Парфюмни размисли и страсти - 224

• 80 918
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
И аз обичам Лайт блу. От 3-4 лета съм го заместила с това https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Soleil-de-Capri-3767.html

# 541
И аз харесвам Лайт блу интенз и го нося с удоволствие. Сега му е сезонът - пролет и лято. Обичам и Мон Герлен, за Номад не съм много сигурна, дали бих го носила, на моменти избива кожената нотка, а аз определено нямам афинитет към кожите, но пък началото му ми харесва.

# 542
  • София
Не мога да нося нито Номад, нито МГ (може би с изключение на последния фланкър). Знам, че много се харесват, но определено не са мои.

За лятото обичам Chanel Chance Eau Fraiche, Dior Addict 2 и EL Bronze Goddess Eau Fraiche. Преди ми беше любим и Chanel Chance Eau Vive, но в последно време откривам една леко дразнеща нотка дори и в него. Въобще тенденцията при мен напоследък е, че намалявам парфюмите, които нося...

# 543
Здравейте, момичета!

Моля ви за мнение относно шлейфа и трайността на Versace Crystal Noir. Искам да си го купя, но се страхувам да не се окаже поредната "водичка". Ще бъда много благодарна на тези  от вас, които са го ползвали да споделят. Обичам много силни, наситени и шлейфови парфюми, незавсимо от сезона.

Благодаря!

# 544
Мнението ми е абсолютно непрофесионално разбира се, но нормално ли е в началото си Mon Guerlain edp да ми мирише на Avon Eve Alluring https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Eve-Alluring-48642.html ? Знам, че имат различни пирамиди. Силно се надявам, че съм попаднала на развален тестер. Имах големи очаквания към Мон Г., а то...

# 545
Обожавам Мон Герлен и никак не харесвам Номад. Насляпо парфюми никога не купувайте, особено с кожени нотки. Peace

Здравейте, момичета!
Моля ви за мнение относно шлейфа и трайността на Versace Crystal Noir. Искам да си го купя, но се страхувам да не се окаже поредната "водичка". Ще бъда много благодарна на тези  от вас, които са го ползвали да споделят. Обичам много силни, наситени и шлейфови парфюми, незавсимо от сезона.
Благодаря!
Никаква водичка не е. Супер силен, разпознаваем, носен и зимен аромат. Мина му времето за носене и купуване. Наесен чак.

# 546
Обожавам Мон Герлен и никак не харесвам Номад. Насляпо парфюми никога не купувайте, особено с кожени нотки. Peace

Здравейте, момичета!
Благодаря!
Никаква водичка не е. Супер силен, разпознаваем, носен и зимен аромат. Мина му времето за носене и купуване. Наесен чак.

Много благодаря, densi!  Hug

# 547
Здравейте, момичета!

Благодаря!

Наситен, топъл кокос и гардения.. за мен е доста специфичен и бързо писва, а и е доста комерсиален парфюм... но иначе е аромат със силно присъствие, траен и шлейфов.

# 548
Здравейте, момичета!

Благодаря!

Наситен, топъл кокос и гардения.. за мен е доста специфичен и бързо писва, а и е доста комерсиален парфюм... но иначе е аромат със силно присъствие, траен и шлейфов.

Много ти благодаря, Smurf15!

Точно това ме интересуваше.

# 549
Според мен още не му е минало времето, поносвам си го. На по-топло излизат други плодове, малко като сини сливи, на по-хладно е по-кокосов. След 20 градуса вече идва малко в повече, но сега като са хладни утрините пак е добре.
Мон Герлен на мен пък много ми напомня един на Зара - Delicious blossom, не е съвсем същия, разбира се, но бях неприятно изненадана, като открих приликата. Единствено ми е харесвал в студен зимен ден с много дъжд, т.е. много влажно време, но не мога да го държа постоямно заради 5 такива дни в годината. И го размених.

# 550
Crystal noir е аромата без който не мога да остана.Любим на всички времена от край време.Нося го постоянно без значение сезона.Получавам комплименти винаги.Страшна трайност с дни при мен.Ходихме веднъж на кръмча от тия дето мирише яко на манджа вътре..е,като се прибрахме мъжа ми мирише на пържено,а аз на кристал ноар.Страхотен и незаменим в моята колекция.

# 551
Според мен още не му е минало времето, поносвам си го. На по-топло излизат други плодове, малко като сини сливи, на по-хладно е по-кокосов. След 20 градуса вече идва малко в повече, но сега като са хладни утрините пак е добре.
Мон Герлен на мен пък много ми напомня един на Зара - Delicious blossom, не е съвсем същия, разбира се, но бях неприятно изненадана, като открих приликата. Единствено ми е харесвал в студен зимен ден с много дъжд, т.е. много влажно време, но не мога да го държа постоямно заради 5 такива дни в годината. И го размених.

Все повече се убеждавам, че няма да сбъркам ако си го взема.

Благодарности Simple Smile

# 552
Чакай сега, за коя версия мислиш да купуваш? ЕДТ И ЕДП са различни парфюми.
Не публикувай два поредни поста. Peace
Този парфюм е супер стар и го има навсякъде, пробвай преди да купиш.

# 553
Получих този парфюм,Roses Musk Montale for women, като изненада,но честно казано ме е страх да го пробвам-има усещането ,че ще ме задуши .Мнения?

# 554

Момичета, Van Cleef & Arpels Rose Rouge подходящ ли е за този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт