Любители на Котки - Тема 130

• 37 228
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Бубалеса, моите съболезнования! Знам как се чувствате! Поне за утеха си имате Сиси и Беки. Болката не е по-малка, но поне ги имате тях  в тежкия момент.

Бродлайн и при мен изтече много рязко, буквално се изстреля и Елза се стресна. Избяга. После странеше от мен. А леко го натиснах.

Нощес Елза беше решила, че ще си играе с едно плюшето куче на щерката, ама то е огромно - 1 метър е дълго като го изправиш. Не знам как успя така хубаво да го размята, но ме събуди, защото вдигна шум като го блъскаше по мебелите. Стреснах се и скочих в леглото преди да съм разбрала какво се случва. Елза пък се стресна от мен и хукна да се спасява навън през вратата на стаята, но кучето се закачи за един нокът и тя не успя да се промъкне през вратата по план. В уплахата си не ми позволи да й помогна да си разкачи нокътчето. Уплаших се да не си го изтръгне така. Слава богу успя да се откачи накрая и нямаше последствия. После трудно заспах, сутринта в 6 ч едва гледах като станах за работа, а госпожицата най-демонстративно се намести тогава да спи. Satisfied

# 556
Bubalesa, не знам какво да напиша...
От личен опит знам колко е тежко, като загубиш любимо същество. За съжаление те живеят много по-малко от нас и рано или късно трябва да преживеем загубата.
Мъра сега е котешкия рай. А в последните си земни години е била щастлива и много обичана.
Ще си спомняте винаги за нея, ще ви липсва, но животът продължава.

# 557
  • София
Буба, съжалявам.
Пенсионера знаех, че си отива и пак тежко го изживях, а представям си на вас какво ви е. Но е доживяла живота си на топло и обичана.

Моите гушли, кой как преварил да се настани.

# 558
  • Пловдив
Ето така се спи, като цяла нощ си търчал напред назад. Smiley

# 559
  • на брега на морето
Ето така се спи, като цяла нощ си търчал напред назад. Smiley
Милото котенце, самичко да си играе Laughing

# 560
Даааа, всяко коте заслужава поне по още едно коте за игра.

# 561
  • на брега на морето
Имах предвид родителите му  - те спят, а котето търчи само.

# 562
  • Варна
Когато са ти дълги краците Joy

И още една от тази сутрин...докато аз тръгвам за.работа:

# 563
Най-гадно е като станеш рано сутрин, а то мечи да яде, дадеш му, то се нахрани, ти излизаш, а душата ти спи и го гледаш как се опънало и спи вече 10-ти сън, да, всяка сутрин му завиждаме....

# 564
  • Варна
Сутрин, няколко минути след 6 ч. се чува много звучно и ядосано "маооооууоо" Simple Smile
Хем ме буди, хем ме разсмива Kissing Heart

# 565
При нас е по-рано, интересното е, че Топче правеше същото като Ушатото в същият интервал час, странно съвпадение, мъжът ми все още в просъница понякога нарича Ушатото Топче......

# 566
А ето така спиш по средата, като искаш и да си върху "мама" и върху "кака" 😋

# 567
Даааа, всяко коте заслужава поне по още едно коте за игра.
Дали?
Според мен зависи от обстоятелствата ...

Моя дядо е на 17 години.
Взимали сме улични котенца и котки да гледаме, някъде след 14тата му година. Те като се осъзнаеха, че имат дом и обич, го биеха и тормозеха. Давахме ги на комшия с вила.
Спряхме я тази практика, безмислена е.

Понякога го гушкам и му казвам: Бегинс, ти си първи, последен и единствен!
Живяла съм повече години с него отколкото без него. И ... където и да съм скитала, той ме е чакал и обичал ...

# 568
  • София
Зуки, да ви е здравичък Бегинс! Изглежда душичка Simple Smile

# 569
Здравейте,
според вас Stronghold добър препарат ли е ?Комбиниран ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт