Парфюмни размисли и страсти - 224

• 80 871
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Не познавам Always Red femme, но имам Always Red. Той е двойник на Si, а от този тип е и Boucheron Quatre En Rose, миналогодишният.

# 586
  • SHOOT ME 10 $
Вашите мнения и отзиви за

# 587
Ааа не,кокос не харесвам за аромат.Мириша на прокиснало,до кожа си е Grinning
Препоръчайте ми сапунен,чист,пудрен или морски аромат,може и комбинация Grinning

Аз обожавам сапунени чисти аромати, имам няколко в колекцията си.

Clean - Warm Cotton морски, сапунен, чист
Tous - Tous Gold мирише на луксозен сапун, все едно точно излизаш от банята
Versace - Versus чист и въздушен, много добър за пролетта
Rochas - Byzance страхотен шлейф, мирише на лукс и чистота, непознати са ме спирали да ме питат на какво мириша
Moschino - Toy2 Нов в колекцията ми, почва да ми става доста любим, отново много чист аромат и доста силен
Nivea - Nivea имам го от няколко дни, мирише на класическия крем на нивеа, много е пудрен и приятен

# 588
  • Sofia
PELLI, пробвай парфюмите на   Narciso Rodriguez- особено Poudre и pure musc.

# 589
Pure musk, много ми харесваше в началото, след опредлено време почна да мирише на зъболекарски кабинет при мен Thinking

# 590
  • Toronto
Имаше едно време едни парфюми на Bourjois - Clin D'Oil.

Този със зелената капачка ми миришеше много нежно на фрезии. Мисля, че спряха да ги произвеждат, поне спряха вноса. Но ако можете да ми препоръчате подобен аромат... ще бъда много благодарна. Не знам дали някой си го спомня даже, ама макар и не особено траен, ароматът много ми харесваше преди 20 г.

# 591
За любителите на чист,сапунен аромат-Dia/Amouage/-много сапун ,много свежо пране,много ми идва в повече чисто-сапуненото.....,но за любителите на такива аромати-това е парфюмът...

# 592
За любителите на чист,сапунен аромат-Dia/Amouage/-много сапун ,много свежо пране,много ми идва в повече чисто-сапуненото.....,но за любителите на такива аромати-това е парфюмът...
Поръчвам 🙂

# 593
С приятелката ми като се напръскахме,спогледахме се и едновременно казахме-САПУН-хахаха

# 594
Имаше едно време едни парфюми на Bourjois - Clin D'Oil.

Този със зелената капачка ми миришеше много нежно на фрезии. Мисля, че спряха да ги произвеждат, поне спряха вноса. Но ако можете да ми препоръчате подобен аромат... ще бъда много благодарна. Не знам дали някой си го спомня даже, ама макар и не особено траен, ароматът много ми харесваше преди 20 г.
И този харесвах, но обожавах другия с лилавата капачка. Много ми беше криво като изчезнаха от пазара.

# 595
Интересно, в Нотино е намален от 650 на 250,дано нямам проблем с поръчката. Или да взема първо мостра, гледам че има?!

# 596
За мен е чист сапун,даже някъде по-нагоре в постовете бях писала,че си представям слънчева тераса с току що простряно пране,но пък от друга страна видях тук,че всички имаме различни възприятия за ароматите,така че ако има мостра-по-добре първо мостра Simple Smile

# 597
  • Sofia
PELLI, аз бих си поръчала първо мостра, особено ако не познавам аромата, още повече, че това е Амуаж - може да те изненада много приятно или не, остави настрана цената. Мирисала съм доста техни аромати в един магазин, ами искам да ти кажа, че всички, които ми бяха харесали като прочит на нотки и ароматна комбинация, се оказа обратното, бяха ужасни за моя нос. Grinning

# 598
Интересно, в Нотино е намален от 650 на 250,дано нямам проблем с поръчката. Или да взема първо мостра, гледам че има?!
Задължително проба. Този аромат е носталгичен, леко ретро и за мен не е сапунен. Има алдехиди да, но има и смокини и много цветя. Сложен и красив аромат, но много хора въобще не го харесват.

# 599
Категорично проба,за мен всички Амуажи са ужасни,пробвах ги в един магазин с голям ентусиазън след хвалби тук и бях потресена . Цената си му е такава,няма никакво намаление,просто търговски трик.

Общи условия

Активация на акаунт