е моят аромат Rolling Eyes

Не бих препоръчала парфюм на сляпо, освен ако вече нямате опит с различните съставки върху собствената си кожа, и нямате някаква идея кое как ви стои.
Пък и целият процес от пробване, разучаване е доста вълнуващ, жалко, че малко магазини- физически и онлайн- залагат на парфюмните мостри.

Общи условия

Активация на акаунт