Парфюмни размисли и страсти - 224

• 81 023
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Май си е до кожа.Точно на хайвер ме лъхва :Д

# 511
  • Sofia
Майка ми продължава да го разносва, един от любимите й. Преди години като си го взе за 1 път и го подуших, щях да припадна, ужасен парфюм ми се стори, едновременно удар под кръста, главата и носа, пълен нокаут. Оттогава не съм го помирисвала, та трябва да се престраша отново.Smile

# 512
Да, на хайвер ми мирише често и точно на риба. Но не винаги, в много топло идва сладка смокиня наистина.
Аз не го харесвам и от преди, когато буквално цяла София се поливаше масово с него, най-често с копия.

# 513
На мен Womanity ми мирише на дебела зелена миризливка.😀😀😀

# 514
  • Бургас
На никаква риба не ми мирише Уоманити,при мен се разкриват солени нотки.Не бих го носила и никога не съм го харесвала,нито преди години,нито сега.Общо взето ми е супер странния парфюм.

# 515
  • Sofia
На мен Womanity ми мирише на дебела зелена миризливка.😀😀😀

JoyJoyJoy

# 516
Като заговорихте за солени нотки, които аз не усещам във въпросния Womanity, но един истински солен парфюм, перфектен за лятото е Dior J'adore In Joy! Просто го обожавам... Толкова комплименти ми е докарал също така.. Bowtie

# 517
А да, той е наистина солен и много хубав!

# 518
На мен Уоманити ми е вероятно най-любимия парфюм и от малкото, които мога да нося. Обожавам парфюми, но щом се напръскам ми става зле от повечето Sad А Уоманити ми пасва много, мирише ми на лято, на море, на смокини и на напечена от слънцето кожа. Не усещам нищо рибно. Преди години имаше един парфюм на Ева Лонгория, някакси подобен като усещане, не като аромат, който също много харесвах, но той не беше никак траен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Eva-Longoria/Eva-7762.html

# 519
Подсетихте ме за J’adore in Joy-имам пълна стотачка,но май му трябват  поне 25 градуса,ше изчакам до средата на май.../не съм го тествала дори,можете ли да си представите,чака си миличкия да му дойде реда/ Simple Smile

# 520
Кои са вашите летни любимци, аз обмислям да си взема за това лято Armani Code Turquoise, който много ми напомня на Armani Code Summer 2010...стар любимец, Bvlgari Omnia Paraiba и Clean - Warm Cotton, но ще се радвам да споделите вашите летни любимци, може да си намеря нещо ново Simple Smile

# 521
Kilian - Moonlight in Heaven. Хубав летен аромат. Изискан и нежен.
На мен нещо ми се е приносил армани код, старичкият. Но гледам е свършил😏
Парфюм за деня - шанел поудре 19.

# 522
  • София
През лятото харесвам Magnolia Nobile на Acqua di Parma, Izia на Sisley, Elie Saab Resort в синята бутилка, Figue на Molinard, Средиземноморските градини, Mancera Pink Roses и Pearl.

# 523
Все още не бих дала 400 лв за Килиан, хубаво че имам доста мостри..

# 524
Момичета, колебая се Мон Герлен или Номад да поръчам за пролетта. Вие на кой бихте заложили? Кой е по-траен и шлейфов?

Общи условия

Активация на акаунт