Любители на Котки - Тема 130

• 37 235
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • София
После ще чета. Сега влизам да споделя една снимка от група във фейсбук,  че много ме изкефи. Laughing

# 361
Честита Баба Марта и от мен, със закъснение Blush
Имате ли мнение за сухата храна на Club 4 Paws? Информацията в Интернет е доста оскъдна...
Не бях я чувала, но всъщност на сайта им има доста подробна информация.
Само около 30% животински продукти и то нискокачествени; мнооооого царевица; протеини и мазнини от “животни”, тоест без да е уточнено от какво животно, следователно може да е всякакво, включително и евтанизирани домашни любимци. Това на пръв поглед, да се задълбочавам за баланса на веществата няма смисъл. Не бих я купила.

# 362
Епона, благодаря! А в зоомагазина ми я препоръчаха като нещо по-добро...

# 363
Докато се разхождах из кварталния пазар преди месец, се натъкнах на най- милата гледка

# 364
Идвaм с еднa сънливкa-поспaливкa:

# 365
Някой да има отзиви за Piper (паучове и консерви)?
Съвсем случайно взех да пробвам и много я харесаха.
Piper и Nature's Protection са на почит вкъщи
Та ако имате отзиви, ще съм много благодарна за допълнително инфо
Оф, вчера реших да дам малко сурово пилешко на моите бонбони, амиииии тцъ. Даже и не го близнаха, душат  и отвръщат глава. Знам, че ще отнеме време да свикнат, но ми бяха много смешни как даже не искат и да близнат

# 366

Днес времето е прекрасно и маците се препичат на слънце гушнати.

# 367
# 368
  • София
Вижте ги пък тези:

hahaha  hahaha hahaha

Вчера ви показах стари първомартенски снимки. Следобеда дъщеря ми им сложи мартенички и ги подгони с апарата. Киро беше много послушен и снимките му станаха добре, но Наско се побърка от лудории и никъде не е на фокус.  Laughing Показвам снимки с мартенички и от тази година.  Wink

Кирчо на катерушката, подарена ни от Епона:

Наско наднича от високо:

И Боги на слънчице:

# 369
Малко следобеден мързел и от нас.

# 370
Опитахме се да закачим мартеничка на Ушатото - то реши да се беси и решихме да я махнем за негова безопасност, Топче не позволяваше някой да го пипа без негово разрешение, това дава, но като усети мартеницата започна да се мята като на родео, за съжаление снимките не станаха, много са размазани....

# 371

Честита Баба Марта Joy

# 372
Леле, тез игри колко уморителни били.
Я дa вземa дa поседнa, дъх дa си поемa,
че след мaлко пaк ще се нaемa.
Цялa нощ пред мене имa време,
през деня поспaх, сегa не ми се дреме
и ще си лудувaм aз нa воля,
a стопaните ми искaли дa спят "Хaх, aйде, моля!"

Пп Товa е еднa от любимите ми пози нa Мaя. Другaтa ми любимa нейнa позa е стойкa "сурикaт". Grinning

# 373
  • София
Ох, какви са гушкотковци всички Heart Eyes
 Моето момче цял ден дивя на воля днес, дори забрави да яде.
Ей го, кичнал се на дирека като паметник... и не спира да говори естествено... Heart

# 374
  • Варна
Случка от тази вечер да споделя. Изпитвам пълен ужас когато Късметка успее да излезе на двора защото нямаме плътна ограда и за.секунди е на улицата. 
Закачих знаме на терасата и излязохме със свекървата да го види, а наща муня се възползвала и се изинизала навън.
Аз обаче имам някакъв рефлекс и усещам, че я няма. Поглеждам през терасата- Късметка на оътя до колата, кучето Лара и тя там ама отвътре и се гледат.
Грабвам якето и ключове за.портата и слизам да.гоня котката. Като по-малка е бягала и я е нямало цяла нощ. Все се крие и не идва като я вимаме. Сега откск порасна, като се озове навън сама се прибира.
Сега бягам аз надолу, отварям входната врата и гюедам Лара и Късметка се строили на вратата Joy
Лара винаги е там когато някой излиза, а Късметка се плаши да я заобиколи щото Лара е 40 кг. Хванах я аз, Късметка си се прибра като пич и право горе на етажа, на купата с храната. Да е била вън 30 минути.
Успокоих се и още се.смея като се сетя как се наредиха на вратата и двете.

Общи условия

Активация на акаунт