Парфюмни размисли и страсти - 224

• 81 041
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Иначе намирането на твоя аромат, може да отнеме години... аз имам много любимци, харесвам много парфюми, но все още съм в търсене на моят аромат.

# 496
Здравейте, моля за съвет .. в търсене съм на парфюм, но нещо не мога да намеря "моя аромат" .. предните ми парфюми бяха Lancome Tresor ( с розовата и черната розичка) преди него бях с Alaia .. преди това с Ланвин .. Ланвин не бих го повторила вече ми е слаб и мн цветен, но другите парфюми бих. Онзи ден пробвах новия Boucheron - en rouge червения- стори ми се интересен и по-различен .. пръснах и Nomade - по женствен .. но не ги усещам като моите - привлича ме нещо в тях, но като се развият не ми харесват. Boucheron en rose също ми харесва как започва, после усещам само и единствено рози, което ми е скучно. Karl Lagerfeld в тъмна бутилка също пръснах , не е лош .. но не е пак парфюма, в който да се влюбя и да слагам с удоволствие ..  Търся си "палав" парфюм .. може би сладък донякъде без толкова цитруси или пък бели цветя да е , но да не е задушаващ.. Имате ли предложения ?
Като каза "палав", защо не пробваш Womanity Mugler https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Womanity-8766.html - разкошен е за лятото.
или
някоя от черните рокли на Герлен La Petite Robe Noir Collection - https://www.fragrantica.com/designers/Guerlain.html
Макар това с личното усещане за палавост да е доста субективно.
А, да, прекрасен за пролет, лято е и Eros Pour Femme Versace - https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Eros-Pour-Femme-28958.html
Аз лично не усещам нищо цитрусово в него, въпреки дадените преобладаващи нотки. Върху мен е като течно злато и слънце. Плътен и сладък, но не по ванилов, а по екзотичен начин – мускусно-дървесно-цветист.

# 497
  • Sofia
Здравейте, моля за съвет .. в търсене съм на парфюм, но нещо не мога да намеря "моя аромат" .. предните ми парфюми бяха Lancome Tresor ( с розовата и черната розичка) преди него бях с Alaia .. преди това с Ланвин .. Ланвин не бих го повторила вече ми е слаб и мн цветен, но другите парфюми бих. Онзи ден пробвах новия Boucheron - en rouge червения- стори ми се интересен и по-различен .. пръснах и Nomade - по женствен .. но не ги усещам като моите - привлича ме нещо в тях, но като се развият не ми харесват. Boucheron en rose също ми харесва как започва, после усещам само и единствено рози, което ми е скучно. Karl Lagerfeld в тъмна бутилка също пръснах , не е лош .. но не е пак парфюма, в който да се влюбя и да слагам с удоволствие ..  Търся си "палав" парфюм .. може би сладък донякъде без толкова цитруси или пък бели цветя да е , но да не е задушаващ.. Имате ли предложения ?

dior - poison girl unexpected - не е толкова задушлив като пойзън гърл, поне на моя нос, тъй като аз обичам тежки парфюми.
michael kors - wonderlust sensual essence - този ми е сляпо попадение, харесване от 1-во душ, за мен много интересен и също секси аромат.
dolce & gabbana - pour femme - стара класика, аз имах и интенз версията.
lancome - la nuit tresor a la folie, jimmy choo - fever
valentino - valentina assoluto - също интересен аромат, тъй като има необичайната съставка трюфел.

# 498
Не бих съветвала да се купува на сляпо Womanity Mugler...

# 499
Не бих съветвала да се купува на сляпо Womanity Mugler...
И аз. Страшно труден парфюм.

# 500
  • Варна
Womanity Mugler си е странен за мен, два пъти му дадох шанс, но имаме дълбоко несходство с характерите.

Всъщност и роклите и някои други Герлени са ми трудни.

Разбирам се с много от алегориите, но пък те са доста нетрайни и финансово не се разбирам с тях Simple Smile

# 501
Някой пробвал ли е Scarlett - Cacharel... Намерих го на много добра цена, не го бях срещала от тийн годините ми, а съм фенка на Cacharel.. Видях, че има круша в него, любима нотка, някой ако го е ползвал, моля да сподели впечатления Simple Smile

# 502
Някой пробвал ли е Scarlett - Cacharel... Намерих го на много добра цена, не го бях срещала от тийн годините ми, а съм фенка на Cacharel.. Видях, че има круша в него, любима нотка, някой ако го е ползвал, моля да сподели впечатления Simple Smile
Много е зле. Воднист и кофти.

# 503
Мерси, а впечатления от Escada - Sentiment?

# 504
  • Варна
И да попитам за впечатления от Coach for Men?
Подарък за 35 годишен мъж.

# 505
Womanity на какво ви мирише на вас?На мен ми напомня на нещо рибешко,на хайвер,наистина е странен,но си го купувам от доста време.

# 506
Върху мен е сочна смокиня с акватични оттенъци Womanity – много сладък и женствен. Но аз съм светъл, хладен тип, със суха кожа. Поне аз не регистрирам нито хайвер, нито риба. Не са ми споделяли и другите покрай мен да им ухае на риба. Simple Smile Не ми е странен – сладка чувственост, която се различава от останалите парфюми. Но то и аз не си падам по най-харесваните, така че е до вкус. А и вече му "мина модата", не се носи масово от всяка кака, решила да купи модерен "истински" марков парфюм, което ме устройва напълно.

# 507
Womanity на какво ви мирише на вас?На мен ми напомня на нещо рибешко,на хайвер,наистина е странен,но си го купувам от доста време.

На мен ми мирише на сироп за кашлица.

# 508
Мирише на русалка. Simple Smile На мен ми е солен, върху ръката си го харесвам но не мога да го нося.Прекалено плътски ми идва, като напечена от слънцето гореща кожа, след плуване в морето.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 16:51 от Sysly

# 509
Womanity върху мен е чудесен,стои цитрусово-цветен,но вече не го използвам ,понеже третата ми стотачка беше препълнена и от рязка смяна на температурите,ми се взриви буквално в дамската чанта.Това дебело шише се беше счупило на две-такова налягане се беше образувало.До ден днешен чантата ми мирише на Womanity Simple SmileСтранно ми е как пърфюм с името "'Женственост" може на някой да му мирише на нещо рибешко,но.....въпрос на възприятие.

Общи условия

Активация на акаунт