Парфюмни размисли и страсти - 224

• 80 922
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

Момичета, Van Cleef & Arpels Rose Rouge подходящ ли е за този сезон.

За мен е идеален, с голям кеф си го нося.

# 556

Да, много. Нося го постоянно и го обожавам.

Получих този парфюм,Roses Musk Montale for women, като изненада,но честно казано ме е страх да го пробвам-има усещането ,че ще ме задуши .Мнения?
Душлив е малко да. Много рози, много нещо. Има хора, които много го харесват.

# 557
Чакай сега, за коя версия мислиш да купуваш? ЕДТ И ЕДП са различни парфюми.
Не публикувай два поредни поста. Peace
Този парфюм е супер стар и го има навсякъде, пробвай преди да купиш.
Мисля да си взема ЕДП, защото би трябвало да е по-силният и траен от двата. Аз всъщност знам как мирише и ми харесва, но много често ми се е случвало да купя даден парфюм и след това да установя, че не ми е траен и силен въобще. Затова реших да се допитам до вас.

# 558
Чакай сега, за коя версия мислиш да купуваш? ЕДТ И ЕДП са различни парфюми.
Не публикувай два поредни поста. Peace
Този парфюм е супер стар и го има навсякъде, пробвай преди да купиш.
Мисля да си взема ЕДП, защото би трябвало да е по-силният и траен от двата. Аз всъщност знам как мирише и ми харесва, но много често ми се е случвало да купя даден парфюм и след това да установя, че не ми е траен и силен въобще. Затова реших да се допитам до вас.
Едт е по-траен и силен в случая. ЕДП е по-мек и по-топъл, но прави по-малък шлейф.

# 559
  • Бургас
Не е лош Монтала,Rose Rouge мисля е подходящ,аз обаче се улавям,че не посягам почти никога към него напоследък...Парфюм за днес Amouage Honour.Sunglasses Не бих сравнявала парфюм на Ейвън с Мон Герлен лично аз никога! От това,което познавам на Ейвън не съм впечатлена,бистри водички са повечето за мен,трайност нулева,но пък има хора,които си ги носят.

# 560
Не бих сравнявала парфюм на Ейвън с Мон Герлен лично аз никога! От това,което познавам на Ейвън не съм впечатлена,бистри водички са повечето за мен,трайност нулева,но пък има хора,които си ги носят.
Именно защото не харесвам Ейвън се разочаровах. Не сравнявам трайност, а началото на аромата. Мон се усещаше след душ, та чак и на следващата сутрин. Трайността е повече от перфектна.

# 561

Вече не според мен. Остави за наесен. Сладостта му е доста.

# 562
  • София

Вече не според мен. Остави за наесен. Сладостта му е доста.

+1

# 563
Благодаря, момичета.

# 564
Crystal noir EDP нося и никога EDT.Тоалетната вода ми мирише на кокосова вода и никаква трайност.С две ръце съм за EDP или нищо в случая.Парфюм за деня black opium floral shock.Днес искам да ми е сладко и весело.✌🏻

# 565
Crystal noir EDP нося и никога EDT.Тоалетната вода ми мирише на кокосова вода и никаква трайност.С две ръце съм за EDP или нищо в случая.Парфюм за деня black opium floral shock.Днес искам да ми е сладко и весело.✌🏻

Благодаря за споделеното мнение, eautendre. Blush

# 566
И аз коментирах едп. Едт само съм я подушвала, нямам други наблюдения.

# 567
За мен ЕДТ е по-хубавият парфюм. ЕДП има повече гардения, а аз не съм и голям фен. Освен ЕДТ това ми е много по-траен и присъствен. Най-добре е да се пробват и двата.

# 568
Благодаря ви, момичета.

Наистина много ми помогнахте.
Ще споделя, когато придобия някой от тях.

# 569
  • Варна
А изобщо пробвала ли си го?
Имала съм много грешни попадения , но за мен това е най-непоносимия парфюм, със завидна трайност и шлейф, което в моя случай беше минус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт